Scudo Sports

Aero bar hakkında fikir alışverişi

Şehir içinde aerobar asla olmaz, sonuçları çok kötü olur. Aman diyorum...

Scudo
@Burak Altaç geçmiş olsun. Ben de son iki haftadır, sürüşlerden önce, bileğime linkteki gibi bir elastik bandaj takıyorum. Bilek ağrısını gerçekten azalttı. Size de tavsiye ederim. Bunun üzerine çok dar değilse eldiven de takılabiliyor.

(link)
Teşekkür ederim Sanırım bileklik kullanmak şart olacak gibi..

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Bugün itibariyle kara haberi almış bulunuyorum. 3 hafta boyunca ,bisiklet sürmek yasak :( Sabah gittiğim ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Kalsifik Tendinit teşhisi koydu. Daha başlangıç aşamasındaymış. Bir tane ağrı kesici jel,bir tane de kortizonlu krem verdi.Bilekteki ateli kullanmaya da devam. 3 hafta boyunca kullanacakmışım,eğer ki geçmezse,iğne yapacakmış bilekten.

@Burak Altaç önce sağlık . Bu sırada kondisyon için başka spor yada egzersizler yaparsınız. Yada evdekiler ile daha fazla vakit geçirirsiniz. 👍👍👍

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Çevre yolu turları için tt bozması aero yol bisikletimin aero gidonuna aero bar taksam mı ki
şunu da ilave edeyim sağ kol triceps sıkıntılı dengesizliğe yol açar mıyım bilmiyorum.
Almadan deneyeceğim kimse de yok 🥴

Çevre yolu turları için tt bozması aero yol bisikletimin aero gidonuna aero bar taksam mı ki
Tebrik ederim. Gülünç geldi bu kadar "aero" yazmanız. Birde "........ plug" mı ne öyle bir şey vardı.🤣
Bugün itibariyle kara haberi almış bulunuyorum. 3 hafta boyunca ,bisiklet sürmek yasak :( Sabah gittiğim ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Kalsifik Tendinit teşhisi koydu. Daha başlangıç aşamasındaymış. Bir tane ağrı kesici jel,bir tane de kortizonlu krem verdi.Bilekteki ateli kullanmaya da devam. 3 hafta boyunca kullanacakmışım,eğer ki geçmezse,iğne yapacakmış bilekten.
Benimde sağ bileğim kırılmıştı üniversiteye giderken. Bir ay bisiklete binemedim. EBİT (Ege üniversitesi Bİsiklet Topluluğu) üyesiyim o zamanlar, gezilere gidemiyorum. Uzun bir gezi ayarladılar, o zamana alçı çıkar dedim.
Muayeneye gittim, doktor çıkarıcak diye bekliyorum. "İki hafta daha dursa iyi olur" dedi.🤯
Doktora "sen bunu çıkarmazsan eve gidince demir testeresiyle keser çıkarırım" dedim.😅
Saat 11:00'de alçıyı kesti, saat 13:00'de bisikletle bir hafta sonraki gezi için toplantıya gittim.🤣
Ikiçeşmelik'ten inerken birde çok kötü düştüm.😁
Sol elimle sağ bileğimi tutarak düşüyorum birde. Kol sağlam kalsın diye. Çocukluk işte.😅
Özet geçersek, önce sağlığınıza bakın. Benim ki tutku falan değil, cahillikti.😁

Sayın @Cemal Ç. aero bar hakkında fikir alışverişi yaptırmıyorsunuz 🥴 neden gülüyorsunuz...
😠

Peki şimdi neden şaşırıyorsunuz 🤣

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: Cemal Ç.
Sayın @Cemal Ç. aero bar hakkında fikir alışverişi alış verişi yaptırıyorsunuz 🥴 neden gülüyorsunuz...
😠
Yanlış oldu sanırım, kusura bakmayın.
Dümene tıpa arayan siz değil miydiniz? O yarzışmamız geldi aklıma. "Tıpa işte" demiştim.

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
This Cycling its Cycling look at to tabela 196 hrm
Screenshot_20201021_150017.jpg

• Hahaha
Tepkiler: Çağdaş78
Burası yeri değil ama benim igpsport nabız sensörü de sorun olabilir mi diyorum sonra saatle eş değerler verdiği geliyor aklıma hadi canım diyorum sonra o nabızla çıkıpda kendimi çok kötü hissetmemenin nedenini sorguluyorum ve "been insaan değlmiyiiim"

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Konuyu ben açmışım zamanında... aero bar kullanıyorum zaman zaman... özellikle solo uzun sürüşlerimde aerobarı kesinlikle kullanıyorum.

(link) 1603282714025.png Her aldığı şeyi delicesine savunan ve öven adamlar gibi olacağım ama sağ el uyuşmasına kesin çözüm oldu. Köşeleri çok iyi düşünmüşler bence.

Geri