Scudo Sports

Acil yardım değil mantıklı yardım :)

Bakın beni anlamışsınız çok teşekkürler.bu kadar işte anlatmak istediğim buydu.sadece isimlerini sevemedim salcano ve sedonanın ama kalkıpda kötülemiyorum ben yoksa sedona bambaşka bir bisiklet kadrosuyla diğer özellikleriyle.

Scudo
Şimdi bende buraya neden Sedona tavsiye ettim diye iki üç paragraf yazarım ancak bu tartışmanın sonu gelmez. Bazı hususlar böyledir bir yere bağlayamazsınız. Bazen tarafların hepsi haklıdır, bazen haksız olan anlamaz. Bazen başka bişey olur.

Esas mesele burada bisiklet almak isteyen kişiye yardım etmek. Ben elimden geleni yaptım ve şehir bisikletleri ve donanımlarıyla ilgilenmediğim için modelleri fazla bilmediğimden dolayı sadece özellikle incelediğim bir modeli yani Sedona İstanbul modelini tavsiye ettim.

neyse konuda yeterince dağıldı zaten.eren bey kusura bakmayın özür dilerim.

benim düşüncem bütçenizi göz önüne alın öncelikle.sanırım 1200 tl civarıydı bütçeniz.hoşunuza giden bir markanın ortalama bir donanımı olan bisikletini alabilirsiniz.benim şahsi fikrim sedona istanbuldan yana olur.bisikleti daha önceden görmüştüm 2012 modeldi fakat alan kişi full tiagra donanım takmıştı üstüne sonradan.gayette memnundu.bence güzel bir şehir bisikleti...

sedona istanbul modelleri ile ilgili degerlendirmeleri bende büyük merakla bekliyorum
konuya vakıf birinin hem versiyon farklılıkları hemde ortak donanımları hakkında detaylı ve polemiğe kapalı
ayrıcada teknik yorumlarını/incelemelerini açıklıkla yazabildigi geniş bir yoruma oldukça ihtiyacım var.
hakkından gelebilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

@oguzhan kadıoglu
'' Acil yardım değil mantıklı yardım :) ''
sedona istanbul modelleri ile ilgili degerlendirmeleri bende büyük merakla bekliyorum
konuya vakıf birinin hem versiyon farklılıkları hemde ortak donanımları hakkında detaylı ve polemiğe kapalı
ayrıcada teknik yorumlarını/incelemelerini açıklıkla yazabildigi geniş bir yoruma oldukça ihtiyacım var.
hakkından gelebilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

(link) modeli sizin isteklerinizi karşılayabilir hemde düz maşa olması hafiflik açısından gayet güzel.

ama daha üstün bir bisiklet isterseniz: (link)

modellerine bakabilirsiniz.

Değerli bisikletsever arkadaşlar,

Bilseydim böyle kaos ortamı oluşacağını hiç açmazdım böyle bir konuyu. Aslında işim gereği tartışmayı bende çok severim. Ama bu tartışma akademik ve profesyonel anlamda bir tartışma olmalı ve takip edenlerde "vay be adamlar hakkını veriyor" diyebilmeli. Ne yazık ki istenilen şekilde olmamış bu :( Konunun bizzat başlatıcısı olarak, sebebi kendim olarak görüyor ve herkesten özür diliyorum.

Burak Bey'in mesajına kadar Sedona İstanbul modeline karar vermiştim, lakin yine karşımıza bir seçenek çıktı. Profesyonel yorumlarınızı esirgemesseniz çok sevinirim.

Niye özür diliyorsunuzki;sizle ne ilgisi var.akademik ve profesyonel anlamda tartışmamı:) konu basit arkadaşım konu bisiklet bunun akademik ve profesyonel tartışması nasıl olabilir.burda sedona salcano ve ya başka başka markalardan bahsedenler önerenler sen zannediyormusun o markayı kullandılar yada gerçekden biliyorlar.eğer öyle ise herkes bisikletinin resimlerini gerçek manada koysunlar siteyede görelim biri birinden duyuyor aaaa!!!! bak sedona iyiymiş hemen foruma üye ol sedonayı öner.kronu öner salcanoyu öner.gerçek manada profesyonel yardım arıyorsan yanlış yerdesin.

@oguzhan kadıoglu

peki gerçek manada profesyonel arıyorsak hangi sitede olmalıyız :D

@oguzhan kadıoglu

Kesınlıkle katılıyorum cogu arkadas burdakı yorumlara bakarak bısıkletlerı kıyaslıyorlar . içerinde tek tuk hepsını deneyıp yorum atan var onlarda konusmalarıyla kendını bellı edıyor zaten . Misal kron xc250 adam bı kere bınıp kullanmamıs forumda bırının kadrosu catlamıs dıerını vıtesı bılmem ne olmus dıye bısıkletı asagılayıp duruyorlar . 1 yılı dolduracak nerdeyse kron xc250 kullanıyorum aynı sekılde forumdan arkadasım kac bın km kullandı oyle dedıklerı gıbı ciddi sorunlarla karsılasmadık . Hayır oyle yorum atanlar varkı memnunıyetle kullandıgım bısıkletten bazen suphe duyuyorum o derece :D Yani bu abimiz dogru soyluyor . Hangi bisiklet hakkında bılgı ıstıyorsanız oncelıkle o bısıkletı kullananların fıkırlerını goz onunde bulundurun .

Sedona İstanbul alcam karar verdim. Son bir sorum olacak. Kargo ile geleceği için 4-5 parça halinde gelecekmiş. Kendim birleştirebilir miyim yoksa bir bisikletçiye mi yaptırmalı mıyım? Eğer bisikletçiye yaptırırsam ona para vermeli miyim D:

Geri