Scudo Sports

İznik Beni Çağırdı

@onur ti

Onurcuğum inşallah bir gün birliktede yaparız bu turu. Kolay bir parkur ve yüksek kadansla pedal çevirme tekniğini kazanmana yardımcı olur.

Scudo
@Selim Üsel

Selim Bey,
iyi günler. Bu turu yapmayı bir süredir düşünüyordum. Pazar günü Yalovaya Pedallar Temiz Enerji İçin Dönüyor etkinliğine katılmak için gidecektim. Çarşamba günü forumda geçmiz gezileri incelerken sizin gezinize rastlayınca bu geziyi gerçekleştirmeye karar verdim. Guruptan ayrılıp tek başıma geziyi gerçekleştirdim. Sölöz ve İzniği daha ayrıntılı gezip fotoğraflamak için bir ara 1 gece konaklamalı olarak geziyi yeniden yapmayı düşünüyorum. Tabii bu arada daaha önceden programıma aldığım diğer gezileri yapmak şartı ile. Size gezinizde başarılar dilerim. Benim gözümden kaçtığından veya dönüşte zaman azaldığından görüpte fotoğraflayamadığım görüntüleri fotoğraflamanızı bekliyorum. Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
Orhan bey sizde bir fotoğrafçılık ruhu sezinliyorum :)resimler ve geziniz çok hoş . Anlatımınız ise ayrı bir renk katmış.
paylaşım için teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Sinan Kavas

Teşekkür ederim Sinan Bey. Beğeniniz bana yeni çalışmalar yapma şevki veriyor.

Çok güzel bir gezi yaşamışsınız Orhan bey, bizleri de misafir ettiğiniz için teşekkür ederim. Ne kadar ilginç yapılar görmüşsünüz, ayrıca balıkların ticari değerini sorguladığınız kareyi çok beğendim. Elinize, ayağınıza sağlık. :in:

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Geri