@ErzincanLee
Merhaba.
avatarinizda yasinizim 33 oldugu yaziyor, dogrulugu nekadar? Ayrica bisikletnizin de Tern katlanir oldugu yaziyor, bununda dogrulugunun nekadar oldugunu merak ettim?
Inanin konuyu bastan sonuna kadar okudum ve bisikletin bir baba tarafindan eve alinmamasinin bu kadar dram olacagini hic düsünmemistim. Bu nedir ya sanki dersinizki babasi oglunu evlatliktan redetti, alttarafi eve bisikleti almiyor. Bu arada ben bir koyu bisiklet hastasi olarak evime bisikleti sokmam ve sokturmamda. Sartlar ne olursa olsun bu karaimi hic bir sey degistiremez.
Daha konu acilali 4 gün oldu ve konu basligida ailem bisikleti eve koymama izin vermiyor, yani bana ikna edici tavsiylerde bulunun bende ailemi ikna edeyim gibi olmus. Tamam cok güzel ve arkadaslarda gördügüm kadari ile cogu ve saglam tavsiyelerde bulunmus. Peki bu tavsiylerin hangisi kac günde denendi de 4 günde pes edip bisikleti satmaya kalkiyorsunuz.
Bir seyi yasaklayan babayi anneyi öyle 4-5 günde ikna edebileceginizi mi sandiniz. Söyle bi 1-2 ay ugrasin tavsiyleri bi deneyin bakalim ne olacak, korkmayin öyle 1-2 ayda bu yaz günlerinde bisikletinize bir sey olmaz.
33 Yasindaki bir insan ailesini bir seye ikna edemiyorsa inanin o kisiye buradaki yüzbin üye degil türkiye bile yardim edemez. Hele hele 4-5 günde hemen pes eden insana türkiye degil dünyadaki tüm insalar bile yardim edemez.
Surada bayagi bir duygu sömürgüsü yaptiniz ve annenizi babanizi de gerikafali cahil kisiler olarak tanitinizya helal olsun sizin gibi evlada. 33 yasinizda iseniz babaniza annenize eve siz kiralayip bakmaniz gerekir, öyle oluncada onlar size hic bir seyi yasaklamaz ki 33 yasindaki birisine zaten anne baba yasak koyamaz.
Benim görüsüm sizin bisiklet kullanmaya pek isteginiz yok ve ailenizi bahane ediyorsunuz. Eger olsa o bisilketi balkonda yaz kis istediginiz gibi muhafaza ede bilirsiniz. Eger gercekten 33 yasinizda ailenize söz geciremiyorsaniz, benden size bir tavsiye siz hic evlenmeyin.
Yazdiklarimida yanlis anlamayin lutfen, sadece nedemk istedigimi anlamaya calisin.
Bu forumda cogu seyin yasak oldugu gibi ANNE VE BABAYi da rencide eden konular yasaklansa cok güzel olur. Unutmayin rencide ettiginiz kisiler sizi bu yaslara getirmis ANNELERINIZ VE BABALARINIZ.