Scudo Sports

Ağır kaza yaptım!

Çok üzüldüm, gerçekten büyük talihsizlik bu başınıza gelen kaza. Çok şükür ki daha kötüsü olmamış. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı ve yollara dönmenizi diliyorum. Hiç kaza yaşamadım ama muhtemelen ben de kendimden sonra bisikletimin derdine düşerdim, orada bir bisikletliye rastlamanız iyi olmuş.

Bu arada KASK takmayan arkadaşlara not: Ne kadar düşük hızda yaparsanız yapın kazalarda insanın ne kadar zarar görebileceği ortada, buna rağmen ben yavaş sürüyorum kaska gerek yok diyen bazı arkadaşlar, fotoğraflarda kaskın aldığı hasara bakın ve o hasarı kafanızın aldığını düşünün.

Scudo
Geçmiş olsun. İnşallah bisikletten soğutmaz bu kaza. Tekrardan geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Cok gecmis olsun. Biz suna inaniriz kucuk kazalar buyuk kazalari onler. Insallah sizin icinde oyle olmustur ve daha buyuk bir kazadan korumustur. Rabbim sifasini versin insallah

• Beğen
Çok geçmiş olsun, gerçekten üzüldüm:( En kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Allah acil şifalar versin...

• Beğen
Sayfalardır okuyorum, belki bir ek bilgi, bir yorum ya da o beyaz bisikletli arkadaş denk gelir diye ama "Geçmiş olsun"dan geçilmiyor.
Bu haberi duyup, içinden ya da dışından "Oh, olsun" diyecek kişi var mı şu forumda? Doğal olanı geçmiş olsun deyip acil şifa dilemek ama bunu yaparken acaba yanlış yol mu izliyoruz diye düşünmeden de edemiyorum. Özel mesaj diye bir çözüm de var. Neden oradan yazmıyoruz ki?

Herhangi bir cevaba cevap yazmayacak kadar net aktardım kafamdakini. Lütfen başlığı bana cevap yazmak için kullanmayınız.

geçmiş olsun kardes.allah korumuş acil şifalar tez zamanda.

@Kaan.Özçelik kardes yanlış anlama da.insanlar iyi dileklerini ilşetiyor mjoral olması açısından bence bunda bir yanlış yok.Ayrıca konu yukarda kalıyor,bu sayede belki o kişide okur forumdaysa.Bir de böyle düşünmek lazım.

Kardeşim geçmiş olsun kask takanlara hala imalı imalı bakan öküzler var malesef bu ülkede allah herkezi bu tür kazalardan korusun.....

daha ince lastiklerle daha tuzaklı yollarda bile uzun turlarınız eksik olmaya.

• Beğen
Geçmiş olsun acil şifalar.. Arabalardan kaçmaya çalışmak yanlış olar bizi geçmeli diye düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Rayların azizliğine ben de uğramıştım. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin hemen.

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum :(

şu arabalardan kaçma nedeniyle birçok kaza yaşandığına şahit oldum.
geçtiğimiz yaz da bakırköye giderken arkadan arabanın uzun bir şekilde korna çalmasından dolayı yanımdaki arkadaş dikkatini ve dengesini kaybederek sağdaki kaldırıma, oradan da tel örgülere uçmuştu.
çok kaale almayın derim arkadan gelen kornayı. tabii ki arkayı takip edicez, ancak yoldaki duruşumuzu illa arabalara göre şekillendirmemiz, ezilen taraf olma ihtimalimizi arttırıyor.

büyük geçmiş olsun sevgili dostum.

Çok geçmiiş olsun diliyorum kardeşim,
İstanbuldaki koşullar aklıma geldikçe risk katsayısının 2-3 kat fazla olduğu görülebiliyor, şehir içi spd kullanmayın arkadaşlar enazından İstanbul içinde..
pazar günkü turumda viraja hızlı girdim ne hikmetsede o yerde ince kum dökülü, dönerken 2 teker üzerinde resmen kaydım ama son odan spd kitlerini çıkarmadan topladı, ucuz yırttım.

Geri