İbrahimBAKAN Forum Bağımlısı Kayıt 2 Kasım 2007 Mesaj 656 Tepki 298 Şehir İstanbul/Mecidiyeköy Bisiklet Scott 4 Eylül 2008 #61 Ark. şuan İstanbul'da dikkatini çekerim abicim.İlanı tam olarak takip etmemişsin.Bu arada hayırlı Satışlar.
Ark. şuan İstanbul'da dikkatini çekerim abicim.İlanı tam olarak takip etmemişsin.Bu arada hayırlı Satışlar.
D dummy Üye Kayıt 18 Ağustos 2008 Mesaj 9 Tepki 0 Şehir İstanbul 6 Eylül 2008 #63 ben anlamadım ki yaw, bisikleti satan manchi dimi?? muratkilic var bir de, ben satıyorum binici değilim diyor, bir de delibaltaa var, bakırköye gietrebilirim diyor. kim satıyor, bisiklet kime ait, hiç bişi anlamadım, güncelleme yapın lütfen.
ben anlamadım ki yaw, bisikleti satan manchi dimi?? muratkilic var bir de, ben satıyorum binici değilim diyor, bir de delibaltaa var, bakırköye gietrebilirim diyor. kim satıyor, bisiklet kime ait, hiç bişi anlamadım, güncelleme yapın lütfen.
O ozankılıç Üye Kayıt 15 Haziran 2008 Mesaj 60 Tepki 11 Şehir istanbul 6 Eylül 2008 #64 bisikleti manchiden satın aldım okul dershane falan derken kullancak zamanım olmadığı için satıyorum fiyatı hala 100 ytl
bisikleti manchiden satın aldım okul dershane falan derken kullancak zamanım olmadığı için satıyorum fiyatı hala 100 ytl
O ozankılıç Üye Kayıt 15 Haziran 2008 Mesaj 60 Tepki 11 Şehir istanbul 7 Eylül 2008 #65 bisiklet satılmıştır