@H.Sages
Keyfi uygulama yapıyorlar sanırım Yıllardan beri ne motor ne de vapur bisiklete para almazdı . Omzumuza alıp bisikletimiz binerdik kimse de bişey demezdi .
bizler yani büyükçekmece bisiklet kulubu üyelerinden birkaç adam ( artık iyi veya kötü ) adalar turu yapmayı planlıyoruz .. Bizim rotamız araba ile bakırköy deniz otobüsünden bostancı .. oradan adalar istikametine gitmek .. tarih olarak 24.07.2010 Cumartesi .... saat olarak mümkün olduğunca erken ... Tur düzenleyen arkadaşlara katılmak veya bize katılmak isteyen olur ise hep beraber tanışıp güzel bir gün geçirmek ...
Pınar hanım ne guzel konu açmışsınız yarı yolda bırakmak olurmu yakısırmı hiç Türk kızına
Ha bakalım tamamlayalım başladığımız işi
Sonuçta Performans denemesi yapmayacağız Adı üstünde gezi turu
benim dönüşüm bi iki hafta sonraya idi ama su anda artık ne zaman döneceğim belirsizliğe düştü tatil boyunca dönmeyebilirim artık dönünce yazarım ben de ismimi en yakın tura
Merhaba ;
Geziyi cumartesi yapmamızın sebebi, pazar günü adalar çok kalabalık olduğundan ( çevremden aldığım sağlam duyumlara göre ) sıkıntı yaşamamak için.. Hafta sonumuzun güzel geçmesi dileğiyle..
arkadaşlar 1 ay öncesinden bir tarih belirleyin o şekilde yapın gezinizi ben acemi olduğum için gelmemiycem
valla sizi düşündüğümden arkalardan beni toplarsınız
ya ağaca çarparım ya yere yuvarlanırım