Scudo Sports

acil satılık bmx

ewet arkadaşlar ilan günceldir ; yalnız benle bisiklet hakkında yarım saat konuşup 75 olmaz mı ? diye soracaksanız yardımcı olayım ben baştan OLMAZ,
gerçek alıcılar msj atsın öncelikle msn yerine burdan msj atmanız tercihimdir.
Teşekkürler...

Scudo
herkez bişeyler weriyo ,alıcam diyo:) alında rahatlasın ya adam

ya bikere bu bisiklet çin malıdır ondan 100 milyona satıosun yoksa böle bi bmx 100 milyon etmez

kardeş ben alırım msnem efsane_968@hotmail.com bunu ekle ben mersinden ben 100 veririm...cargo bana ait istersen ekle bana su an için gerçekten lazım.cevabını bekliyorum msj at yada msnede konusalım...

:000002158 qaNgster :000002158

evo. kardeş ne diyon tokatta ben bunu 170 e okuturum :D ne diyon alıyımmı acepp??

hiç gerek yok
:) 50ye bırakıosa al bu bisiklet hiç bi işe yaramaz hemşo

arkadaşlar lütfen uslubunuzu bozmadan ilanı takip edelim yok işe yaramaz yok çin malı yoksa bu fiyata olur mu yok 50 ver yeter bisiklet hiç bi işe yaramaz ; bence küçük düşüyorsunuz bisikleti 100 liraya aldım 100e satıyorum ne kar ne zarar cunku nasıl aldıysam oyle ister alırsınız ister almazsınız zorla satmıyoruz ki adı üzerinde alışveriş sen alırsın ben veririm, madem fiyatından cok edıyo bende bilirdim daha yuksek fiyat cekmeyi ama saygısıklık degil mi insanlara , lütfen yorumlarınızda daha yapıcı olun ya da ilginizi cekmiyorsa yazmaya hiç zahmet etmeyin
sevgiler ,saygılar...

abi istanbula gönderirsen alıcam ama sana nasıl güvene bilirim burda bi arkadaşına gönderme şansın warmı ben ondan alıyım?

bilader 100 ytl hazır satılmadı ise kargoda benden görüşelim rocker_toygar@hot...

arkadaşım bisilet sağlamsa ve ilan güncelse bn alırım izmirde nerede oturuyorsun?

Geri