Scudo Sports

Ahmet Örken'in yeni takımı Israel Cycling Academy!

Ahmet Örken'i instagramda takip ediyorum. Şu ara bir bunalmış. Adaptasyon yaşıyor gibi. . Hakkında hayırlısı olsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@amoush00 normaldir. Canı çay , börek, pide ayran ,künefe çekmiştir. Biraz da muhabbet. Moral vermek lazım. Ama nasıl?

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Çağdaş78Walla olumlu ve destekleyici yorum yazıyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef icinde bulundugumuz siyasi sartlar sebebiyle Israil Cycling Academy Ahmet Örkenin anlaşmasini feshetdigini duyurdu.

Şaşırmadım.

BREAKING NEWS
Israel Cycling Academy releases Ahmet Örken from rider contract
The Turkish champion requested his release, citing Middle East tensions
(link)

@Yusuf_AZE fıkra gibi yuh artık...

Nasıl bir mahalle baskısı bu. Aynı Monica Belluci nin Milena filmindeki gibi. Herkes vatan millet ahlak narası atıp, gece oldumu tam tersi işler yapıyor. Hayır bir de bunlara inananlar var.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Şimdi o kadar yazılmış edilmiş, futbolda İsrail'in futbol takımı ile eşleşsek veya basketbolda Euroleague'de mesela federasyonlar bu ülke takımlarını ülkeye almayacak mı? Mecbur alacak değil mi? O zaman ne diyoruz spor ve siyaset ayrıdır. Neden mi? Çünkü biz sporun toplumları barıştırıcı, birleştirici yönü olduğuna inanıyoruz. Bunun aksini düşünüyorsanız zaten sporu değil yarışı seviyorsunuzdur.

@NKurtuldu

Evet. Kusura bakmayin. Aslinda iki kaynak vardi. Birisinde Ahmet kendi istegi ile, ikincisinde takim karariyla ayrildigi yaziyordu. Ben normalde Ahmetin kendi istegiyle ayrildigina pek ihtimal vermedigim icin takim karariyla ayrildigini dusunuyorum. Ama yanlislikla diger linki koymusum.

(link)

Orta Doğu'daki siyasi gerilimin ailesini çok etkilediğini, bu sepeble ayrılmak istediğini belirtmiş.
Takım genel yöneticisi Konya' ya Ahmet ve ailesini, Ahmet'in ayrılmaması için ikna etmeye gelmiş; ancak sonuç değişmemiş.

yazık etmis ahmet kendine...bu fırsat her zaman gelmez.sen yaptıgın isini en iyi sekilde yap..hatta barıs icin, anlatmak icin inadına kal.kopru ol..
yarın obur gun biri cıkıp "ayrılırken bana mı sordun" derse sasırma..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazık olmuş,siyasete bakarak hayatına yön vermemesi gerekir şuan görünene göre...

• Beğen
Tepkiler: Kaptancan
Neyse ki Ahmet abimin ailesi gibi bir ailem yok. Çok üzüldüm Ahmet abime, inşallah geri döner ya da başka bir pro-cont. ekiple anlaşır

• Beğen
Tepkiler: makifir
Takım Ahmet'in ayrılmasını nasıl istesin. Zaten takımın amacı dünyanın bir çok farklı yerinden sporcuları bir araya getirip barış ortamı oluşturmaktı. Kadroya bakarsanız anlarsınız. Avrupadan vs çok transfer yaptılar. Ahmet onlar için çok önemli bir simgeydi. Ama Türkiye'de linç edileceğinden korkup bu kararı almış olabilir. Ahmet'i suçlayamıyorum ama çok üzüldüm. Hükümet ile halk bir değil. Her İsrailli bir değil. Biz hepimiz bir miyiz İsrailliler aynı sanıyoruz. İsrail'in ikinci resmi dili Arapça. %15 oy alan partisi var ve bu parti İsrail'in Filistin den derhal çıkmasını istiyor.
Biz ise İsrail'de yangın çıksa oh yansınlar diyoruz. Ama hükümet yardım olarak yangın uçağı yolluyor kimsenin haberi yok. (Ki yollaması gerekir zaten)

Anlayacağınız, her hükümet vatandaşını korkutup, bilmediği tanımadığı insanları öcü gibi gösterip oy istiyor. Netanyahu Araplar geliyor diye bağırıyor biz İsrail geliyor diye bağırıyoruz. Olan zayıflara, mazlumlara oluyor. En büyük katliamlardan birine maruz kalmış bir millet aynısını başka millete yapabiliyor.

Ne diyelim, üzüldük, israilli bir takım arkadaşı Ahmet'e leadout olsa , Ahmet etap alsa, beraber kutlasalar güzel olmaz mıydı?

Ahmet burada biraz amatorce davranmis gozukuyor. Siyasi olaylardan sana ne , git sporunu yap, firsati kullan.Sonra baska bir takima git.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile 25 Aralık'ta imza töreni varmış. Yükselecek derken düştü.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Geri