Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

Kaçakkız naptın sen.
Yine hüsranda bıraktın bizleri.
Oysa seni sanalda da görmeyi çok istemiştik.
Malum başka turlarımız vardı ve adalara gelememiştik.

Scudo
Ohhh bee Dünya varmış Pınar muradına ermişsin Tur bitti
Bir dahakine konuyu sadece bayanlara diye yaz :D
Belki o zaman bayanların egemenliği olur :D

@birolcakir

:D bayanlar bu spouru pek sevmiyor :)
bende tek gelmedim zaten arkadaşımla geldim bisikletitde aynı arkadaşımla sürüyorum zaten.

@pınar kacakkiz

Pınar senin şu ilkelerini çok saçma bulduğumu söylemezsem içimde kalacak bende sıkıntı yaratacak. Ne zamandır okuyoruz "yok kızlar çoğunluğu,yok büssürü erkeğin içinde tek kalmak" bilmem ne amaç bisiklete binmekse bisiklete bindiğin kişilerin cinsiyeti çok mu önemli? Önemli ise neden? Tura katılan tek bayan sen olsaydın ne fark edecekti? 10 bayanla birlikte katılsan ne fark edecekti? Lütfen bunu bize anlatabilirmisin? Gerçekten anlamakta güçlük çektiğim için soruyorum.

Malesef bu tura katılamadım başka planlarım vardı Çatalca/İnceğiz köyü mağaralarına turumuz olduğundan katılamadım zaten gelicem dememiştim ama inşallah bir daha ki turda buluşucaz...

@Serap Erdogan

Bence de bu konu da size katılıyorum kız veya erkek farketmiyor herkesin burada ki amacı ortak spor yapmak eğlenmek vs. bence bu konuda ayrım yapılmamalı arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Serap Erdogan

ben bi kaç hemcinsim olunca daha rahat ediyorum
ki eğer canım yanmasaydı yani seleye oturabilseydim o grubun içinde bende yer alacaktım.
onlarla beraber bende bisiklet sürebilecektim.
benim buradaki konuşmalarıma bakarsanız eğer kimseye saygısızlık etmiyorum ve eğer saygısızlık etmiyorsam saygıda beklerim.
umarın anlaşılmıştır.

@metin bayer

yaprak adında bir arkadaşımız var.belgrad ormanına 20 erkek ile tek başına geldi.helal olsun.oturdu salata yaptı hazırlık yaptı.ve kimseninde yaprak dostumuza farklı gözle bakmadığına eminim.hiç öyle bir bakış görmedim.fakat bu arada yaprak'ın babası kritik bir durumdaymış.babasına acil şifalar diliyorum.zor günler geçiriyor bu aralar.umarım bir an önce sağlığına kavuşur babası ve yaprak da aramıza hızlı bir dönüş yapar.tekrar geçmiş olsun yaprak...:(

@pınar kacakkiz

pınarı kızdırmayın :D :D :000002158 :000002158 :000002158 :violent-s :10: :box2: :box2: :2gunsfiri :2gunsfiri :brutal324 sonu bunlardan biri gibi olabilir yani :D :D

@enver avcı

aşk olsun o kadar sertmiyim ben kendin gördün sert değilim dimi:brutal324 :brutal324 :brutal324 :2gunsfiri :2gunsfiri :2gunsfiri :box2: :box2: :):)

ama kimseye saygısızlık etmiyorum ben banada edilmesini istemiyorum.

@enver avcı

Yaprak hanımın babasına acil şifalar dileriz...

geçmiş olsun...

Yaprak hanımın babasına acil şifalar dileriz...

@pınar kacakkiz

Lütfen Pınar benim saygısızlık etmek gibi bir amacım yok olamazda zaten ben ayrım yapılmaması gerekiyor dedim senin ayrım yaptığını iddia etmedim böyle bir yazı yok...

ben sadece Serap hanımın sorduğu soruya katılıyorum anlamında bir şeyler yazdım ve ekledim eğer ayrım yapan varsa diye ama görüyorum ki sen üzerine alınmışsın ama yanlış anlamışsın...

ben sana saygısızlık yapmak istemedim ama eğer öyle anlaşıldıysa da özür diliyorum çok afedersin...

@metin bayer

metin saygısızlıktan kastım senin yazıların değildi emin ol
serabın ilkelerin saçma gibi yazısına saygısızlık dedim.
Ben kesinlikle ayrım yapmıyorum ayrım yapsam emin olunki orada bulunmazdım.
Ben arkadaşlarıma samimiyetimden süphe etmesinler diye onları uğurlamaya geldim.
Heleki enver onca desteği vermişken onu yüz üstü bırakamazdım.
vede şunu söyliyim orada oturan kızlar vardı çimenlerin üzerinde ben o kılzarı gruptan sandım sohbete başladıktan sonra gruptan olmadıklarını anladım.

Ama şunu belirteyeyim evet yalnız gelmeyecektim arkadaşımla gelecektim.

@pınar kacakkiz

Doğrudur Pınar ben orada yoktum zaten katılımcıların arasında adım da yoktu uymadı tarih neyse benim kimseye karşı bir kastım yok uzun zamandır forumdayım kimseye yanlışım olmamıştır ayrım yapıldığını düşündüm sayfaları incelemeden özür dilerim çok üzgünüm haklısın hata bende sazanlık ettim tekrar özür dilerim...

@metin bayer

kıyamam yanlış anlaşıldı
neyse inşallah bi dahaki turda bende iyi olurum yanmam kolumu bacağımı kırmam genelde çok istedim zaman o gün ya hasta olurum ya önemli bir işim olur illaki bir iş çıkar işte murphy kanunları işte

Geri