TCDD internet sayfasından iletişim sekmesinden gerekli bilgileri alıp bu tarz tutarsızlıkları mail yada telefon yolu ile bildirdiğiniz anda gereken yapılır ve o bölgelere muhakkak bir uyarı gelir, bu işin yasal şekli neyse düzenli bir şekilde uygulanır.
Öncelikle adım Özgür . Yaşım 17. Adanada yasıyorum Star Akşam Lisesinde Okuyorum . 7 yıldır hobi olarak haftada 2 kez bisiklet sürüyorum . Gerçekten çok güzel bir ortam var burada. Ben oyun bagımlısı olan biri sabah kalktıgımda oyun yerıne ilk bu siteye girmeye basladım son 1 haftadır. Bmx bisiklet'e merak salmış bulunmaktayım son 3 aydır. Sizinde önerileriniz fikirleriniz ve deneyimlerinizle kendime ileriki zamanlarda bir bmx almayı düşünüyorum. Simdilik bu kadar yeter sanırım. Herkese iyi günler güzel sürüşler dilerim. Umarım ABİ KARDEŞ çerçevesinde güzel dostluklar edinirim.
bmx olayından anlamıyorum inanın atatürk parkının orada bir sürü bmx süren sizin yaşınızda gençler var onlar daha yardımcı olur sana buradan yardımcı olacak kişi çıkacağını zannetmiyorum
Sevgili kardeşim, "ARKADAŞ" çerçevsini unutmuşsun! Hatırlatayım dedim Bu arada, BMX'ten hiç anlamam, sadece mesaj ilgimi çekti ve" belki cevabını bildiğim bir soru da içeriyordur" düşüncesiyle okudum mesajı. Ama maalesef. Yine de aramıza hoşgeldin. Keyifli pedallamalar dilerim.
adana'ya yaptığım ufak bir tatil sırasında antremanlarımı aksatmamak için dilber cafe'den bisiklet kiralamak zorunda kaldım ancak kesinlikle tavsiye olunmaz. bisikletlerin bakımını yapan, aynı zamanda garson olarak çalışan çocuğa 30 km'ye yakın şehir içine çıkacğaım bir tur planladığımı söyledim ve en iyi bisikleti olduğunu iddia ederek bana bir külüstürü verdi. bisikleti teslim alırken az çok jant akorduna frenlerine dikkat ettim ancak pek yeterli olmamış sanırım. yola çıktım ve yaklaşık 8,9 km sonrasında arka göbeğin dağılıp tekerin zincir borusuna yapışması sonucu (hızım azımsanamayacak bir boyuttaydı) adana trafiğinin ortasında az daha yere kapaklanıyordum. hemen cafeye telefon açıp "beni almanız lazım,verdiğiniz bisiklet yolda kaldı, az daha canımdan oluyordum" dediğimde bana cafenin civarında seyhan nehrinin kenarlarında turluyor olmam gerektiğini, kimseyi yollayamayacaklarını, kendi imkanlarımla bisikletlerini getirmem gerektiğini söylediler.:boese157: sele üzerinde geçirdiğim 30 dakika sonrası 1,5 saatlik bir yürüyüşün ardından bisikletlerini teslim ettim ve iş ödemeye geldiği zaman üzerine 3 saatlik ücret talep ettiler. kadro kırılır, maşa yamulur, ayakta depara kalkarsınız pedal düşer...kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ediyorum. sırf ticaret amaçlı, paragöz insanların kiralayacağı bisikletten medet uman bende aslında kabahat... (nargile servisleri de çok kötüydü 2-3 sene önce umarım onu düzeltmişlerdir. )
selam arkadaşlar ismim mehmet uzun süredir takip ettiğim forma üye olarak giriş yaptım şuan.
uzun süredir bu sporu yapıyorum umarım iyi vakit geçiririm burada
Hoşgeldin sevgili kardeşim. Burada harcadığın her dakikanın, sana keyif, bilgi ve tecrübe olarak geri döneceğinden (KDV'den daha garantili) emin olabilirsin. Nice konularda görüşmek, yollarda karşılaşmak dileğiyle.