Scudo Sports

Aile ve arkadaşlardan bisiklete binme baskısı

Kilo vermede de soyle bır algı var galıba. Kımileri yag yaktıgını zannederken aslında kaslarını yakıyor ve zayıfladıgını zannedıyor.Bu durum da en cok yanak kısmında bellı oluyor.Sonra suratı uzuyor ve ucgenımsı bır gorunum alıyor.O yuzden gorev yıne proteın takvıyesıne dusuyor.Iyı gunler

Scudo
@chn krmz

evde işde bisiklette fark etmiyor beni günde her saat diliminde toplam da 17 defa arıyor en az

işyerinden olsun arkadaşlar olsun hepsini toplsan bir annem kadar arayan yok :evil:

@chn krmz

Fark etmiyor büyüyüp evlenince de hanım arıyor..[emoji2][emoji106]

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

@ebubekir sözbir

Protein diyeti bahsetttiğiniz durumlar için..[emoji4]

@Serkan HODANCI

hanımı bi şekilde yola getiririm aramaz da. anne arıyor işte :D

Şimdi burada bir emoji kullanırdım ama emoji listesinde yok..[emoji2][emoji2][emoji2]

Duzgun bir diyet ile kilo vermeden de spora devam edilebilir. Eger tek sorun buysa.

Annem:
"oğlum işin gücün mü yok, kendine acımıyor musun, kendine güldürtmek mi istiyorsun, tehlikeli yollardan gitme gözümü sende bırakma, sakın işe bisikletle gitme gülerler, bulunduğun ortamda bir ağırlığın olsun" vs vs vs...

@İsa İhsan Akdoğan

Olmasını beklediğim kilo o kadar. 80 kg olduğum zaman bana yeter ama bu kadar uzun mesafe kat etmeye devam edersem sanırım 80kg ile kalmayacak gibi..

arkadaşlar ciddi samimi bir sorum olacak. belki konusu burası değil ama hazır burda konu dönerken cevap alırım dedim. iş, yaş ve vakit gereği olarak spor falan hak getire. hayatta ilk kez evime nispeten daha yakın bir yerde işe başladım. bisikleti eskiden haftada bir falan anca çıkarabiliyordum işe giderken ama şimdi durum daha müsait. sadece işe gidiş gelişte bisiklet yapsam (git-gel günde 26-27 km) başka da bir halt olmasa, kilo verme durumları kısa orta vadede ne olur? bisiklet yeter mi yoksa illa ek antreman lazım mı?

veriler:
boy:185
cari kilo:93
hedeflenen kilo:80
beslenme rutini: sabah organik ekmek+peynir+çay, öğlen tabldot sulu yemek, akşam hafif yemek (sebze, çorba, salata)

(duymak istemediğim cevaplara da hazırım)

@Murat Semiz

Ben bahsettiğiniz şartlardan biraz daha fazlasınız km olarak yapıyorum. 7 ayda 104 kg dan 87kg düştüm. Tavsiye ederim yaz kış üşenmeyin. Biraz kışlık giyim ayarlarsanız çok daha rahat edersiniz.

Ağır ağır da olsa 80 veya 79kg hedefledim kendime..

@Murat Semiz

bisiklet beni hiç zayıflatmadı desem doğru olur günde 20 30 km yapıyorum haftada 1 gün de 100 km yaptığım oluyor 2 seneye yakındır aşağı yukarı bu şekilde bisiklete biniyordum kilom 80 82 gidip geliyordu

yalnız bu yaz çok fazla yüzdüm yüzmek bütün kasları çalıştırıyor ve bisikletten çok daha kısa sürede çok daha fazla yoruyor bu yuzden 2 ayda 7- 8 kilo verdim

Yüzerek 2 ayda 7-8 kilo veremezsin. Başka bi şey olmuştur. :)

Bir zamanlar bende haftada 4 gün yüzmeye gider, havuzda 50 dakika durmadan tempolu yüzerdim. Yüzme çok az yağ yaktırıyor.

@Murat Semiz

Organik ekmek diye bişey yok. Kandırıyorlar. Ekmeği tamamen kesin. Unutun, hayatınızdan çıkarın.

@Ali Uzel

ben trabzon ekmeği alıyorum marketlerde satılan ekmekleri bıraktım

eskiden ekmek 1000 grammış 95 yaşında vefat eden dedem söylerdi sonra 200 grama kadar inmiş bana sen gençsin bir ekmek ye korkma derdi

@Ali Uzel

üstünde öyle yazıyor diye dedim. valla kötü niyetim yoktu. halk ekmek. aslında ona geçtiğimden beri dilim sayısı azaldı hakkaten ama? ekmeğin yerini neyle doldursak? bulgur pilavı falan? :)

@ebubekir sözbir

Okumama gerek yok yüzüyorum. Sen yazılanları okusan daha iyi olacak. :)

@Murat Semiz

Bulgur pilavı da olmaz, bulgur pilavında da yüksek oranda şeker var. Ekmek yerine fındık veya ceviz yiyin. Ekmeği bırakmak kolay değildir.

Geri