Scudo Sports

Adil kullanım kotası yeni düzenleme nasıl olacak?

1. soru: peki bu süre zarfında internet kesik mi oluyor?

Scudo
Konusu açılmışken ben de yazayım. Öncelikle yaşadığım yerin bağlı olduğu santralin yoğunluğu düşük yani pek internet kullanıcısı yok. Bundan 5 sene evvel aynı adresimde Türk Telekom kullanıyordum ve aşırı berbat hızlar alıyordum ve sürekli kopmalar oluyordu. Sonrasında vodafone net'e geçiş yaptım 2 sene kadar onu kullandım (49 TL) fakat 16 mbps'e kadar hız sözde ama genelde 2.5-3.00 mbpslerde hız alıyordum sabit.

Sonrasında vodafone mobil ile aramız bozulunca sinir oldum ve vodafone net'e olan taahhüdüm bitmeden Türknet'e başvurdum. Aynı direkten kablo gelmesine rağmen No:2 olan adresime altyapı gözükmüyordu ki aktif olarak vodafone net açıktı. Ben de No:1 (depo) adresini verdim Türknet'de 35 mbps vdsl gözüküyordu. Başvurdum ve 1 haftada bağlandı, 2 ay sonra 150 gb aknyi de kaldırdı Türknet ve full sınırsız oldu, o günden bu yana sabit 32 mbps hız alıyorum. Sadece dün gece net koptu saat 03:00 civarında, destek kaydı oluşturdum sabah uyandığımda Türknet'den mail gelmiş, sorununuz çözüldü diye ve hakikaten de net gelmişti. Şahsen ben çok memnunum ama bu biraz da hattan kaynaklı. Başta da dediğim gibi bizim santralin yoğunluğu pek yok o yüzden sıkıntı olmuyor olabilir.

Demem o ki Türknet kullananlar çoktan akn'ye veda etti. Ama Türknet'e pek güvenim yok açıkçası her an bir zam veya farklı bir aksiyon alabilir gibime geliyor.

31 Aralık'tan sonra AKK dönemi sona erecek diyorlar bu sebeple internet firmaları bilhassa TTNET arayıp yenileme talebi soruyormuş nedir bu acaba? 1 Ocak 2019 itibarıyla AKK kalkacak mı yoksa kalkmayacak mı yoksa kalkacak ama taahhütte olanlara ne olacak? Bir de Türknet çok fazla öneriliyor fakat Türknet hakkında internette çok fazla şikayet var.

@-Skynet- Evet hocam biz TT'den TN'e geçerken 1 hafta netsiz kaldık o sırada durumla alakalı temsilci de bulamıyorsun kendine bir robot koymuşlar sürekli farklı alakasız şeyler söyleyip kapatıyordu
TN almak için telefondan başvurduk başvururken kurulum ister misiniz 60 TL dediler biz istemedik evde anlayan vardı modem, kablo vs de değişmeyeceği için istemedik. Daha sonra kurulumu kendimiz yaptık kurulum için gelen olmadı o sırada ama fatura 130 lira gelmişti nedenini öğrenmek için aradığımızda 15-17 dakika beklemiştik temsilci ile görüşmek için onların ekranında 60 TL kurulum ücreti gözüküyormuş istemediğimizi söylemiştik dedik gelen de olmadı dedik ama o da ne sabit hizmetmiş bu ücret:acpsnr: geri kalanı da net faturası imiş 65 gelmemişti fatura biraz fazla gelebilir ama çok farklı fiyat gelmez dediler neyse dedik kapattık ertesi ay 71 geldi 3-5 liranın lafını yapmıyorum ama verilen söz tutulmuyordu asıl yaşadığımız bomba ise şöyle;
bizim TT'den 5'e 2 hızımız vardı ve sürekli kopuyordu biz TürkNet'ten bilgi almak için aradığımızda adres falan istediler 9-10'3-4 hız rahatlıkla alabilirsiniz dediler bize verilen hız 1.5'a 0.7 idi bunun hakkında defalarca aradım, kayıt oluşturdum ama hızım 2'ye 1.1'in üstüne çıkmadı bende faxladım iptal dilekçesini 10 günde falan kapattılar ama kapattılar çok şükür Türkcell'i aradım 99 liraya 100 mbit'e kadar çıkabilen bir internet sundular önüme teklif ile verecekleri modem ile kopma olayını mininuma indireceklerdi bizde maksimum bağlanan cihaz 25 falan oluyor(halamlarla beraber aldık bunu diğerlerine tek biz yaklaşık 12-14 cihaz giriyordu) ve 3 aydır daha hiç kopmadı hızda tek bir kere azaldı onda da şebekelerde bir düzenleme yapıyorlarmış cep telefonları da yavaşlamıştı o sıra kota varken 45-50'ye 30-35 internet alıyoruz şuan kota bitince 8-9'a 3-4 gibi bir hızımız oluyor memnunuz biz şahsen öneririnim Türkcell Superbox(Normal tarifeler 149'dan başlıyor ama bize neden 99 dediler bilgim yok)

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@-Skynet-
Ben KabloTV -Kablo Net kullanıyorum memnunum:harika::harika:(Türksat)
Ayrıca telefon numaranı da taşıyabiliyorsun ve ayda 4 TL'den başlıyor:)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bugün 12:21 geçe Türk telekomdan mesaj geldi diyor ki:
"Değerli müşterilerimiz, 1 Ocak'tan itibaren mevcut hızınız değişmeden ve ek bir ücret ödemeden, evde/işte internet paketinizden artık limitsiz olarak faydalanacaksınız. Limitsiz internetinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz" diye mesaj geldi :D

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
ttnet dsmart gibi ucubelerden sonra turknet e geçtim neredeyse uludağın eteklerin de oturuyorum hızım 50 mbs nin altına dusmedi daha upload da 3.49 civarlarında

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Geri