Scudo Sports

adanadan gezi-tur fotolarım umarım beğenirsiniz

Tepki
72
mrh arkadaşlar.rutin antreman yerlerimden fotoları sizlerle paylaşmak istedim,umarım beğenirsiniz saygılar sunarım herkese bol pedallar sağlıklı hayatlar:in:
başlıyoruz:)
(link)
ben:)
(link)
(link)
tek başıma foto anca bukadar;
(link)
bisiklette başımın belaları:) ama bugün formunda değil seni kovalamayacağım dedi bana,bende devam ettim:)
(link)
1.köprü,
(link)
tek kafa boşaltan ben değilin sanırım:p amcaya rastgele dedim ve devam:in:
(link)
ata binilir gezi yapılır falan filan;)
(link)
seyhan gülü sakinleri,
(link)
(link)
sürerkende çekeyim dedim:) makineyi düşürmem inşallah;)
(link)
sakarmekeler-martılar,
(link)
(link)
(link)
hava soğudu kapşonlu kask:p
(link)
(link)
(link)
(link)
benim yol arkadaşım,memnunum kendisinden;)
(link)
(link)
(link)
(link)
topalak köyü kayıkhane:p manzaralar,
(link)
(link)
(link)
(link)
bu fotoğrafı çekerken yoğun bir köpek tacizi ile karşılaştım,çok kararlı geldiler üstüme ama bisikleti siper yaptım:p tamtamına 5 tane ve salyaları akıyordu okadar yakın,birinin canını bıraz taşla yaktım kusura bakmasın oda çok agresifti uzlaşamadık:p
anaç tavuk ve cücükleri:) bol kurtçuklar
(link)
alabalık kafesleri üretim yeri,güzelim koyları kirletiyorlar:boese157:
(link)
yine ben yoruldummu ne??:rolleyes:
(link)
seyhan gölü mahsulleri gel vatandaş gel sazana gel 5tl,sudak 8 tl hepsi taze günlük;) uyanık akvaryum yapmış canlı canlı satıyor rastgele hayırlı işler
(link)

Scudo
Çok güzel fotoğraflar,

Çok teşekkürler

Kazasız turlar

five

• Beğen
Tepkiler: utku bildirici
çok guzel kareler yakalamıssınız pedal cevıren bacaklarınıza gıdon tutan ellerınıze saglık tesekkurler paylasım ıcın:)

• Beğen
Tekbaşına sıkıcı olur ama rekabet olmaz:eek: yüzden temponu kendin ayarlamakta çok güzel Fotolar ve güzel seyhan barajı manzaraları için ayrıca paylaşım için teşekkürler .Bol ve Sağlıklı pedallar.:in:

• Beğen
Bizi barajda ve doğada bir gezintiye çıkardığın için teşekkürler. Çok güzel fotoğraflar ile turu adeta senle beraber yapmış olduk. Eline sağlık.

• Beğen
Güzel manzaralar görmek gerçekten insanını içini açıyor. Doğada tur bir başka güzel olsa gerek. Paylaşımınız ve emeğiniz için teşekkürler.

• Beğen
çok güzel bir tur olmuş, yalnızlığın tadını çıkarmışsınız, ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Geri