Scudo Sports

Adana

Scudo
Ben tanımıyorum ama hoş geldiniz :) Umarım Antalya'da birgün beraber pedallarız.

merhaba ben ahmet,17 yaşndaym,adanada oturuyorum.bu bisiklet işine yeni sevdalandm.ve sizlerle tanşmak sizlere katılmak istiyorum.sizlerde isimlerinizi yaşınızı belirtirsenz sewnrm.

Selam Ahmetcim, Paşa benim adım, bende adanada oturuyorum, 32 yaşındayım. Kazasız sürüşler sana kardeş. thy4atour@hotmal.com dan herzaman ulaşırsın sen ve tüm kullanıcılar

slm ahmet ben tarsusdan ceyhun ben epeydır bısıklete bınıyorum yaslasık 6-7 sne ve 2 yıldır uzun yol yapıyorum snıde aramıza kattımız ıcın mutluyum gezılerımızde senı de aramızda gormek ısterız ben bu yaz tatılınde bısıklet alacam sen le ıtıbatı koparmayalım sen benı ekle goruselım ve bızım forum var tarsuslular buraya dıye bıze gorusunu yazarsan sevınırım umarım senbıde aramızda goruruz gorusmek dılgıyle byy...

adana'dan tanışmak isteyen yokmu yoksa bu bölüme(akdeniz bölgesi tanışma)girmedikleri için göremiyorlarmı?

slm arkadaşlar ben adanadan hüseyin 21 yaşındayım 2 aydır bende bisiklet sevdası başlamıştı araştırdım bütçeme uygun bitane bisiklet aldım fakat bisikleti nerde kullanacağımı bilemiyorum şehir içinde kullanmayı sevmediğimden benide aranıza alırsanız sevinirim doğa koşullarında veya uzun yolda her yere gelebilirim şimdiden teşekkür ederim :D

slm ben ceyhun ben tarsusda oturuyorum tarsusluyum belkı buralara gelırsınız bılgınız olsun 5388243258

dostumuz,abım,yol arkadasımız sendıe aramızda gormekden mutluyuz umarım bısıkletıne sevgılınden daha cok sevgı gosterırsın :D antalyalı grupların forumları var onlara bakarsan bulabılırsın....gorusmek uzere....

hoşgeldin hemşerim bende adanadan umarım bisikletini satmak zorunda kalmazsın ve beraber yola giderizz ;)

Ben Tarsusluyum Burada Guzel Yerler Var Eger Dusunurseniz Buralra Takilmak Lutfen Msn Ekleyin Gelmek Istemezseniz De Ekleyin Ya Siz Ekleyinde :d

Geri