Scudo Sports

Ahşap Kadro Yapıcam. - Yardımlarınızı Esirgemeyin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
MEŞE-ŞİMŞİR-AKASYA bu ağaçlardan 1yada 2 sini seçicem. kestane-zeytin önerilerinz de oldu ama ben bu ağaçları seçmek taraftarıyım bu ağaçları kulllanıp deneyimi olan varmı?
akasya ağacı biraz tuhaf gelebilir ama okuduğum yazılarda edindiğim bilgilerde meşe ve şimşirden geriye kalır yanı yok gibime geliyor. Dediğim gibi deneyimi olan varmı hiç? ayrıca bu ağaçlar hakkında bilgi bulan paylaşırsa sevinirm.!

Scudo
Konuyu baştan okudum dostum Allah yardımcın olsun, bence yaparsın çokta güzel gider deli gibi zorlmadığın sürece .. Yalnız ben şunu diyeceğim plan program güzel şey vesselam ama zamanı bu kadar kısıtlamasan, sağlam bir araştırmaya girişip sonra başlasan projeye. Zaman harcaman gereksiz nakit harcamayı da önleyebilir olası sonuçları görmek açısından. Zor şey sabretmek ama, aceleye gelecek cinsten birşey deği bu konu.. Konuyu takipteyim çook kolay gelsin:in:

Teşekkür ederim acele ye getirmemin nedeni bir an önce başlama duygusu :) :D boş boş oturmaktan iyidir kullanacagım eşyaları alsam yavaş yavaş yaparım orada sıkıntı yok :D

arkadaşım ağaç türünü sağlamlığını uygunluğunu ordan burdan okuyarak anlayamazsın ağaçlarla halvet olman gerek yada ömrünü ağaçla belirlemiş ağaç odun üstadlarımız var konyada onlardan bilgi al bu medefeyle dolap yapmaya benzemez kolay gelsin vesselam...

Kelleci42 üslup çerçevesinde düzgün konuşursanız sevinirim. bu arada nasıl yapıcağım ve kim olduğum hakkında bilginiz olmadan böyle yorumlar yapmanız enteresan .selamlar

@hakkı bezirci

Kardeşim Üslubumda çercevemde yamukluk yok cümlen devrik bu arada sen cümleyi ters anlıyosun ben gayet düzgün yazıyorum dikkat konuşmuyorum... Lakin bu işler öyle göründüğü kadar kolay değil emek tecrübe özgüven ister 4 vida atmaya benzemez tekrar söylüyorum mühendislik ister... Ha eğer yapıp süs diye odanın bir tarafına koyacağım dersen elimden gelen yardımı senle paylaşırım...Ancak yolda yürüyecek bir ahşap bisiklet büyük derecede maliyet ondanda ötede işçilik ister yani anlayacağın bu işi 2 sene dolap yapıp 1 sene oymacılık la uğraşıp mobilyacıyım ahşapcıyım diyen biri asla beceremez...Bu iş kanlarına işlemiş birilerini bulmalısın ve o sana değil sen ona yardımcı olmasın usta çırak ilişkisi çerçevesinde kısaca bu iş yaş...al bi bisan dede bisiklete keyfini sür... :D ha eğer boş vakitlerini doldurmak istiyorsan gel sana uğraşacak bişeyler bulalım...

kelleci42 o değerli yorumlarını kendine sakla bizim bu koınu altında konuştuğumuz şey yaparmıyım yapamazmıyım deyil şuan ağaç seçimi yapıyoruz konuşulan yorumları okuyup ona göre yorum yazınız lütfen bu kaçıncı ikaz oldu bilmiyorum ama her defasındada söylüyorum konu dışı sorduğumuz sorulardan başka bir konu hakkında değerli bilgilerinizi kendinize saklayınız.KONUYU KİRLETMEYİN LÜTFEN- HER DEFASINDA SÖYLÜYORUM KONU DIŞI VE SORDUĞUMUZ SORU DIŞI YORUM YAPMAYINIZ.!

Konu nun kirlediğini ve yorumlarımızı görmek istemiyorsan lütfen ö.m sistemini kullanınız her yorumun değerli olduğunu varsayan ve buraya konu açan biri bunlara katlanmalı daha bir konuyu paşlamayan ergenler dünyayı paşlamayıda öğrenin ondan sonra buraya kayıt olun...

@ferhat köse

FERHAT ABİ ve birçok abimiz de uyarmıştı . gördüğünüz gibi. Gerekenin yapılmasını istiyorum.! kelleci42 nickli üye herkezin yorumu değerli ama adamı çileden çıkartıyorsun. bisiklet hakkında nerdeyse hiçbir bilgin olmadan gelip burda yorum yazma senin yorumunun benim için hiçbir değeri yoktur herkezin yorumuna değer veriyorum adam yerine koyuyorum cevap yazıyorum sonra böyle oluyo konuyu saptırıyorsunuz bundan sonra mesajlarına cevap verilmeyecektir. Konu Güncel .Devam etmekte kelleci42 nickli üyeyle diyaloga girmiyorum- Lütfen konuyu kirletme birkez daha söylüyorum HERKEZE İYİ FORUMLAR.!

Bu konu artık kalp kırmaya başladı müsaadeniz ile kilitliyorum.Hakkı bey siz de artık hangi ağaç ile yapacağına karar verip bir kaç fotoğraf ile yeni konu açarsanız hem başlandığı görülüp daha farklı yorumlar yazılacaktır hemde konu boyut değiştirecektir.......

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri