Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

Scudo
bu pınar hakkaten feyk ya cm nedir diyor ya sohbet ortamı diyor ya bisikletlinin sohbete değil tura ihtiyacı vardır pınar hanım pardon pınar feyk hanım bu arada you are understand baby türkçeyi katlettik zaten bari ingilizce ayakta kalsın avrupa nın ortak dili.......biz 1 ağustos günü heybeli turu yaptık yolu güzel fakat denizi için aynı şeyi söyleyemeyiz o yüzden adanızı kesinlikle iyi seçin bende aranızda olmaya çalışacağım ama kesin bi karar kılın bu konuya.........

@enes yaman

enes facebookdanda cm konusunda ciddimisin diye mesajlar aldımzaten :D:DD
ingilizceminde ne kadar ileri seviyede olduğunu anladınız umarım :D:D:D

@Ozan Bilgin MERTER

ingilizcemden böyle etkileneceğni biliyordum :D nasıl akıcı bir aksanım var ahh bir bilseniz :D:D:D:D

3 kez bigginer seviyesine gittim ben elementera geçtim çok şükür bir 3 kesde elementera giderim :D:D:D:D

şimdi pınar kaçakkız sorar "şey" ne?Ben kimim eeee burası neresii eeeee ben neyim eeeeeee bu tuşları olan şey ne eeeee eeeee.......

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@orhan algan

sende geleceksin değil mi orhan tura gel gel seninle bire bir görüşelim geçtiğin bu dalgaların hesabını soralım :D

@orhan algan

Yok yok çok açıklayıcı Pınar'ın anlayacağı şekilde anlatmış Sinan.:)

@orhan algan

orhan seni yazmıyorum o halde listeye ama işin olmazsa gel ben sana öğretirim yanlara takılan tekerdende getiririm 4 teker binersin bisiklete :D

@orhan algan

rica ederim durumu hafta içi bildir seninde ismini yazalım orhan
iyi geceler hepinizeee

@pınar kacakkiz

üzülme heybeliadada öğretmeye hevesli bir bisiklet tamircisi bulduk yanılıyorsam düzeldin ismi batuydu

@Sinan Kefeli
evet pınar sana bisiklet öğretmek isityo bizzat kendisi söledi bize bizde memnun oluruz dedik heybeliye gidersen solay bisikletmiydi neydi diasanın yanındaki sokakdan gir görürsün haberin olsun:))))

bizim iki bisiklet de bu hafta tamire girecek cumartesi
biz yalan olduk.

yaw katılsak da katılmasak da bu başlık uzar gider.
"kacakkızın yeri -geyik eğlence ingilizce şakalar komiklikler "
olarak değiştirilmesini talep ediyorum başlığın ..

gerçekten gidilecekse buraya fotoğraf koymadan inanmam bu bir
ikincisi pınarın da resmini bekliyoruz adada. tabi eğer sanal bir karakter değilse :):)

Geri