Takım Ahmet'in ayrılmasını nasıl istesin. Zaten takımın amacı dünyanın bir çok farklı yerinden sporcuları bir araya getirip barış ortamı oluşturmaktı. Kadroya bakarsanız anlarsınız. Avrupadan vs çok transfer yaptılar. Ahmet onlar için çok önemli bir simgeydi. Ama Türkiye'de linç edileceğinden korkup bu kararı almış olabilir. Ahmet'i suçlayamıyorum ama çok üzüldüm. Hükümet ile halk bir değil. Her İsrailli bir değil. Biz hepimiz bir miyiz İsrailliler aynı sanıyoruz. İsrail'in ikinci resmi dili Arapça. %15 oy alan partisi var ve bu parti İsrail'in Filistin den derhal çıkmasını istiyor.
Biz ise İsrail'de yangın çıksa oh yansınlar diyoruz. Ama hükümet yardım olarak yangın uçağı yolluyor kimsenin haberi yok. (Ki yollaması gerekir zaten)
Anlayacağınız, her hükümet vatandaşını korkutup, bilmediği tanımadığı insanları öcü gibi gösterip oy istiyor. Netanyahu Araplar geliyor diye bağırıyor biz İsrail geliyor diye bağırıyoruz. Olan zayıflara, mazlumlara oluyor. En büyük katliamlardan birine maruz kalmış bir millet aynısını başka millete yapabiliyor.
Ne diyelim, üzüldük, israilli bir takım arkadaşı Ahmet'e leadout olsa , Ahmet etap alsa, beraber kutlasalar güzel olmaz mıydı?