Scudo Sports

Ağır kaza yaptım!

Kardeşim çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın, umarım son kazan olur. Aynı şekilde 2 3 hafta önce bende beyazıttan eminönüne inerken tramvay raylarına takılarak düşmüştüm hızım da ortalama 30 35 gibiydi ama ben direk yerde süründüğüm için diz ve dirseklerimde orta çaplı yaralarla sıyrıldım. Senin durumun tam bir şanssızlık olmuş

Scudo
Arkadaşlar kazadan sonra daha iyi sayılırım. kısmende olsa ayağa kalkabiliyorum. Bu arada nezle oldum hapşırık kaburgamı mahfetti. Her hapşırıkta organlar ve kaslar çok ciddi basınç altında kaldığı için baya acı veriyor. Yapacak bir şey yok tabi. en azından hazır yatıyorken nezle de aradan çıkmış oluyor. Hayırlısı diyelim. Bugün bisiklette ve ekipmanda daha ayrıntılı hasar tespiti yapma imkanım oldu.
Jant çemberinde, jant tellerinde ve kadroda herhangi bir hasar, darbe yok. Maşada ciddi bir çizik var. Zaten maşayı yakın zamanda değiştireceğim için çokda önemli değil. bisikletle soluma doğru düştüğüm için orta aktarıcı ve arka aktarıcıda herhangi bir temas dolayısıyla hasar söz konusu değil. Tekerlekler çıkarıldıktan sonra kaldırılıp arabaya konma sırasında muhtemelen arka frene basılmış ve tekerlek olmadığı için balatalar birbirlerine yapışmışlar. Allah'dan ön frene basılmamış. Çözmek için arkaya nazaran ona ekstradan uğraş gerekecekti çünkü.
Yalnız kaskım kullanılamaz halde. İlk anda ben sadece dış yüzeyinde ezik var zannediyordum fakat köpük patlamış. Yani kask görevini yapmış.
http://i.imgur.com/EWhNl4Q.jpg http://i.imgur.com/I9s4lyv.jpg
bakalım ilk sürüşte tam hasar daha belli olacaktır.

@aeneskral cana geleceğine mala gelsin kardeşim sağlıktan önemlisi yok...

büyük geçmiş olsun.. gerçekten kask-eldiven ve gözlük aslında düşündüğümüzden çok daha önemli..

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Büyük geçmiş olsun kısa sürede sağlınıza kavuşmanız dileğiyle bol pedallamalar.

• Beğen
Büyük geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum. Bizler birbirimize lazımız en azından bisikletçi dayanışması bakımından. Aramıza tekrar dönmen dileğiyle...

• Beğen
Her akşam kullandığım yol o yol. Hatta az önce yine o yoldan geldim eve. Motorda bile tramvay rayları çok sakattır yine verilmiş sadakan varmış. Gerçi motoru geçtim arabayla bile kaydığımı biliyorum raylarda (Zeytinburnu). Turunun gecikmesine üzüldüm tabii ama en az hasarla atlattığına da bir o kadar sevindim. Çok geçmiş olsun

• Beğen
geçmiş olsun.ağır trafikte dikkat azalması nedeniyle bunlar oluyordur.gerekmedikçe ağır trafiği olan yolları değil,daha uzun hafif trafiği olan yollar tercih edilmeli.

• Beğen
Allah tekrarını göstermesin. Acil şifalar diliyorum.

geçmiş olsun ,kaskın ve gözlüğün faydasını yazmışsın okurken hak verdim.. acil şifalar..

• Beğen
@aeneskral Bedalı cok ıyı akıl etmissin ciddiyim hasar iki katına cıkardı...Buyuk gecmıs olsun..Kafan dalgındır..O ara araba motor derken rayı unutmus olabılırsın ınsanlık halıdır..Daha buyuk bedelleride olabılırdı özellikle ayakkabıyı cıkarmayı unutsaydın..Gecmis olsun diyelim Kardesim

Çok geçmiş olsun, umarım kimse böyle bir kaza yaşamaz.Kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

• Beğen
geçmiş olsun... n'oluyo bu forumcanlara ya :S

• Beğen
Geçmiş olsun hocam iyi ki paylaştın, insaan benim başıma gelmez diyor genelde. Üzüldüm seni böyle görünce, çok geçmiş olsun iyice dinlen dikkat et kendine..

• Beğen
Geri