Scudo Sports

Acill ! Tavsiye yol bisikleti

kejrex

Aktif Üye
Tepki
10
Evet uzun araştırmalar , uzun kararsızlıklar sonucu artık önümüzdeki 1-2-3 gün içerisinde bisiklet almaya karar verdim . İşin derinliklerine indikçe MTB - ŞEHİR - YOL sürekli aralarında gitgel yaptım . En son şehir ve yol arasında kararsız kaldım sanırım yol bisikleti alacağım . Bütçem daha önce konularda belirttiğim gibi 1500 ama 1900 civarı bisikletleri pazarlık yaparak istediğim fiyata indirmeyi deneyeceğim .

(GİANT 2013 SCR)

(SCOTT 2014 SPEEDSTER 60 CD 14V)

(GEOTECH BELGİUM 4.0 )

(SEDONA 610)

(Carraro 022)

Evet genel listem bunlar farklı fp ürünleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum 2. el düşünmüyorum . İstediğim fiyata inerlerse 052 de olur ancak o fiyatlara ineceklerini hiç sanmıyorum . Bir iki güne almayı düşündüğümden acilinden tavsiyelerinizi bekliyorum . Malesef acemilikle aldığım aşırı büyük kadrodan dolayı sedona 325 modelli bisikletimi satmak zorundayım ve yenisini almışken daha iyi bir ürün olması açımdan çok daha iyi olacaktır .

Scudo
(link) Buna da bakın isterseniz.

@-OnuR- hocam marka konusunda çok bilgim olduğu söylenemez iyimidir bu marka servisi , kalitesi ? benim gönderdiğim modellerdan daha mı iyi ?

@ahmet çekmegeli F/P bi ürün kullanıcıları memnun tabi ki bi Giant değil ama arkasında DECATHLON güvencesi var. :harika:

İyi bi indirimle Carraro CR-Race 052 alabilirseniz kaçırmayın derim.

@-OnuR- peki o zaman arayıp bir konuşayım en son kaça iniyorlar . Olmaması durumunda listede donanım kalite olarak hangisi en iyisi ? yarın veya bügün almak istiyorum

Ben olsam geotech kesinlikle almazdım.sedona da carrarodan iyidir. Bütçen çok yüksek olmadığı için scott alma bence.en mantıklısı sedona 610

@metalikfb @-OnuR- Şimdi aradım 052 neredeyse hiçbir yerde kalmadı ve fiyatta iniş yapmıyorlar .

metalikfb neden geotech veya scott almıyayım kötü marka değil benim bildiğim kadarıyla donanımları mı çok kötü ? nedenlerini söylerseniz çok sevinirim en kısa zamanda almak istiyorum artık

Scott pahalı bir markadır yani çok düşük komplementleri olur o fiyata.geotech belgium u sevmiyorum hatta geotech markasını sevmiyorum net bir sebebi yok.sedona 610 gayet iyi bir bisiklet.aslında carraro sportive 327 tarzında bir bisiklete de bakabilirsin

Ben suan 030 tiagra düşünüyorum.

Salcano XRS030 Tiagra'nın 2015 modelini 2000'e almıştım 1 ay önce. 2014 modeli biraz daha ucuza geliyor galiba. Ayrıca Geotech'in o sitede sadece 51 cm kadro boyu var, ona da dikkat edin.

@Saturn benim gibi kani deli akan bir genc kullanabilir mi 030 u saglamligi nasil.

@Invisibleman yol bisikletleri biraz narinlerdir. Atlamaya zıplamaya gelmezler.downhill bisikleti falan bak deli sürüyorsan

Tavsiyeler sedona 610'dan yana gibi gidip onu mu alayım ? birde lütfen nedeniyle yazarmısınız ? donanım , sağlamlık , marka hangi nedenle hangi bisikleti tavsiye ediyorsunuz

(link)

Ben olsam, elimdeki bütçeye göre, bu bisikleti kaçırmazdım. Çok uygun fiyatı var. Btwin markası iyidir, Decathlon garantisindedir, sağlam bisiklettir.

Yukardakinin sadece 48 kadrosu kalmış. Aşağıdakinin her kadrosu var.

(link)

@Orhan Akarkut F/P ürünü olduğumdan şüphem yok sizin tavsiyenizden sonra ama bütçemin daha yükseklerde olduğunu varsayarsak daha üst donanımlı birşey almam mantıklı değil mi ?

Sedona 610 ce carraro 022 ikisi birbirine yakin bisikletler. Ikisi de claris setli. Sedona biraz gorsellikte biraz daha onde sadece.
Bana sorarsan carraro. Bir arkadasimda var, cocuk bununla 100-150 kmlik turlar yapiyor, performans yapiyor, gayet de mutlu.
O da 610 ile 022 arasinda kalmisti.

@Kuzey Ege sedona 610 fiyat olarakda 1250 liraya çok uyguna geliyor verdiğim seçeneklerdeki bisikletlerden daha iyi bri donanım ve kaliteye mi sahip sizce ?

@ahmet çekmegeli sedona ile carraro hemen hemen ayni gibi. Bana sorarsan fikrim carraro.

Geri