Scudo Sports

Acil Yardım

oğuz tüm

Daimi Üye
Tepki
159
İsim
Oğuz
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar uzun süredir giremiyorum foruma girmişkende yardım alıyım dedim işe giderken dün sabah bisikletimle daha kısacık bir mesafe gidemeden iç lastiğim çıktı ve jantın yanından taştı

bisikletçiye gittim ayak üstü havasını indirip tekrar hava basıyım diye yine olmadı 2-3 tur gidince yine atıyor iç lastik kendini bisikletçi lastik kötü zamanla genleşiyor bu lastikler dedi (pek inanmadım )madem genleşiyosa ön lastik neden genleşmedi

sorularım şunlar: sorun janttamı
dış lastiktemi
iç lastiktemi

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler

Scudo
slm sorun büyük ihtimalle dış lastikte çapı büyük olabilir takarken dış lastiği heryerini eşit biçimde janta geçirirsen geçici bi çözüm olur yada iç lastiğin balon yapmıştır ilk önce dediğim gibi dış lastiği elinle kontlollü biçimde janta yerleştir olmuyosa iç lastiğini oda olmuyosa dış lastikte bitik demektir jantının ezilmemiş ve akort ayarının da düzgün olması lazım

yanıtladığın için tesekkür ederim ben yol lastiği taktırmak istiyodum zaten buda vesile oldu heralde bu sabha hallettim yol lastiğine geçiş yaptım sorun çözüldü 15-20 dk bindim bi sorun cıkmadı inşallah cıkmaz ileriki zamanlarda da

ayrıca lastiğin markası kenda iyi mi kötümü tam bilmiyorum bu konu hakkındada yardım alabilirsem iyi olur

Geri