Teşekkür ederim Sanırım bileklik kullanmak şart olacak gibi..@Burak Altaç geçmiş olsun. Ben de son iki haftadır, sürüşlerden önce, bileğime linkteki gibi bir elastik bandaj takıyorum. Bilek ağrısını gerçekten azalttı. Size de tavsiye ederim. Bunun üzerine çok dar değilse eldiven de takılabiliyor.
(link)
Tebrik ederim. Gülünç geldi bu kadar "aero" yazmanız. Birde "........ plug" mı ne öyle bir şey vardı.🤣Çevre yolu turları için tt bozması aero yol bisikletimin aero gidonuna aero bar taksam mı ki
Benimde sağ bileğim kırılmıştı üniversiteye giderken. Bir ay bisiklete binemedim. EBİT (Ege üniversitesi Bİsiklet Topluluğu) üyesiyim o zamanlar, gezilere gidemiyorum. Uzun bir gezi ayarladılar, o zamana alçı çıkar dedim.Bugün itibariyle kara haberi almış bulunuyorum. 3 hafta boyunca ,bisiklet sürmek yasakSabah gittiğim ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Kalsifik Tendinit teşhisi koydu. Daha başlangıç aşamasındaymış. Bir tane ağrı kesici jel,bir tane de kortizonlu krem verdi.Bilekteki ateli kullanmaya da devam. 3 hafta boyunca kullanacakmışım,eğer ki geçmezse,iğne yapacakmış bilekten.
Yanlış oldu sanırım, kusura bakmayın.Sayın @Cemal Ç. aero bar hakkında fikir alışverişi alış verişi yaptırıyorsunuz 🥴 neden gülüyorsunuz...
😠
Onun adı Handlebar end plugs 🤣Yanlış oldu sanırım, kusura bakmayın.
Dümene tıpa arayan siz değil miydiniz? O yarzışmamız geldi aklıma. "Tıpa işte" demiştim.
Onun adı Handlebar end plugs 🤣