Scudo Sports

Acil Yardım Lütfen Bütçe-700-900 civarı

Tepki
0
Arkadaşlar merhaba

1 Haftadır bisiklet seçmek için bakıyorum ama kafam çok karıştı. Bütçem 700-900 civarı uzun süre kullanabileceğim rahat sağlam bir dağ bisikleti önerir misiniz lütfen

Teşekkürler.

Scudo
hocam kron 2011 xc 1000 ve corratec halcona bakabilirsin. ben corratec halcon kullanıyorum ve xc 1000le arasında kalmıstım alırken. şuana kadar memnunum ama xc 1000 alan arkadaşlarda hallerinden memnunlar..

• Beğen
Tepkiler: Güven Karakaya
önce biraz forumları oku araştır seçeneklerini getir deneyimli arkadaşlar yol göstersin..

Arkadaşım araştırmalarımda 3 model çok içime sindi
1- Sedano 741
2- Salcano 255 srd
3- Mosso 201

çok kararsınız çünkü aldıktan sonra keşke demek istemiyorum arkadaşlar.

1- Sedano 741
2- Salcano 255 srd
3- Mosso 201

disk fren gereksiz v frenli olanı varsa daha iyi olur düşüncesindeyim....

kesinlikle 741 disk fren gereksiz demişsiniz tamam biraz daha ağırdır ama hidrolik frenden alıcagınız performansı hiç bir v fren vermez kullanımı bile bi ayrı keyiftir

• Beğen
@Alkan Koç
Aynen.Gereksiz olsa kullanımı olmazdı.Sadece kullanıcının nerelerde kullanacagı biliniyorsa o zaman birşey diyemem.Günlük kullanım ve kuru güzel havada sürüşler icin v-fren işinizi görecektir elbet.Fakat kötü havalarda ve inişlerde disk frenin üstünlüğünü konusmaya gerek yok.Tavsiyem 741

kron al rahatına bak işçilik 1numara kalite 1numara kadro 1numara :D fiyatta 160 tl daha uygun

sedona 741d kullanıcısıyım.hidrolik frenler şu andan itibaren vazgeçilmez benim için.yağmurlu havada anlarsın:)

Ben de bayadır araştırıyorum Yeni bir dağ bisikleti almak için. Malesef bisikletim ortadan kayboldu. Muhtemelen çalındı.

Belirttiğin bütçe için Sedona kesinlikle alabileceğinin en iyilerinden, ben de Sedona 741 derim. Ama muhakkak tecrübe et almadan. Bir iki hopla zıpla süspansiyon test et. :)

• Beğen
@Yesim Aytekin

süspansiyon o fiyat aralığında hemen hemen bütün markalarda aynı

Ah şu Yirmili yaşlarını süren genç arkadaşlarım.Tercihlerinize saygım sonsuz.Tek itirazım,alanların neredeyse % 90'ı dağ tepe çıkıp off road yapmıyorken,neden 26'' dağ bisikleti.28'' jant,39/53 Aynada bir gitseniz,çoğunuz bir daha 26'' bisiklete binmezsiniz.Kızmayın,sadece bir kez deneyin(Denemeyenler tabi) hepinize sevgiler.

@Alkan Koç

Süspansiyon o fiyat aralığında aynı ama o fiyat aralığını etkileyen yalnızca süspansiyon sistemi olmadığı için Sedona diyorum. Misal Trek'te o fiyat aralığında mekanik disk fren bulunabilir en iyi ihtimalle. :)

@Derya Keçeci

O yaş aralığına dahil biri olarak ben denedim 28"
Olmuyor yahu, yüksekliğim el vermiyor, hakimiyette zorlanıyorum :D

selam arkadaşlar. ben de 900-1000tl arası bisklet bakıyorum

salcano ng255 SRD donanımıyla çok dikkatimi çekti

forumu 3-4 gündür takip ediyorum kendini kanıtlamış iyi markalara para verin donanımı değiştirirsin diyenler var salcano al kadronu değiştirirsin diyenler var

salcanonun kadrosu kötü diyorlar onu neye dayanarak söylüyolar onu anlamadım bide

benim teknik özelliklerine baktığım kadarıyla
salcano ng255srd > TRIPLE BUTTED 6061 ALÜMİNYUM KADRO yazıyor
sedona 741 > 6061 Triple Butted yazıyor

birde forumda bir çok kişinin izlediğini düşündüğüm şöyle bir video var
(link)
buradaki vitesler biraz eski tabi olay güncel değil
deore bile x5 e göre bu haldeyken diye düşünüyor insan
şöyle bir durumda var ben bu bisikletle pek atlayıp zıplamıcam ama biraz deli kullanırım :) türkiyede yollarında durumu belli :)

Geri