Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

@H.Sages
Keyfi uygulama yapıyorlar sanırım :( Yıllardan beri ne motor ne de vapur bisiklete para almazdı . Omzumuza alıp bisikletimiz binerdik kimse de bişey demezdi .

Scudo
turun kesin tarihi nezaman. ben şehirdışından sırf adalar turu için gelmek istiyorum. pazar günü olursa tabi.

adalar turu cumartesi günü olursa kesin gelirim.Cumartesi günü olursa listeye benide ekleyin..

Herkese selam ...

bizler yani büyükçekmece bisiklet kulubu üyelerinden birkaç adam ( artık iyi veya kötü ) adalar turu yapmayı planlıyoruz .. Bizim rotamız araba ile bakırköy deniz otobüsünden bostancı .. oradan adalar istikametine gitmek .. tarih olarak 24.07.2010 Cumartesi .... saat olarak mümkün olduğunca erken ... Tur düzenleyen arkadaşlara katılmak veya bize katılmak isteyen olur ise hep beraber tanışıp güzel bir gün geçirmek ...

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
arkadaşlarlar ben şimdi adalarda dağda bayırda tur yapacak kapasitede değilim gibi dönüşlerim çok zayıf sbiraz antraman yapmam gerek :) hazırlanmam lazım :D

@pınar kacakkiz

Pınar hanım ne guzel konu açmışsınız yarı yolda bırakmak olurmu yakısırmı hiç Türk kızına :)
Ha bakalım tamamlayalım başladığımız işi
Sonuçta Performans denemesi yapmayacağız Adı üstünde gezi turu :D

benim dönüşüm bi iki hafta sonraya idi ama su anda artık ne zaman döneceğim belirsizliğe düştü tatil boyunca dönmeyebilirim :) artık dönünce yazarım ben de ismimi en yakın tura :)

Listeyi ben yaptım, günü de Pınar belirlersin artık.:D

KATILIMCI LİSTESİ :

1. Pınar Kacakkiz
2. Orhan Algan
3. Meral Köprülü
4. Birol Çakır
5. Mehmet Özata
6. Tolga Erdem & Arkadaşları
7. Serap Erdoğan

Eğer adaya bisiklet turu düzenlenicekse bende katılmak istiyorum Avcılardan Pınar hanım beni de listeye dahil edin lütfen...

Cumartesi günleri çalışan arkadaşlar olabilir...
Benim gibi
izin almak istemiyorum (mecbur kalmadıkça)
Pazar olması daha makul değil mi?
herkes izinli :)

Cumartesi olmazsa olmaz da değil çoğunluk ne derse o olur. DEMOKRASİ var :D

Ben bu Pazar olsun derim.

ben katılamam listeyide ben oluşturmadım zaten
ben yetersinizm dün 2.kez bisiklete bindim
zinciri kopardım:)
kaldırımlara çarptım :)

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
@birolcakir

Merhaba ;
Geziyi cumartesi yapmamızın sebebi, pazar günü adalar çok kalabalık olduğundan ( çevremden aldığım sağlam duyumlara göre ) sıkıntı yaşamamak için.. Hafta sonumuzun güzel geçmesi dileğiyle..

arkadaşlar 1 ay öncesinden bir tarih belirleyin o şekilde yapın gezinizi ben acemi olduğum için gelmemiycem
valla sizi düşündüğümden arkalardan beni toplarsınız
ya ağaca çarparım ya yere yuvarlanırım :)

@pınar kacakkiz
Sizi ikna etmek icin ne yapmaliyiz
Bisikletinize teker takalim birde motor zinciri takariz kopmaz saglamdir yani :D

@tolgaerdem

Cumartesi konusuna gelince Pazar gunu gercekten de kalabalik oluyormus gecen hafta gidenler oyle soylediler

Bu durumda Pazar icin inat etmeyecegim. :)

@birolcakir

acaba diyorum birisi bisikletin arkasına tekerli kasa yerleştirsede ben onun içine mi otursam :) daha sağlammı olur:)):):)

Geri