Konusu açılmışken ben de yazayım. Öncelikle yaşadığım yerin bağlı olduğu santralin yoğunluğu düşük yani pek internet kullanıcısı yok. Bundan 5 sene evvel aynı adresimde Türk Telekom kullanıyordum ve aşırı berbat hızlar alıyordum ve sürekli kopmalar oluyordu. Sonrasında vodafone net'e geçiş yaptım 2 sene kadar onu kullandım (49 TL) fakat 16 mbps'e kadar hız sözde ama genelde 2.5-3.00 mbpslerde hız alıyordum sabit.
Sonrasında vodafone mobil ile aramız bozulunca sinir oldum ve vodafone net'e olan taahhüdüm bitmeden Türknet'e başvurdum. Aynı direkten kablo gelmesine rağmen No:2 olan adresime altyapı gözükmüyordu ki aktif olarak vodafone net açıktı. Ben de No:1 (depo) adresini verdim Türknet'de 35 mbps vdsl gözüküyordu. Başvurdum ve 1 haftada bağlandı, 2 ay sonra 150 gb aknyi de kaldırdı Türknet ve full sınırsız oldu, o günden bu yana sabit 32 mbps hız alıyorum. Sadece dün gece net koptu saat 03:00 civarında, destek kaydı oluşturdum sabah uyandığımda Türknet'den mail gelmiş, sorununuz çözüldü diye ve hakikaten de net gelmişti. Şahsen ben çok memnunum ama bu biraz da hattan kaynaklı. Başta da dediğim gibi bizim santralin yoğunluğu pek yok o yüzden sıkıntı olmuyor olabilir.
Demem o ki Türknet kullananlar çoktan akn'ye veda etti. Ama Türknet'e pek güvenim yok açıkçası her an bir zam veya farklı bir aksiyon alabilir gibime geliyor.