Scudo Sports

Adana

Bisikletimi ikinci el almıştım sıfır alan arkadaşa bisikletin faturasının şimdi kesilemeyeceği bir ara uğrayıp alması gerektiği söyleniyor arkadaşda fazla umursamıyor neyse bisikleti arkadaşdan ben alıyorum ondan sonra akıllı telefonun oyununa geliyoruz tüm numaralarım gidiyor rehberdeki bisikleti aldığım arkadaşında numarası gidiyor tabi ondan sonra dağ bisikleti arıyorum siz şu bisiklete fatura kesmemişsiniz bu bisikletin faturasını gelsek kesebilir misiniz ama nerde bizde öyle şeyler olmaz biz her bisiklete fatura keseriz diyorlar tabi, kadro numarasını verim bakın diyorum sizin stoklarınıza giren çıkan bisikletlere bu bisiklet size giriş yapmış ama çıkış yapmış mı yok yinede diyor bakamayız öyle anlayamayız falan filan bir anlık yanlışlıkla artık torunuma bırakacağım bir bisikletim oluyor adana da bisiklet alınabilecek en son yer bana göre,servis anlayışı ile merida nın adını kirletmekten başka birşey yaptıklarını düşünmüyorum.

Scudo
Bu başlık hala geçerli mi bilmiyorum ama ben de bisiklet arkadaşı arıyorum.

Adana da abit,bora takımı,dağ bisiklet,pab gibi birçok grup var bu grupların facebook sayfalarından etkinliklerini takip edip katılabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: emre0x5d
Aklıma gelmişken doğa bisikletle ilgili tecrübemide paylaşayım.Bisikletimin ön diskinde hafif bir sürtme vardı bunun için doğa bisiklete tekin ustaya götürdüm bisikletimi bakım yapılırsa geçecegini söyledi bende tamam kabul ettim komple bakıma soktuk bisikleti bakımdada iç dış sıfır aldıgım lastikleri taktırdım iyi güzel takmıs bakımınıda yapmıs artık ne kadar yaptıysa.Bisikleti almaya gittim 75 tl bakım ücretini verdim ayrıldım akşam saat 8 1 km ötedeki evime gidecem yolun yarısına yeni gelmisimki lastik pısstt etti hemencecik iniverdi( lastik patlamasına gıcık oldugumdan 1000 kmdeki lastikleri degistirip dış lastik almısım iç lastikleri kendinden sıvılı lastiklerle degistirmisim)neyse evde yaparım dedim götürdüm eve baktım yılan ısarıgı olmus lastik içindeki sıvı falan gitmis 25 tl verdigim ic lastik cöp anlıyacagınız havası düsük gibiydi ama bu kadarda düsük olacagını tahmin etmemistim taktım basınc göstergeli pompaya baktım 30 gösteriyor ön lastik. (lastigim 1.75 ben su anda 60 psi olarak kullanıyorum)neyse tur günü geldi tura gidecem attım arabaya bisikleti gittim tur yerine basladık tura ön frene bastım yüzde 20 anca tutuyor frene basılı bir sekilde gidebiliyorum. ondan sonra bugün tekrar götürdüm bisikleti rotorlar parlamıs diyor biraz kullan düzelir diyor oysa rotoruma megerse hidrolik yagı bulasmıs bunu kendiside anladıgı halde hic söylemiyor bindikce acılır kendine gelir diyor,lastigede gelince ince lastikler cukurlarda patlarmıs!!! Benim izlenimlerim bunlar verdigim 75 tl(bakım ücreti)+25 tl(çöpe giden ic lastik)+alacagım sıfır rotor+balata anlıyacagınız Ufacık sey yüzünden hem rotorum balatam bosuna gitti hemde param.Ayrıca ilk bakıma götürdügüm zaman schwalbe smart sam lastikleri kötüleyip bana chang young(tam bilmiyorum mossoda kullanılan lastik)lastikleri tanesi 80 tl den satmaya çalıstı,çok iyi lastikmiş!!!Bana göre çok vasat bir yer.

• Beğen
Tepkiler: Husamettin01
Merhaba arkadaşlar ismim Yasin, memurum, 30 yaşındayım. Liseden beri zamanım olmamıştı bisiklete ama artık bende ufaktan başladım sayılır. Bu da bisikletim, en azından şimdilik [emoji1] http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/03/97cc5b82a98df9e121bc5cb2e1143356.jpg

Hoşgeldiniz. Adanalı olarak söyleyebilirim ki Adana bisiklet sürmek için güzel bir şehir. Çok aktif bisiklet grupları da var.
Bisikletiniz de güzel. Slick lastik ve düz maşa ile akıcı duruyor.

• Beğen
Tepkiler: macheng
hoşgeldin kardeşim keyifli sürüşler keyifli forumlar :)

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar. Bisikletin kadro ve maşa lise zamanindan kalma. Yavaş yavaş değişiklik yapmayı planlıyorum kadro ve maşa da ama şimdilik işimi görüyor

Hoşgeldiniz,ben de iki tekere yeni heveslendim, Kadirli'de yaşıyorum. 2 ay dolmadı henüz 500 km'ye yakın sürüş yapmışım.
Mevsim olarak buralarda bisiklet sürecek zaman da çok geniş.
Size de keyifli ve sağlıklı sürüşler.

• Beğen
@Mustafa Kocabaş
aktif bisiklet gruplarının hangi gruplar olduğunu ve yerlerini söyler misiniz?

@macheng hoşgeldiniz.
adana çok sevdiğim bi il dir. özellikle de kebabı :)
bu arada artık adana lafı duyunca aklıma adana şarkısı geliyor otomatikman içimden söylemeye başlıyorum :D

• Beğen
hayırlı olsun kazasız sürüşler. Adana bisikletin değerini iyi bilmeli bence bir adanalı olarak söylüyorum Türkiye'de adanadan kolay bisiklet sürebilecek hiçbir yer yok (topoğrafik yapı açısından) keşke çok sayın! belediye başkanımız yolları yenilerken bisikletleri de düşünse

@emancipation abit,pab,bora takımı,çübik,dağ bisikletin bir grubu vardı tam hatırlamıyorum.Hepsinin facebook sayfaları var oradan gerekli bilgileri alabilirsiniz benim size tavsiye edeceğim grup ise abitdir.Neden dersen haftanın 3 günü tur yapıyolar çarsamba günü kolay tur cuma günü orta tur pazar günü ise zor turları oluyor.Kendine göre seçebilirsin turları.Ayrıca etkinliklerinde mangal yapıyorlar.Bisiklete ve eglenceye dair herseyi bulabilirsiniz kısaca.

Dostlar ben 2 aydır bisiklet kullanıyorum mavi bulvarda oturuyorum. Hayal parkn yanında Çukurova bisiklet var adamlar cok iyiler her türlü bisiklet ve yılların tecrübesi var. malları kaliteli ve orta şekerli. dandik bişey bulamazsınız. ufak tefek şeylerde para almıyorlar.

Merhaba bende adanada yaşıyorum rockrider 5.1 kullanıyorum ara ara turlayacak arkadaşlar arıyorum bisiklet grupları çok kuralcı ve illa takım satma derdinde oldukları için tercih etmiyorum. Trafikte hızlı ve güvenli kullanmayı bilen tabiri caizse biraz çatlak arkadaşlar varsa mesaj kutumu ışıklandırsın gezelim.

• Beğen
İstanbul da yaşayan Adana'lı olarak Yaz ayları (gündüz saatleri olarak) haricince her mevsim ideal sürüş için ayrıca eğim olarak gerçekten vites oranlarına fazla takılmayacağınız bir coğrafya kıymeti bilinmeli :D

Geri