Scudo Sports

Acısız kıllardan ve tüylerden nasıl arınıyorsunuz?

En temiz ve uzun dönemli çözüm ağda. Zaten boşuna dememişler "No Pain, No Gain" :D

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Scudo
bir bacak bitti, deneyimlerimi aktarmak istiyorum;

alttaraflar pek acımıyo ama benim kıllarım nispeten seyrek ve kılların yoğunluğu ile acının doğru orantılı olduğunu gözlemledim.
kalın sürmek bir işe yaramıyor, ince bir film tabakası oluşturucak şekilde sürmek gerekiyor
yukarılara çıktıkça acı artıyor, dizin yukarısının alınma tekniği farklı(ymış)
el alışana kadar çok zaman alıyor (yaklaşık 1.5 saat uğraştım bir bacak için, dinleniyorum öbürünü sonra alıcam :)
bu işi bir bilene sorarak yapın, annenize kız arkadaşınıza veya kız olan herhangi bir arkadaşınıza. hatta mümkünse onlara yaptırın bir kere çünkü yanlış yöne çekerseniz hoş olmuyor (kan....)

ve söyliyeyim abartıldığı kadar acılı değil, kılların çıkış yönüne doğru sürüp hızlıca tersine çektiğiniz sürece anlık hafif bir acı duyuyorsunuz. ne kadar çok kas varsa o bölgede o kadar az acıyor zaten canınız. antreman daha acılı yani fakat çok kıllı bünyeleri ağlatabilirde o potansiyelide3 seziyor insan.

• Beğen
Tepkiler: MertSayın
Ben hepsini denedim arkadaşlar. Sir ağdadan tutun ağda bantları epilasyon jilet hepsini denedim. Ben Gilette Venus ile alıyorum. 3 Bıçaklı gayette güzel. Ama jiletle alırken almanında bir adabı var. Tüylerin dikine değilde uzayış yönüne doğru alırsanız yani tüylere paralel dik olmayacak. Bu şekilde alınırsa kıl dönmesi gibi bir sorun pek düşünemiyorum. Ayrıca yukarıdaki okuduğum msjlardan sonra da önce güzelce jiletle alıp sonrada bi eplasyonla üstünden geçmek gayet güzel bir çözüm olur diye düşünüyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Benim size tavsiyem Veet soguk agda bandı olur, ılk seferınde onunla halledersınız ısınızı sonra da epilasyon aletıyle rahatlıkla alır gıdersınız, hem temız hem pratık.

Vallaha arkadaşlar, o kadar profosyonel olamadık daha :rolleyes: O yüzden hiç denemedim kıllardan arınmayı.Ama tavsiyeler çok güzel :)

Ben de benim son kullandığım yöntemi söyleyeyim, diasa da satılan sesu ılık ağda ve bezlerinden kullanıyorum gayet güzel oluyor, kalanları da elektrikli epilalatör ile alıyorum, özetle büyük alanları ılık ağda ile kalanları epilatörle almak iyi oluyor zira sadece epilatör uzun ve daha acılı oluyor. Onun dışında 1 sene önce bioder denen olayı da bir kutu alıp düzensiz olarak kullanmıştım etki etti kıllar azaldı ve zayıfladı, kutuyu hala bitirmedim :)

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
bu konuda yeni bir bilgi edendim ve paylaşmam gereği kanağitindeyim....bu işi en iyi bilenler uygun görürsünüzki kızlar ve sınıf arkadaşlarımdan tavsiyede bulunmalarını istedim ve güzel bir çözüm var....adını hatırlamıyorum ama eczanelerde ada öncesi kremler var alacağımız bölgeye uyguluyoruz ve yaklaşık 10-15 dakika kalıyor...ondan sonra adaya başlıyorsunuz ve arı cok büyük miktarda kayboluyor yok denilebilecek kadar az....eczacıyada sordum ve tavsiye etti ayrıca sir ada kullanımı daha mantıklıymış ki diğer adalar kıl köklerini alsa dahi kalan köklerin beslenmesini sağlıyorken sir ada bun yapmıyormuş eczacının diğer bir öneriside veet markaydı sanırım kendinden bantlar var hazır fiyatı 7-8 ytl olması lazım onlar oldu...kremin fiyatı bir yerde sordum 9ytl idi başka biryerde 25 ytl...artık kalite farkımı var orasını bilemiyorum.......manavgata kadar uygulamış olucam...

@ateze

aslında bir bayan eli bu işi biz erkeklerden daha iyi ustaca bilir kannatindeyim tamam nede olsa alıyoruz bir şekilde ya da alınıyor ama bayan eli ile olması belki işi bizden daha iyi bildikleri için gayet güzel bir seçim tavsiyeni denicem :)

soğuk ağda bantları bu iş için en iyi yöntem bence epilasyon aletine falan bin basar jilet de kıl köklerini fazla güçlendirir ve ağda yapılınca çoook acı hissedersiniz

Arkadaşlar eger rahatsızsanız gidin bi aktarcıdan hamam otu tozu alın onu bir kapta sulandırarak vücudunuza sürün ve kurumasını bekleyın daha sonra hiç bir aparata gerek kalmadan yıkanırken tuylerın dokuldugunu goreceksınız. Yanlız kokusundan rahatsız olabılırsınız gerçekten igrenç kokuyor

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
@hayko-cepkin

Sürekli kullanırsan 6-7 ay gerçekten azaltıyor... Ama Bioderla aldığında üstüne ilacı sürmen gerekli ve kremle aldığın zamanda 2 haftaya çıkmış oluyorlar... En tamizi ağdda 1 ay çıkmıyo birde azaltıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
ne varsa koca karı ilaçlarında var beyler ben kullanmıyorumda aktar larda karınca yağı var ağdayla alıyorsuunuz sonra onu sürüyorsunuz bi kça kez tekrarladığınız zaman bida çıkmıor yanlız bu yağ da biraz pahalı bişey 30-40 ytl civarı var

buda bir siteden alıntı

KARINCA YAĞI NEDİR ?
İran'dan ithal edilen Tala Karınca Yumurtası Yağı, geçmişten bugüne kullanılan, istenmeyen tüylere çözüm olan ağrısız , iğnesiz kullanımı ile ortadoğuda ve uzakdoğuda kadınların ve erkeklerin gözbebeği haline gelmiş bir üründür. Yeni doğan bebeklerein koltuk altı ve diğer bölgelerine sürülerek ileri yaşlardaki tüylenmesini tamamen geçiren Tala karınca yumurtası yağı , yetişkinlerin düzenli olarak kullanımı ilede istenmeyen tüy sorununa çözüm sunmaktadır.

Tüylü olan bölge klasik yöntemlere (ağda, cımbız, epilasyon vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye elinizle masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. 4-6 seans(takriben 4-6 ay) sonrasında tüylerinizden tamamen kurtulmuş olursunuz.Diğer yöntemlere göre çok daha ucuz ve kesin çözüm sunan Tala Karınca yumurtası yağını Osmanlı döneminde haremdeki cariyelerin ağdadan sonra kullandıkları biliniyor. Geçmişte bile tüyleri yok etmek için güzel bir yöntem olarak bilinen Karınca yumurtası yağı o çağlardan bugünlere kadar geçerliliğini korumuştur.

Çağımız kadınlarının epilasyon ve diğer tüy dökme yöntemlerini tercih etmeleri yanında halen eski kültürlere alışkın olan insanlar Karınca yumurtası yağını tüy dökmede en etkili ve en kalıcı yöntem olarak kabul etmektedirler.

Anadoluda ve İstanbul'da bazı insanların halen yeni doğan çocuklara ilerde tüylenmesin diye, kendilerine ise tüy sorunlarına bir çözüm olarak bu yöntemi kullandıkları bilinmektedir.

Tala tamamen doğal bir ilaçtır, İrandan orjinal olarak alınmaktadır, kesinlikle sahte değildir ve hiçbir yan etki yaratmaz.

@outoftune

:D :D :D :D :D
gül gül öldüm yahu
cımbızla tek tek
offff of :D
ben sağ bacaktan başladım dermişim

@Hakan Yazman

Arkadaşlar bu mesajı okudum. Body ile ilgilenmiş bir birey olarak vücutta bulunan kıl saç vb olan herşey proteinlerle beslenir. Body building ile uğraşan şahısların kılları kazımasındaki tek etken varsa güzel bi görüntü sağlamaktır.

Arnold svazenegerin deli gibi kıllı oldugunu dusunebiliyormusunuz.

Ayrıca kıllar kasların guzel gorunmesini engeller.

Ve örneğin bacaklarınızda ki kılları traş ettiğinizde. Bu kıllar uzamak icin daha fazla enerji harcayacaklardır. Belli seviyenin üstünde olan kıllar ise uzaması yavaşladığından dolayı daha az enerjiye ihtiyac duyulacaktır.

kılları kazımak istiyorsanız, daha fazla protein e ihtiyac duyarsınız.

ama sportif anlamda, performans olarak pek bi etkisini göreceğinizi bende sanmıyorum. Sonuçta işev gören kıl değildir yada eski çağda yaşamış mağara adamları şu anki en kral vücut geliştirme uzmanından bin kat daha güçlüydü :))

saygılar.

Geri