Scudo Sports

Ağrı

Tepki
4
Bisiklet
Corratec
Mayıstan beri burdayım. Şehirde süren kimseyi görmedim. Belki bir umut yazıyorum işte. Merkezde olan varsa ulaşsın.

Scudo
merhaba arkadaşlar ağrıda bu yılın ilk sürüşünü yaptık. üniversite içindeki etrafı dolanan yol çok uygun antreman için, hiç kimse, hiç bir araç olmuyor.
strava kaydı ile rotayı görebilirsiniz haritada arazide gibi gözüküyor ama güzel yol yapıldı. (link)

Arkadaşlar merhabalar yeniden.

Ağrıda eşlik etmek isteyenleri grubumuza bekleriz...

(link)

Başlığı biraz daha açıklayıcı yazabilirdiniz. Ben bir yerde sürekli oluşan ağrıdan şikayetçi olan birisinin yazısını okumak için girmiştim. :) Hem sizin de hedef kitlenize ulaşmanız açısından daha yararlı olur bir yöneticiden rica edebilirsiniz.

Tanışma forumunda doğu ve g.doğu anadolu başlığı altındaki Ağrı? konusundan bahsediyoruz. Bence gayet de açıklayıcı küçük dostum..

• Beğen
Tepkiler: baykus54
yalnız "yeni mesajlar" diyince bu küçük bölgesel ayrıntıya ulaşamıyoruz... başlığı biraz ayrıntılı hale getirmekte bence de fayda var...

Merhaba. Bende sadece sağlık ile ilgili sandım bir an. Dikkatsizce giriş yaptım şaşırdım. :) Keyifli sürüşler dilerim..

Gerçekten şaşkınım ama iyi olmuş, en azından daha çok kişiye ulaşabiliyorum böylelikle:p:cool:

ama ulaştığınız kitle, hedef kitleniz diil : ))) -- ve mesela ağrı'dan foruma girmiş ama sağlık sorunlarıyla ilgilenmeye arkadaşları da atlamış oluyorsunuz : )))

2 seferdir aynı tongaya düşüyorum konu başlığı "ağrı" olunca insan sağlıkla alakalı düşünüyor :)

Ya Agri il bisiklet platformu yaziyor. Bunun neresi yanlis anlasildi bn anlamdim ackcasi

@Fazilet HFZGL

muhtemelen geçmişte başlık bu şekilde değilmiştir, admin değiştirmiş belli ki. yoksa Serkan anlardı.

Ağrı hep böyle işte. Başlık konusunda bile sıkıntı yaşanmış :) neyse Ağrı'da olup aktif bisiklete binen birileri varsa iletişime geçmeyi isterim

@newbee
Merhaba hanımefendi, birkaç kişi varız bisiklet süren.
Ağrıda mı yaşıyosunuz?

Doğubeyazıt. Yolu düşen olursa :) Kahve ikram. Gerçi buralara pek Türkiyeli gelmiyor çoğunlukla Avrupalı bisikletçilerin rotası.

Geri