Scudo Sports

Adana

bisikletinizin bulunduğunda onu çalan kişiyi bulmak zor olabilir. mesela çalan kişi satmıştır bir başkasına, o kişi başkasına, diğer bir kişide başkasına sata sata el değiştirmiş olabilir. yani bisikletiniz bulunsa bile çalan kişi o olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: gökhan bey
Scudo
çok üzüldüm gökhan abi ama caddelerde dikkatli olacam bizim oralara çok düşüyor böyle şeyler, bir kaç defa bit pazarına gidecem yazık olmuş çok üzüldüm....

• Beğen
bence bit pazarına ve çevresine bi bakın derim orda çalıntı mal çok oluyor.bi bakın derim.belki bulursunuz.geçmiş olsun.

• Beğen
çalıştığım için bakamıyorum oralara.birçok tanıdığıma bilgi bıraktım sağolsun takip ediyorlar.emniyettende tanıdıklarım takip edeceklerini söyediler.sizler gibi duyarlı arkadaşlarında sayesinde olumlu bir sonuç alırız umarım.

çok gecmıs olsun ustam yaaa cok uzuldum gercekten. aklımızda olsun. belkı buralara gelır. yada alan kısı orda boyatıpda satabılır. yada parça parça. sağlık olsun.

• Beğen
Selamlar,2 hafta önce bisikletimi aldım, yaş 30 ama çocukken aldığım ilk bisikletimde heralde bundan çok heyecanlanmamışımdır.Bisiklete gönül veren bu kadar çok insan olması çok hoş.Adana'da bir arkadaşımla beraber yavaş yavaş kondisyonumuzu arttırmaya çabalıyoruz.Herkese selamlar.

Hayırlı olsun kardeş,kazasız güzel günlerde kullan.Sana tavsiyem,kesinlikle klide güvenipte biryere bırakma,hep gözönünde olsun.İsterizki özgürce kullanıp istediğimiz yere güvenle bırakalım ama bu acı bir gerçek bisiklet hırsızları hortladı.
Aramıza hoşgeldin.

yok kardeş bulunmadı.hislerim o bisikletin depo gibi biryerde saklandığını söylüyor.ümitliyim,birgün çıkacak bir yerden.takipteyiz...

inş. bulunur abi aramaya devam et mutlaka biyerlerden çıkar.hırsızlığın çok olduğu mahallelerde arkadaşların varsa haber ver mutlaka bulunur şehir içindeyse...

• Beğen
arkadaşlar benm garajda amerikan pazarımdan aldığım bir PACIFIC RENDER duruo işe yarayabilir mi?

Arkadaşlar bir arkadaşım incirlikden adanadan bir bisiklet aldıgını ve 20 tl ye aldıgını soledı :) ve cok guzel bır kadrosu vardı cok hoşuma gitti pek inanasım gelmedi ama play station ve ayakkabılarıda gösterince inandım...Çok merak ediyorum bu 2. el incirlik pazarını acaba nerdedır gerçekden ucuz mudur böyle bisikletler bulunurmu devamlı ? Ve gelsem acaba beraber gidebileceğim beni oraya götürecek arkadaşlar var mı ?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim....

orasına incirilik pazarı dien, amerikan çöplüğü dien fln var

ama ben amerikan pazarından aldım bi bisiklet american kadrosu var PACIFIC RENDER markası hemde çok ucuza

amerikan pazarı çifte minarenin orda

gerber marka çakıların türkiyede dispiritör yokken herkesin hayranı olduğu penseli modelleri orada satılıyordu oradaki amerikan askerleri dışarıdan getirip kendileri satıyordu değil bisiklet kim bilir neler neler vardır orada

• Beğen
Tepkiler: emsal akar
evet amerikan pazarında neler var neler herhangi bişeye ihtiyacı olan arkadaşlara bu konu altında isteklerini belirtirlerse gidip araştırırım

bana 15lik shok veya amortisor lazım ortaya scoot octana göre önede tora veya aynı uzunlukta amortisörlazım bulursanız adanya gelirim

Doğma büyüme Adanalıyım yıllarca alışveriş yaptım amerikan pazarından hatta el arabasında sattıkları zamanda bile, yanlız haberiniz olsun bir çok malda çalınıtıdır ,zamanında bir forma bulmuştuk arkadaşıma aldık daha sonra amerikalı bisikletçilerle karşılaşmıştık birisi bu forma benim dedi , çok üzülmüştük sanantonio texas yazan sarı bir forma idi, durumu anlattık fakat o bakışları hiç unutmam.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Geri