Scudo Sports

Ailem bisikleti eve koymama izin vermiyor

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Suyla asosyal bir insanım zaten bunun için almıştım bisikleti hicbirşey yanaşmıyor eve kiracı geldik yok ev sahibi onu der yok millet bizi kınar Zihniyet bu şeker kolesterol var pederde olayları büyütmek istemiyorum o yüzden balkonda çürüyecek hiç degilse birine yarasın lazer kask almıştım onuda hediye vereceğim fiyatı kabul eden olursa

Scudo
@ErzincanLee bu zamana kadar yaptığım çok plan çok hesap suya düştü , yattı. O yuzden fazla kafaya takma biraz can sikacak sonra geçer. O yüzden gül geç.
Senin vaziyet bu adama benziyor aman diyeyim. 😀😀😀 ( repliği yazmıyorum özellikle )
atomfizigi.jpg

@ErzincanLee Olmayınca olmaz böyle bazen, boşver...Bende babayım, 20 ve 19 yaşında 2 oğlum 15 yaşında kızım var..Tepeme çıkıp tepinseler gözümün nuru olmaktan 1 gr geri düşmezler..Baban yanlış yaptı...Herneyse...🙁

@HakanAydn aman abi ateşleme fazla. Hem herkesin bam teli farklıdır. Hassasiyetleri başkadır.

@HakanAydn Abi tek takıntıları bu tür şeyler insanlıklarına laf yok ama bu tür konularda sorunlu insanlar yoksa onlarda istemez üzülmemi adamda kimya fizik denen şey yokki güneş etkilermi yağmur etkilermi balkonda oyuncak gibi görüyorlar bu arada @Çağdaş78 hocam orası meçhul yarın bakarım olmadı patlarım okadar emek verdim 2 sene ya asgari ücret borç damlaya damlaya göl ettim aldım daha ne diyim =(

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@ErzincanLee kardeşim @Çağdaş78 haklı, ben üzüntümü farklı dile getirdim...Babadır sonuçta, elini ısırır laf edemezsin, etmemelisin...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Balkonda bişey olmaz, benim alüminyum bisiklet de balkonda yaz kış

@mcanerg üstünü örtüyormusunuz nasıl muhafaza ediyorsun

Bir kişi de çıkıp demiyor ki:- Gel hemşerim benim evim müsait, getir bana bırak...
Demez, dememesi de normaldir.
At binenin, kılıç kuşananındır.
Bisiklet, sahibinin yanında olmalıdır.....

@cazci moderator bile ilanı onaylama kıyamadı 😂😂 Saka bir yana gözlerim kalandı daha fazla düşünmek istemiyorum ne olacaksa olsun

@ErzincanLee

Merhaba.

avatarinizda yasinizim 33 oldugu yaziyor, dogrulugu nekadar? Ayrica bisikletnizin de Tern katlanir oldugu yaziyor, bununda dogrulugunun nekadar oldugunu merak ettim?

Inanin konuyu bastan sonuna kadar okudum ve bisikletin bir baba tarafindan eve alinmamasinin bu kadar dram olacagini hic düsünmemistim. Bu nedir ya sanki dersinizki babasi oglunu evlatliktan redetti, alttarafi eve bisikleti almiyor. Bu arada ben bir koyu bisiklet hastasi olarak evime bisikleti sokmam ve sokturmamda. Sartlar ne olursa olsun bu karaimi hic bir sey degistiremez.

Daha konu acilali 4 gün oldu ve konu basligida ailem bisikleti eve koymama izin vermiyor, yani bana ikna edici tavsiylerde bulunun bende ailemi ikna edeyim gibi olmus. Tamam cok güzel ve arkadaslarda gördügüm kadari ile cogu ve saglam tavsiyelerde bulunmus. Peki bu tavsiylerin hangisi kac günde denendi de 4 günde pes edip bisikleti satmaya kalkiyorsunuz.
Bir seyi yasaklayan babayi anneyi öyle 4-5 günde ikna edebileceginizi mi sandiniz. Söyle bi 1-2 ay ugrasin tavsiyleri bi deneyin bakalim ne olacak, korkmayin öyle 1-2 ayda bu yaz günlerinde bisikletinize bir sey olmaz.

33 Yasindaki bir insan ailesini bir seye ikna edemiyorsa inanin o kisiye buradaki yüzbin üye degil türkiye bile yardim edemez. Hele hele 4-5 günde hemen pes eden insana türkiye degil dünyadaki tüm insalar bile yardim edemez.

Surada bayagi bir duygu sömürgüsü yaptiniz ve annenizi babanizi de gerikafali cahil kisiler olarak tanitinizya helal olsun sizin gibi evlada. 33 yasinizda iseniz babaniza annenize eve siz kiralayip bakmaniz gerekir, öyle oluncada onlar size hic bir seyi yasaklamaz ki 33 yasindaki birisine zaten anne baba yasak koyamaz.

Benim görüsüm sizin bisiklet kullanmaya pek isteginiz yok ve ailenizi bahane ediyorsunuz. Eger olsa o bisilketi balkonda yaz kis istediginiz gibi muhafaza ede bilirsiniz. Eger gercekten 33 yasinizda ailenize söz geciremiyorsaniz, benden size bir tavsiye siz hic evlenmeyin.

Yazdiklarimida yanlis anlamayin lutfen, sadece nedemk istedigimi anlamaya calisin.

Bu forumda cogu seyin yasak oldugu gibi ANNE VE BABAYi da rencide eden konular yasaklansa cok güzel olur. Unutmayin rencide ettiginiz kisiler sizi bu yaslara getirmis ANNELERINIZ VE BABALARINIZ.

Bizim eskiden ev küçüktü bodruma koyuyordum, şimdi başka bir yere taşındık Allahtan sitenin bisiklet odası var orda huzur ve güvende :).
@ErzincanLee hocam sen hemen bir brandaci bul , güzel bir bisiklet kılıfı diktirt. Fermuarli falan olsun , ağzı içten lastikli de olabilir. Tertemiz , bavul gibi kenarda durur.

236503 dosyayı görüntüle

(link)
Bisiklet sektörü de iyice zıvanadan çıktı naylon poşete 500 lira çekiyolar yazık valla.

Ne duyar kastınız be. Koca adam elinden geleni yapıyor ve çalışıyor zaten. Ekonomik sıkıntılar yüzünden pek bir işe yaramıyor sadece. Kültürel faktörlerden dolayı da bekar gençlerin evlenmeden ayrı eve çıkması her zaman hoş karşılanmıyor. Kimsenin kimseyi geri kafalı ilan ettiği yok, birisi güzel bir dille ailemi nasıl ikna ederim diyor sadece. 2 ay ısrar etsinmiş. Nihal Ziyagil gibi merdivenlerde düşüp bayılsın isterseniz?

Tamam ailenin kendi evi almama hakkı vardır. Saçma veya değil. Ailenin tadı kaçmasın diye de uzatmamış zaten kendisi, hayal kırıklığına uğrama hakkı ise lütfedin de olsun.

Ailesine 33 yaşında söz geçiremediğiniz düşündüğünüz insan ne kadar özgür yetiştirildi o aile tarafından bir fikriniz var mı? Ne kadar söz hakkı verildi? Hangi imkanlar sunuldu büyürken? Savunduğunuz insanlar yetiştirdi beğenmediğiniz nesli, bıktık öğüt dinlemekten.

Her şey bir yana şu forumda asıl insan egosuna yasak gelmeli. Kafamızı dağıtıp iki cümle bilgi öğreniriz belki diye dolanıyoruz. Boğulduk efendim kibrinizde. Boğulduk.

Ha bu arada pardon dediklerimi yanlış anlamayın. Ne dediğimi anlamaya çalışın. Küsmeyin olur mu? Ne zaman bir mesajınıza denk gelsem sitem edip duruyorsunuz hiçbir neden yokken. İnanın geriliyoruz.

@ErzincanLee

Merhaba.

avatarinizda yasinizim 33 oldugu yaziyor, dogrulugu nekadar? Ayrica bisikletnizin de Tern katlanir oldugu yaziyor, bununda dogrulugunun nekadar oldugunu merak ettim?

Inanin konuyu bastan sonuna kadar okudum ve bisikletin bir baba tarafindan eve alinmamasinin bu kadar dram olacagini hic düsünmemistim. Bu nedir ya sanki dersinizki babasi oglunu evlatliktan redetti, alttarafi eve bisikleti almiyor. Bu arada ben bir koyu bisiklet hastasi olarak evime bisikleti sokmam ve sokturmamda. Sartlar ne olursa olsun bu karaimi hic bir sey degistiremez.

Daha konu acilali 4 gün oldu ve konu basligida ailem bisikleti eve koymama izin vermiyor, yani bana ikna edici tavsiylerde bulunun bende ailemi ikna edeyim gibi olmus. Tamam cok güzel ve arkadaslarda gördügüm kadari ile cogu ve saglam tavsiyelerde bulunmus. Peki bu tavsiylerin hangisi kac günde denendi de 4 günde pes edip bisikleti satmaya kalkiyorsunuz.
Bir seyi yasaklayan babayi anneyi öyle 4-5 günde ikna edebileceginizi mi sandiniz. Söyle bi 1-2 ay ugrasin tavsiyleri bi deneyin bakalim ne olacak, korkmayin öyle 1-2 ayda bu yaz günlerinde bisikletinize bir sey olmaz.

33 Yasindaki bir insan ailesini bir seye ikna edemiyorsa inanin o kisiye buradaki yüzbin üye degil türkiye bile yardim edemez. Hele hele 4-5 günde hemen pes eden insana türkiye degil dünyadaki tüm insalar bile yardim edemez.

Surada bayagi bir duygu sömürgüsü yaptiniz ve annenizi babanizi de gerikafali cahil kisiler olarak tanitinizya helal olsun sizin gibi evlada. 33 yasinizda iseniz babaniza annenize eve siz kiralayip bakmaniz gerekir, öyle oluncada onlar size hic bir seyi yasaklamaz ki 33 yasindaki birisine zaten anne baba yasak koyamaz.

Benim görüsüm sizin bisiklet kullanmaya pek isteginiz yok ve ailenizi bahane ediyorsunuz. Eger olsa o bisilketi balkonda yaz kis istediginiz gibi muhafaza ede bilirsiniz. Eger gercekten 33 yasinizda ailenize söz geciremiyorsaniz, benden size bir tavsiye siz hic evlenmeyin.

Yazdiklarimida yanlis anlamayin lutfen, sadece nedemk istedigimi anlamaya calisin.

Bu forumda cogu seyin yasak oldugu gibi ANNE VE BABAYi da rencide eden konular yasaklansa cok güzel olur. Unutmayin rencide ettiginiz kisiler sizi bu yaslara getirmis ANNELERINIZ VE BABALARINIZ.
@ErzincanLee Üstteki gerikafalı yorum canınızı sıkmasın. Ben ve forumdaki diğer arkadaşlarım sizin durumunuzu anlıyoruz. Ben kişisel olarak da anlattıklarınıza benzer şeyleri çok yaşadım. Bir çözüm üretebilsek güzel olurdu ama olmadı. Burada yazdıklarınızdan kimsenin sizi yargılamaya yetisi ve hakkı yok.

@ErzincanLee Üstteki gerikafalı yorum canınızı sıkmasın. Ben ve forumdaki diğer arkadaşlarım sizin durumunuzu anlıyoruz. Ben kişisel olarak da anlattıklarınıza benzer şeyleri çok yaşadım. Bir çözüm üretebilsek güzel olurdu ama olmadı. Burada yazdıklarınızdan kimsenin sizi yargılamaya yetisi ve hakkı yok.

Teşekkür ederim kendinizi gösterdiğiniz için, benimle aynı fikirde insanların olduğuna emin gibiydim ama hiç fikrini belirtene denk gelemedim. Sakin olup algıda seçici davranmak en güzeli tabi ama doldum artık üzgünüm

@@Murat Cömez arkadaşım benim ailemi felan kötülediğim yok yaşımda doğrudur profilimde yazan bisikleti almayi düşünüp vazgeçtim ve sonun da bu bisiklete karar verip aldığım bir bisiklet keşke onu alsaydım ayrıca bisiklet resimleri atmışım benim kimseyi trolledigim felanda yok arkadaşların dediklerini denedim ikna etmeye çalıştım uğraşıyorumda ne duyarı kasacam tutturmussunz bir duyar ben sadece bu sorunu benim gibi başka insanlarında yaşayıp yaşamadığını merak ederek açtım bu konuyu belki onlar içinde fikir olur Bu arada aileme maddi destek olan biriyim çalışıyorum.

@ErzincanLee Açık adres verir misiniz çalmaya geleyim :) Şahsi kanaatim o bisikleti kesinlikle apartmana bırakmayın. Aileniz alışana kadar bisiklet sizin odanızda dursun siz kapı eşiğinde paspasta yatın en makul çözüm bu.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@Kızagan Hocam önerin için teşekkür ederim. Bazi arkadaşlar konuyu farklı yerlere çekmekeye başladı o yüzden forum kirliliği yarattığım için kusura bakmayın Hatalı olan benim pasif ve kolay pes etmemden kaynaklı yetkili ve admin moderator arkadaşlarında konuyu kitlemesini rica ediyorum arkadaşlar daha fazla rahatsız olmasın
HOŞÇAKALIN.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri