Scudo Sports

Acunmedya'yı mail yağmuruna tutma kampanyası

Orkun KnighTR34

Kara atlı prens
Tepki
1.969
İsim
Orkun
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Peugeot
Merhaba Arkadaşlar
Biz bisiklet kullanıcıları olarak yollarda daha çok bisiklet görmek bizi mutlu etmez mi? Hem sayıca daha kalabalık olursak trafikte daha çok farkediliriz, motorlu araç sürücüleri bize daha çok dikkat eder, yollarda bisiklete ayrılmış şerit gibi isteklerimiz daha hızlı yerine gelir. Bunu kolaylaştırmak için büyük çoğunluğu televizyon başında ciddi zaman geçiren ve televizyonda gördüğünü uygulamayı seven halkımıza televizyonda bisikleti ön plana çıkaracak şekilde göstersek iyi olmaz mı? Bunun için de yayınlandığı gün ve saatlerde açık ara zirveyi alan, ratingleri silip süpüren bir programdan faydalansak? Mesela TV8 kanalında yayınlanan ve bu yılkinin yayınlanmasına da az kalmış olan Survivor adlı yarışma programı tam olarak böyle bir program.

Fikrim şöyle:

Survivor yarışma programındaki parkur oyunlarının en az bir tanesine dağ bisikleti parkuru da eklensin. Bir bisiklet üretici veya distribütör firması ile de sponsorluk anlaşması imzalansın ve sponsor firma ürün gamındaki en üst düzey 2 adet dağ bisikletini bu oyuna göndersin. Aynı bisikletten 2 tane de oyunda en iyi dereceyi yapan 2 oyuncuya ödül olarak versin. Oyundan sonra girilen reklam arasının ilk reklamı da sponsorluk anlaşması karşılığında bisiklet sponsoru olan firmaya verilsin. Hem rating şampiyonu bir TV programında bisikletin ön plana çıkarılması ile bisikletin yaygınlaşmasına bir nebze olsun yardım edilmiş olacağından biz bisiklet kullanıcıları kazanırız, hem rating şampiyonu bir programda ürünlerinin reklamını yaparak çok daha fazla sayıda tüketiciye ulaşan bisiklet firması kazanır hem de Acun Ilıcalı bisikletlilerin sempatisini kazanır. Bunun için Acunmedya'ya e-posta göndermeye ne dersiniz?

Scudo
Kasaba mihnet edeceğime keser yerim daha iyi. Bisikleti sadece dağlarda sürülen bir şey gibi imaj oluşturacak düşünce.

sen attın mı ?

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
bizim milletimizde pek işe yaramaz bence

yayınlanmasına az kaldıysa zaten o iş geçmiştir bence.

Aslında fena fikir değil. İnsanda bi heves uyandırabilir bu.

Hiçbir şey yapmamaktansa en azından çabaladik denilen bir hareket olur.

Yani olumsuz düşünmüyorum, denemekten bir zarar gelmez.

@turbotx150 son derece güzel bir fikir tebrik ederim . Arkadaşımız bir fikir sunmuş bence güzel bir fikir. Ancak bu bisiklet firmasının işine gelir,hatta kendileri için bulunmaz bir nimet olur bu fakat medya tarafının yani Acun Medya'nın bu işte bir çıkarı mutlaka olmalı çünkü o reklamların,Tv'de o ürünü göstermenin bir saniyesi bile bilmem kaç para. Bisiklet firmasına bu fırsatı ücretsiz sunmayacağı aşikâr TV kanalının. Hangi firma bu denli bir maliyeti kabul eder,edebilir? Yaşım 32 ,Tv'de bisiklet yayını,reklamı gördüğümü hiç hatırlamıyorum

Kasaba mihnet edeceğime keser yerim daha iyi. Bisikleti sadece dağlarda sürülen bir şey gibi imaj oluşturacak düşünce.
Allah muhafaza insanlar dağ bisikletine ilgi duyar falan, hiç bulaşmayalım. Ne de olsa bisiklet sporu sadece bir disiplinden oluşuyor.

Acun 'un bisikleti özendirmek gibi bir çabası olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir bisiklet firmasının sponsor olacağını sanmıyorum. İzleyicinin survivor formatında bisiklet görmek isteyeceğini de tahmin etmiyorum. Bu üç düşüncemi yan yana koyunca çok mantıklı gelmiyor.
Bunların yanında fikir olarak çok güzel. Hatta turabi 'nin abd 'de katıldığı (ve kazandığı) the challenge yarışmasında bisikletli bir etap vardı. Hepsinin canı çıkmıştı.
turabi the challenge.jpg

Sayın Acunmedya Yetkilileri

Günlük hayatında bisiklet kullanan bir kişi olarak trafikte daha çok bisiklet görmek beni mutlu eder. Trafikte daha çok bisiklet olması biz bisikletlilerin trafikte daha kolay görünmesini ve motorlu araç sürücülerinden daha çok saygı görmesini sağlar. Sayıca daha çok olursak yerel yönetimlere olan bisiklet yolu, bisiklet park yeri vb. isteklerimiz daha kolay sonuçlanır. Ayrıca içinde bulunduğumuz coronavirüs salgını döneminde imkanı olan kişilerin ağırlıklı olarak sosyal mesafenin sağlanamadığı toplu taşıma araçları yerine bisiklet kullanmasının pandemiyle mücadeleyi bir nebze olsun kolaylaştıracağına inanıyoruz. Yüksek rating düzeyine sahip televizyon programlarında bisikletin ön plana çıkarılmasının halkı bisiklet kullanmaya özendireceğine ve bisiklet kullanımının yaygınlaşmasını destekleyeceğine inanıyoruz. TV8 adlı kanalınızda yayınlanan Survivor adlı yarışma programınızın bugüne kadar yayınlandığı her zaman en yüksek rating düzeyine sahip olması nedeniyle Survivor'ın bu amaç için ideal bir TV programı olduğuna inanıyoruz. Survivor yarışma programınızdaki parkur oyunlarının en az bir tanesine dağ bisikleti parkuru da eklemeniz, bir bisiklet üretici veya distribütör firması ile sponsorluk anlaşması imzalamanız, sponsorluk şartı olarak sponsor firmanın ürün gamından 2 adet dağ bisikletini bu oyun için istemeniz, aynı bisikletten oyunda en iyi dereceyi yapan oyunculara ödül olarak vermek için istemeniz, oyun öncesi veya sonrası bisiklet sponsoruna kısa süreli reklam yaptırmanız bizi çok mutlu eder.

Kampanyaya katılmak isterseniz bu mesajı kopyalayın ve Acunmedya'ya e-posta olarak gönderin. Mesajı gönderince burayı editleyeceğim.

Mesajı gönderdim arkadaşlar ama sitede bir sorun var mesajı gönderdiğime dair screenshotları yükleyemiyorum.
sen attın mı ?
Evet.

Dosyalar

• Screenshot_2021-01-07-23-44-53-879_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2021-01-07-23-44-53-879_org.mozilla.firefox.jpg
    76,1 KB · Okunma: 22
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
@Berke Ben izliyorum valla. :kötü: :kötü: Bisikletim de var ama Survivor ı mı bıraksam, bisikletimi satsam çekimser kaldım.
Amaç bir bakıma akıllarına sokmak Acun falanda binerse o kitleye sempatik gelebilir. :):)

Devlet teşviği çok daha etkili olur. Mesela diyecekler ki, haftasonu bisiklet sürmek için sokağa çıkılabilir! Çok etkili olur, millet evde kafayı yemek üzere olduğundan gider bisiklet alır :D Ah bi bisiklet ve aerodinami bakanı olaydım var ya üf...

Devlet teşviği çok daha etkili olur. Mesela diyecekler ki, haftasonu bisiklet sürmek için sokağa çıkılabilir! Çok etkili olur, millet evde kafayı yemek üzere olduğundan gider bisiklet alır :D Ah bi bisiklet ve aerodinami bakanı olaydım var ya üf...
Alışamayanda gerı satar ıyı fikir :D

Acun için bi şemsiyeye bakar, doluya tutulursa bilemem :)

Nacizane gorusum, bisikletin yayginlasmamasinin onundeki en buyuk engel insanlarin trafikte kendisini guvende hissetmemesi. Guvende hissetmemelerinin sebebi de arac suruculerinin bisikletlilerin hakkina saygi duymamasi ve kolluk kuvvetlerinin kurallari uygulamamasi.

Trafige cikan bisikletliler bu guvenlik endisesini yasarken ve bisiklet kullanmayi dusunen insanlarin en buyuk endiselerinden birisi de buyken Acun'un programlarindan birisinde bisikletli yarisma yapilip insanlarin da bundan etkilenerek bisiklet kullanacagini dusunmek kibar tabirle buyuk hayal gucu gerektiriyor.

Tabi ki bu benim kisisel gorusum, yanliyor olabilirim.

Nacizane gorusum, bisikletin yayginlasmamasinin onundeki en buyuk engel insanlarin trafikte kendisini guvende hissetmemesi. Guvende hissetmemelerinin sebebi de arac suruculerinin bisikletlilerin hakkina saygi duymamasi ve kolluk kuvvetlerinin kurallari uygulamamasi.

Trafige cikan bisikletliler bu guvenlik endisesini yasarken ve bisiklet kullanmayi dusunen insanlarin en buyuk endiselerinden birisi de buyken Acun'un programlarindan birisinde bisikletli yarisma yapilip insanlarin da bundan etkilenerek bisiklet kullanacagini dusunmek kibar tabirle buyuk hayal gucu gerektiriyor.

Tabi ki bu benim kisisel gorusum, yanliyor olabilirim.
Acunun yapacağı orta kesıme daha cok hitap eder. Aracı olmadığı için sepetlı vitessız bısıklet kullanan kısı cok zaten. Imkansızlıktan kullanan ile ımkanı olupta yönelmeyenler var. Trafiğe gelince oda ayrı bır etken tabi.

Bırde su var " koca adam bısıklete mı bıner "düşüncesi. Buda kendısı gibi koca adamları görerek asılır :D büyük şehirlerde durum farklı olur küçükte farklı. Kucuk sehırlerde mahalle yasantısı kısmen devam edıyor. Eş dost görüp güler diye binmek istemeyenler vardır eminim. Utanç duyulacak bı durum olmasada komık bır durum olarak gorulecegını düşünüyorlar

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Acunun yapacağı orta kesıme daha cok hitap eder. Aracı olmadığı için sepetlı vitessız bısıklet kullanan kısı cok zaten. Imkansızlıktan kullanan ile ımkanı olupta yönelmeyenler var. Trafiğe gelince oda ayrı bır etken tabi.

Bırde su var " koca adam bısıklete mı bıner "düşüncesi. Buda kendısı gibi koca adamları görerek asılır :D büyük şehirlerde durum farklı olur küçükte farklı. Kucuk sehırlerde mahalle yasantısı kısmen devam edıyor. Eş dost görüp güler diye binmek istemeyenler vardır eminim. Utanç duyulacak bı durum olmasada komık bır durum olarak gorulecegını düşünüyorlar

Bahsettginiz koca adamlari bisiklet kullanmaya Acun'un programiyla ikna etmek mi daha kolay yoksa guvenli yollar saglayarak mi? Ya da soyle sorayim, bahsettginiz orta kesim trafikte kendilerini guvende hissetmese de Acun'un programinda gorunce bisiklete binmeye mi baslayacak?

Est dost gulme meselesini komple pas geciyorum. Gokten yeni emir gelse "bisiklete bin" diye, konu komsu ne der diye bisiklete binmeyecek insan cok fazla.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri