Eren Y.
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 22 saat 42dk önce bisikletforum'la tanıştım
Heralde yeni başlayan herkese olduğu kadar en az bana da yardımcı olmuştur burada açılan konular. Birçok konuyu inceledim ve sonunda size sorayım dedim.
Bisiklet alma sebebim; bulunduğum yerde trafik problemi olduğu için ev-işyeri (5km'cik) arası araba ile yarım saat sürüyor. Dur-kalklarla yaktığı benzide cabası
Bu durum doğal olarak beni alternatif ulaşım araçlarına sürükledi. Motorsiklet ehliyetim olmadığı içinde karşıma "bisiklet" seçeneği çıktı.
Aslında çok eskiden 8-9 sene aralıksız bisiklet kullanmıştım. Ama 22 saat içinde edindiğim bilgiye göre "amatör" anlamda olmuş bu.
Şuan bana bir bisiklet lazım ki;
1-) Hızlı olsun ve ağırlığı ile beni yormasın.
2-) Konforlu olsun ileride sağlık problemleri çıkarmasın malum en az 3 çocuk hedefi var D:
3-) Başlangıç olarak çok pahalı olmasın (max 1200)
3.5) Görünümü hoş ve dayanıklı olsun
4-) Kargo olanağı olsun
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim. Esen kalın efendim.
Bisiklet alma sebebim; bulunduğum yerde trafik problemi olduğu için ev-işyeri (5km'cik) arası araba ile yarım saat sürüyor. Dur-kalklarla yaktığı benzide cabası
Bu durum doğal olarak beni alternatif ulaşım araçlarına sürükledi. Motorsiklet ehliyetim olmadığı içinde karşıma "bisiklet" seçeneği çıktı.
Aslında çok eskiden 8-9 sene aralıksız bisiklet kullanmıştım. Ama 22 saat içinde edindiğim bilgiye göre "amatör" anlamda olmuş bu.
Şuan bana bir bisiklet lazım ki;
1-) Hızlı olsun ve ağırlığı ile beni yormasın.
2-) Konforlu olsun ileride sağlık problemleri çıkarmasın malum en az 3 çocuk hedefi var D:
3-) Başlangıç olarak çok pahalı olmasın (max 1200)
3.5) Görünümü hoş ve dayanıklı olsun
4-) Kargo olanağı olsun
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim. Esen kalın efendim.