Scudo Sports

Adana

Scudo
Adanadan takip ettiğim forumda çok bilgi öğrendim yeni bi üyelik alayim dedim forum çok iyi :)

Selamlar hocam, bisiklet konusundaki desteklemeleriniz halen devam ediyor ise bende güzel bir bisiklet alıp sizlere katılmak istiyorum. Şuanda bisikletim yok, daha doğrusu Peugeot Explorer 010 var(dı) ama artık kullanılmaz durumda. Onu ayağa kaldırana kadar 500 – 700 aralığında bir bisiklet almak istiyorum. Bu miktara çok iyi makineler alamayacağımın farkındayım ama mağazadan giriş seviyesi yerine ikinci el olarak XC2000 yada Sedona 741 tarzı bir şey istiyorum. Sizin tavsiyelerinize de açığım. Ne tavsiye edersiniz.

Atagün selam öncelikle. Adanada uygun bisiklet parçalarınınjerden alabirim dükkan adı verirsen sevinirim

Adanalıyık Allah'ın adamıyık,bici bici yerik,şalgam içerik:D dağ bisikletlerine ilgi alakam var.Bu konuyu neden açtıgımıda bilmiyom:D gereksiz

şampiyon bisikleti önerdiler bisiklet için başkahangi mağazalara uğrayabilirim yerleriyle söylerseniz mutlu olurum:)

bende bisiklet sevdasına yeni yeni kapıldım 2 bisikletim war biri katlanır salcano folda diğeri sedona 721 akşamları çıkıp kısa turlar yapa bilceğim hafta sonları uzun tur için vaktim oluo atagün bey sizin bi grubunuz varmı...

Selamun aleykum, adana dan bir kaç abimi gördüm buralarda :) Metehan, Atagün hakkında bir şey diyemem de facebooka Adana bisiklet topluluğu (ABİT) ve perşembe akşamı bisikletçileri adana yazarsan çarşamba perşembe cuma ve pazar günleri için bisiklet sürebileceğin bir çok arkadaş grubu bulabilirsin. Sağlıcakla.

teşekkürler uğurcan facebooktan ekledim gurubu pab diye bakalım turlara katılıcam kimseyi tanımıyorum bu camiadan sende katılıomusun turlara...;)

katılır o ya boş vaktinde fırsat bulursa :D hatta karataşa bile gider :D

Ufuk ne yapıyon kirve :) Metehan Adana bisiklet topluluğuna da katıl birgün denk geliriz zaten büyük ihtimalle.

Adana dan selamını alıyorum Aleyküm selam olsun :D merkeze gelirsem haberleşir gezi vs olabilir :D ceyhanlıyım bende

merabalar Tolga ben 22yaşındayım Adana Ceyhanlıyım...cocukluktan bu yana sürüyorum bisikleti Antalyada ünide okurken son dönemde aldım İlk defa biniyor gibiydim :) Antalya da çeşitli gruplar vs hele hele de çok değerli kişiler tanıdım yokluklarını burada çekiyorum Ceyhan hapishane gibi Antalya ne güzeldi :) Kaskla bir çıkayım şu ceyhanda dedim kimisi bağırdı kimisi küfür etti Türist sanarak buranın insanını kötülemiyorum ama sağdan soldan gelenle dolu şimdilik 3 kişi var burda bu mtb tarzı bisikletleri olan bende bunlardan biriyim ...genelde tek çıktım İki Adana Ceyhan bir kere kozan ceyhan .. bir kerede toprakkale ceyhan arasıyaptım...eğer havalar düzelirse Maraşa kadar gitmeyi düşünüyorum.. günü birlik... neyse başka hikayeler sorunlarım olursa görüşmek dileğiyle... herkes kendini tanıtmış bende geri kalmayım dedim :):)

HOŞGELDİN , kask takdık diye üstümüze atlayanları gördük biz :) Orası yine iyimiş , ama her halde kültürsüzlükten ya da cahillikten kaynaklanan bir şey ve bunları aşacağımızı da hiç sanmıyorum açıkçası , iyi pedallamalar..

selamlar gençler :) ben de adana merkezde kalıyorum..üniversite öğrencisiyim burda. gezi falan olursa bensiz gitmeyin :)

Selamın aleyküm bende yeni kaydoldum.Ispartada yaşıyorum fakat son senem okulu bitiriyorum.Aslen memleket Adana olduğu için yazın felan gezi olursa haberim olduğu takdirde katılmaya çalışırım :) Şu ana üye olmadan geçirdiğim dakikaların haddi hesabı yok burada :)

Hoş geldin :D bende hoş buldum daha bende yeni üyeyim fakat bende Adana'da yaşıyorum yaz tatillerinde felan.Normalde okulum ıspartada olduğu için ıspartada oluyorum okul vakti eğer Adanada tur olursa katılabilirim okul bitiyor son senem 4 ay felan kaldı işte :)

Geri