Scudo Sports

Adana Tekir ve Taşdurmaz Maceramız...

selam mehemt ben ahmet abin güzel bir gezi olmuş tabi deli olurda güzel olmazmı çünkü deli.bence çok güzel olmuş gözümde tütüyor oralar ben kışın orda oldum için hep soguklarda gidiyordum soguktada güzel olmuyor durup manzaraları izleme şansımız olmuyor ama yazın çok güzel olur.gergadan mustafanın bisikletide çok güzel olmuş arkadaşların hepsine selam söyle

Scudo
@Ferhat Şener

Bu tırmanışın inişi güzel olmazmı...

42FY
dolu dolu bi gün geçirmişsiniz anlaşılan

Evet çok güzel geçti...

ismail_01
Memet olum gidiyonuzda bana niye haber vermiyonuz ........huaaaaaaaaaaaaaa......

İsmail saçını başını yolarım senin bak ha hangi bisikletle gelicen sen orya hıı...

radfahrer
selam mehemt ben ahmet abin güzel bir gezi olmuş tabi deli olurda güzel olmazmı çünkü deli.bence çok güzel olmuş gözümde tütüyor oralar ben kışın orda oldum için hep soguklarda gidiyordum soguktada güzel olmuyor durup manzaraları izleme şansımız olmuyor ama yazın çok güzel olur.gergadan mustafanın bisikletide çok güzel olmuş arkadaşların hepsine selam söyle

Merhaba Ahmet abi nasılsın
Deli olurda o gezinin tadı çıkmazmı hakikaten çok eğlendik
Mustafa`nın bisikleti gerçekten süper oldu sonunda istediği rapunzele kavuştu
Selamlarını iletirim herkese abicim hoşçakal...

Olur tabıkıde karsıdan esen ruzgar manzara eşliğinde inilen onca km......Ama dikkat gerektıren bır parkur gibi geldi gözume:eek: İzmirde de ban yakın Homeros vadımız ama bunun kadar şehvetli degıl:D

@Ferhat Şener

Evet çok dikkat gerektiren bir parkur inişimiz okadar hızlı oluyorki rüzgar suratımızı yırtacak gibi oluyor çok dikkatli olmak lazım...

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Vicdansız Mehmet bu ne güzel manzara.Süper bir gezi olmuş...
Şükür ki kazasız belasız bitmiş...İsmaile neden haber vermediniz..:D Paylaşımın için tşk ler..İyi forumlar.

@siret uslu

Evet o yaşayan efsane benim:D

sadana
Vicdansız Mehmet bu ne güzel manzara.Süper bir gezi olmuş...
Şükür ki kazasız belasız bitmiş...İsmaile neden haber vermediniz.. Paylaşımın için tşk ler..İyi forumlar.
Bugün 12:44

Niye vicdansın olduk şimdi yahu:)
Çok şükür kazasız belasız geçti gezimiz
İsmail`i niye çağırmadin diyosun o cezalı:D

ismail_01
He bana niye habar etmediniz vicdansızlar.....

Cezan hala bitmedi yavrucum:Skull-175

Bu gezi için özel bir beslenme uyguladınız mı? Ben şahsen sizin mesir macunu, bal, fındık, fıstık, tahin gibi tehlikeli düzeyde enerji veren gıdalar aldığınızı düşünüyorum da. :D

Harika bir gezi olmuş. Emeğinize sağlık. :)

@Yunus Emre POLAT

Teşekkür ederim
Herhangi bir enerji içeren bişey almadık normal enerjimiz bu:)

hasan urcan
maceralarınıza bende katılmak isterim, tekerleginiz donmeye devam etsin
saglıcakla kalın...

Sağolun
Gelin Buyrun efendim ne demek başımızın üstünde yeriniz var...

Ya şuanda size çok imrendim 1 haftaya bende 1 mtb bisiklet alıcam gördügüm kadarıyla sizler baya büyüksünüz ben 17 yaşımdayım sizlerle tanışmak isterim

arkadaşlar herkes buralara gelmek istiyor gönül isterki eskisi gibi oraları 15 20 kişilik guruplarla gitmek ama unutunuz birşeyler var oarası taşdurmaz vadisi taşalrbile duramıo bazen yıkılo oralara ne amblas gelir nede başka bişi yani çok tehlıkeli bir yer ve baya tecrübeniz olmanız gerekir siz istesenizde istemesenizde bisikletiniz heran kontrolunuzden cıkablir bu yuzden birmacera ugruna harcamayın kendinizi :) önce biraz tecrube ve sonrada gerekli ekipmanlar :::örnek :içlastik bu örnek gezide olan arkadaşlara :) memo . musto. oguz ..:)

• Beğen
@Mehmet Kurt

Bu manzarayı görüpte gelmek istememek mümkünmü kanka çıkası gelmiyor insanın ordan bisiklet sürmek için şahane bir yer
Tehlikeli olduğu doğru ama o inişin verdiği zevkte tehlike kimin umurunda...

• Beğen
Geri