Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

aaa tabi bnsiz olur mu siz beni bekleyin :D haftasonları istanbulda bulunamıyorum bulunsam da mutlaka işte oluyorum. seneye kesin katılırım zaten sizin de ilk adalar turunuz olur :)

turun her anının videoya alınmasını talep ediyorum görelim KİM var KİM yok . . . . . :D

Scudo
Merhaba arkadaşlar ben sanırım çok gerilerde kaldım turun tarihi ne zaman acaba net bir bilgi alabilirmiyim?

@metin bayer

çıkmaz ayın son perşembesi metin.keşke tur düzenleyen arkadaşlardan destek alınıp bir an önce bitirilseydi şu iş.vallahi kanser olup geberip gidicem :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: metin bayer
@pınar kacakkiz

yaz.yaz.allah aşkına yaz da kurtulalım bu işkenceden :D rüyalarıma giriyor artık bu ada turu.canıma tak etti. tak etti canıma gel yanıma gül yüzlü yarim gülsene ba... bu şarkıydı değilmi :D :D dur sana destek olayım .tur 8 ağustos pazar değilmi.saat kaçta yapacaksın.yazıyorsun da saat kaçta nerde buluşucaz.yazmazsan ben saat 2de gelirim adaya.2:15 de çıkarım vallahi :p yalnız şu avcılardan bentur ile gelme işini bi daha düşün.en kötü beşiktaşa gel oradan beraber geçelim istersen.antreman yapmış olursun.

KACAKKİZ ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL HNM.
SERAP ERDOĞAN
RAHMAN S
SİNAN BEY
FURKAN YAVUZ
ENVER AVCI

Metin Bey,Hangi adaya gidiceğimze karar vermedik ben 9:15 vapuryla adaya geleceğim
saat 11:00 adada oluyor vapur
isminizi yazmamı ister misiniz

@enver avcı

bisikletle beşiktaşa gelmem mümkün değil
ben burdan direkt ambarlıya binip denturla geleceğim 17:15 dede vapurda olacağım ki dönebileyim :)

Pınar sana bir itirafta bulunacağım. Biz geçtiğimiz Pazar günü ada gezisi yaptık ama sana söylemedik.:D Şu CM'ye gelseydin sana da söylicektik ama sen CM nedir? yeni öğrendin.:D

@Serap Erdogan

serap CM nedir::DD:D:D
aşk olsun serapcığım niye söylemiyorsunuzki iyi yapmışsınız beni beklerseniz oooooo 8 ağustosta tur yapardınız :D

@pınar kacakkiz

Teşekkürler Pınar hanım ama tur tarihi hangi gün öğrenebilirmiyim acaba?

Niye Pınar'a bu kadar yükleniyorsunuz? Soyadı üstünde KAÇAKKIZ.
Kaçıyor işte :D

Listede adımın geçtiğini yeni farkettim ben İstanbul'dan döndüm katılamayacağım ne yazık ki :(

Geri