Evet uzun araştırmalar , uzun kararsızlıklar sonucu artık önümüzdeki 1-2-3 gün içerisinde bisiklet almaya karar verdim . İşin derinliklerine indikçe MTB - ŞEHİR - YOL sürekli aralarında gitgel yaptım . En son şehir ve yol arasında kararsız kaldım sanırım yol bisikleti alacağım . Bütçem daha önce konularda belirttiğim gibi 1500 ama 1900 civarı bisikletleri pazarlık yaparak istediğim fiyata indirmeyi deneyeceğim .
(GİANT 2013 SCR)
(SCOTT 2014 SPEEDSTER 60 CD 14V)
(GEOTECH BELGİUM 4.0 )
(SEDONA 610)
(Carraro 022)
Evet genel listem bunlar farklı fp ürünleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum 2. el düşünmüyorum . İstediğim fiyata inerlerse 052 de olur ancak o fiyatlara ineceklerini hiç sanmıyorum . Bir iki güne almayı düşündüğümden acilinden tavsiyelerinizi bekliyorum . Malesef acemilikle aldığım aşırı büyük kadrodan dolayı sedona 325 modelli bisikletimi satmak zorundayım ve yenisini almışken daha iyi bir ürün olması açımdan çok daha iyi olacaktır .
(GİANT 2013 SCR)
(SCOTT 2014 SPEEDSTER 60 CD 14V)
(GEOTECH BELGİUM 4.0 )
(SEDONA 610)
(Carraro 022)
Evet genel listem bunlar farklı fp ürünleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum 2. el düşünmüyorum . İstediğim fiyata inerlerse 052 de olur ancak o fiyatlara ineceklerini hiç sanmıyorum . Bir iki güne almayı düşündüğümden acilinden tavsiyelerinizi bekliyorum . Malesef acemilikle aldığım aşırı büyük kadrodan dolayı sedona 325 modelli bisikletimi satmak zorundayım ve yenisini almışken daha iyi bir ürün olması açımdan çok daha iyi olacaktır .