Scudo Sports

Adana

oo adandan çok insan var ama bu forma pek takılmıyolar varsa bile parmakla sayılacak kadar az ahmetcim herkes free takılıyor ben ceyhandayım mesela burda orhan abi var bitek onla bile beraber çıkmıyoruz antrenmanlara ama eylülde adanya yerleşeceğim adanada tanıdığım bisikletli arkadaş çok takılırız beraber

• Beğen
Tepkiler: ahmett.01
Scudo
@ahmett.01

slmlar.
bende adanadanım.
haftada 3-4 kez geceleri şehir içinde tr atıyorum bisikletle tabiki trafik kirliliğinden ve dur kalk olayını yaşamamak için saat 10dan sonrayı tercih ediyorum...

• Beğen
Ah canım benim. Bisikletin başkentinde yalnız mı kaldın. bana özelden telefon numaranı gönder 15 gün sonra adanaya döndüğümde ben seni herkesle tanıştırırım.

• Beğen
Arayıpta bulamadıgın herşey burada gel vatandaş gel!!:D(nedense herkes aynı şeyi demiş..):eek:
:D:D Hoşgeldiniz!!:) Ben Antalya'dan peki Siz..?

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
Aramıza hoşgeldin. Öncelikle forum kuralları konusuna tıklamanı tercih eder ve keyifli vakit geçirmeni dilerim. :)

• Beğen
Bilgisayar teknolojileri konusunda yeni değilim forum ve forum kuralları konusun bilgim iyidir. Gerektiği yerde uymayanlarıda uyarmayı bilirim bu açıdan da beni uyardığınız için teşekkürler.

Hoşgeldiniz diyenlere teşekkür ederim.

• Beğen
Dostum foruma hoşgeldin, beni hatırlayacakmısın bakalım. Seni burada görmek mutlu etti beni.

Geri