Scudo Sports

Acunmedya'yı mail yağmuruna tutma kampanyası

Bahsettginiz koca adamlari bisiklet kullanmaya Acun'un programiyla ikna etmek mi daha kolay yoksa guvenli yollar saglayarak mi? Ya da soyle sorayim, bahsettginiz orta kesim trafikte kendilerini guvende hissetmese de Acun'un programinda gorunce bisiklete binmeye mi baslayacak?

Est dost gulme meselesini komple pas geciyorum. Gokten yeni emir gelse "bisiklete bin" diye, konu komsu ne der diye bisiklete binmeyecek insan cok fazla.
reıs derse bınerler ama :D

Öyle deme ya bu ulkenın lümpenı azımsanmayacak kadar çok. Acun etkiler emın ol. Ülkede yapılan anketler hala sasırtmıyor mu mesela sizi? bizim ülkenın ınsanı numunelık :D sosyal bilimcıler çözemez ayrı bı kitap yazamaları lazım :D Baksanıza cumalıceber diye bı film çıkabiliyor mesela. Çıkar sorun yok ama cıkaranın buna cesaret edecek nedenlerının olması şaşırtıcı. Kazanmama ihtimali yok kı çıkarmış (hasılatına felan bakmadım bu arada. Kazansada kazanmasada arastırmadan yapmamıstır yapımcı şirket)

Scudo
reıs derse bınerler ama :D

Öyle deme ya bu ulkenın lümpenı azımsanmayacak kadar çok. Acun etkiler emın ol. Ülkede yapılan anketler hala sasırtmıyor mu mesela sizi? bizim ülkenın ınsanı numunelık :D sosyal bilimcıler çözemez ayrı bı kitap yazamaları lazım :D Baksanıza cumalıceber diye bı film çıkabiliyor mesela. Çıkar sorun yok ama cıkaranın buna cesaret edecek nedenlerının olması şaşırtıcı. Kazanmama ihtimali yok kı çıkarmış (hasılatına felan bakmadım bu arada. Kazansada kazanmasada arastırmadan yapmamıstır yapımcı şirket)

Degil reyiz, kabenin uzerinde isikli neon yazisi gecse de bineceklerini sanmiyorum. Reyiz dolar bozun dedi, herkes dolar aldi. Parasi icin reyizinin sozunu dinlemeyen adam soz konusu cani olunca dinlemez gibi geliyor bana.

Varsayimlariniz iyi guzel ama gerceklere donersek, etrafinizda lumpen olarak tanimladiginiz insanlara bir sorun "ne olsa/degisse bisiklete binersin" diye.

Degil reyiz, kabenin uzerinde isikli neon yazisi gecse de bineceklerini sanmiyorum. Reyiz dolar bozun dedi, herkes dolar aldi. Parasi icin reyizinin sozunu dinlemeyen adam soz konusu cani olunca dinlemez gibi geliyor bana.

Varsayimlariniz iyi guzel ama gerceklere donersek, etrafinizda lumpen olarak tanimladiginiz insanlara bir sorun "ne olsa/degisse bisiklete binersin" diye.
Popüler olan neyse ona yönelir. herkeste telefon var sonuçta. Önemli olan bisikletle fotograf atmanın popüler olması :D para ıle canı aynı cumlede kullanınca dusunmedım değil; sadece can deseniz yok bınmezler derdım ama para için herşeyi yaparda canı için o kadar hassas olmazlar :D

Sonuç olarak bu ıs 3 sene once felan olabilirdi şimdi zaten benımde bır beklentım yok bu yönde. Çünkü fiyatlar ortada. Kımse o parayı bisiklete vermez. 1.5-2 gıbı rakamlar buyuk rakamlar bısıklet için.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Güzel fikir lakin bu fikir bisiklet fiyatlarını ikiye katlar. Olay fırsata dönüşür. Zaten %40 artmış bisikletler

Geri