Scudo Sports

Ağır kaza yaptım!

Hamdolsun daha iyiyim. Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun. Hakikaten giyim kuşam çok önemli. yılda bir bir kere lazım oluyor işte onda da kuşanık değilsen vay haline.

Scudo
insanın okurken bile içi gidiyor valla ya Allah kimsenin başına vermesin büyük kaza atlatmışşın tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Umarım bir daha kaza yüzü görmezsiniz. Şimdiden geçmiş olsun.:harika:

• Beğen
Geçmiş olsun.

Hocam çok geçmiş olsun. :(

Çok üzücü hakikaten. Çok geçmiş olsun. Trafikteki araç, yaya; mazgal, çukur, kasis vb. yol koşullarının yarattığı tedirginlik nedeniyle insanın dikkati dağılıyor. Ben de yaşadım bir kaç kez, tökezledim dikkat dağınıklığından. Neyseki büyük bir şey yaşamadım.

• Beğen
bir haftaya hazırım inşallah. haftaya perşembe kazadan sonraki ilk bisiklet turuma çıkmayı planlıyorum. başlayıp da bitiremediğim güzargahı bu sefer allah'ın izniyle daha dikkatli bir şekilde tamamlayacağım. haftalık pab turlarına da başlayacağım inşallah.

geçmiş olsun. son kazanız olur umarım. ben de geçen ay dik bir inişi inerken mucurlu zemin yüzünden omzumun üstüne düştüm. neyse ki kırık oluşmadı. yumuşak doku zedelenmesi ve yara bereler.

çok geçmiş olsun. allah kötüsünü vermesin

Rabbimden acil şifalar

Şehir içinde bisiklet zor is İstanbul da. O yüzden daha çok Aydos ormanına gidiyorum. Araçlardan çok korkarım size geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun... Derler ya verilmiş sadakanız varmış ben bu durumunuzu kesin ona yoruyorum. Böyle bir ciddi kazada ufak tefek diyorum kusura bakmayın berelenme ve bir kaburga çatlağı ( ne kadar acı verici olsa da ) ile ucuz atlatmışsınız.

Allah acil şifalar versin... Tez zamanda düzelirsiniz inşallah....

• Beğen
Gecmis olsun
ALLAH BUTU BISIKLETLILERI KAZADAN BELADAN KORUSUN
Artardq gelen anlik hatalarin bi sonucu gibi olmus
Dikkatsitlik,Yol bisikleti,spd pedal ,ray,trafik,motor butun hepsinin etkisiyle gerceklesmis iyi ki kaskiniz varmis
Hem uzulyorum hem de sinirleniyorum bizi raya mahkum edenlere
En kisa surede pedallamaniz dilegiyle

• Beğen
@serdarkoc

burdaki raylara ben de girmiştim ,çapraz geçmeye çalıstıgım halde biranda girdap gibi içine çekti beni,az kalsın yapışıyordum yere.
üzerinden çapraz geçsen bile sanki lastiği dikey yönde çeviriyor bu tip boşluklar enteresan.

Geri