Scudo Sports

Acı bir düşme: Arı sokması

Tepki
7
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar merhaba,
Dün öğlen saatlerinde işyerimin bulunduğu bölgenin elektriklerinin kesilmesiyle mesai arkadaşlarıma duruma üzülmüşüm gibi yaparak eve kaçtım. Tabi niyetim bisikletimi alıp eymir gölüne geçmekti.
Tam takım giyindim hazırlandım, gözlük, kask, eldiven, tayt, forma... Yeni aldığım m520 spd pedal ve mt33 ayakkabılarıda deneyeceğim, heyecan dorukta.
Eymir gölünde arabayı parkettim, başladım pedallamaya. Spd lerin gazıyla da bayağı hızlı gidiyorum. ilk defa 1 km yi 2 dakikanın altında geçiyorum. Her şey ne güzel derken karşıdan mermi gibi geldiğini gördüm. Acı sonumu hazırlayacak o korkunç yaratık..
Evet bal yapan, zararsız gibi duran o şirin mi şirin yaratık büyük bir başarı göstererek, süratiminde etkisiyle gözlükle gözüm arasına girdi. Daha o saniye gözümün yanından soktu.
Gözümün acısı bir yanda hayvan hala gözlüğün içinde debeleniyor, dışarı çıkmaya çalışıyordu. Can havliyle frenlere asıldım. Ve işte o zaman spd lerim olayda yerini aldı. Ayağımda olduklarına daha yeni yeni alışmışken bu ani duruşta aklıma bile gelmediler ve çok kötü şekilde yan yattım.
Asfaltın ortasında gözünden sokulmuş, yan yatmış şekilde bayağı kaldım. Bu sırada araba gelmemiş olması büyük şans.
İşte böyle dostlar. Bir görünmez kazayı daha atlattık.

Scudo
Büyük geçmiş olsun kardeşim.Allah beterinden korusun ama gerçekten de ciddi bir kaza atlatmışsın.Selamlar

Öncelikle geçmiş olsun,

işin sevindirici tarafı sakatlanmamışsınız ..

teşekkür ederim dostlar. Sağ gözüm hala sızlıyor bu minik canavar yüzünden :)

Acısı kendisinden büyüktür bilirim.Biraz da uygunsuz bir yerden soktuğu için acınız daha da fazla hissedilir olmuştur.Bununla geçmiş olsun.Umarım tekerrür etmez.

• Beğen
Tepkiler: levent.uncu
geçmiş olsun iyi gözünüzü sokmadı arı :agla:

Geçmiş Olsun Hocam Bu Sinek/Arı Her Zaman Bela Olur Gözlük Bile Yetmiyor Bazen.Çabucak İyileşirsiniz İnşallah :)

(link)

Yukarıda ki bilgi size yardımcı olacaktır,çocukken çok yaşadım tarifsiz bir acı verir..

acil şifalar dilerim..

Geçmiş olsun. SPD ile ilk düşüş deneyiminiz çok acı olmuş.

@Çağlayan

Teşekkür ederim. forumda gayet aydınlatıcı bilgiler var. En önemlisi ısırılan yeri ovalamayın diyor. Mümkünse de amonyakla silin.

@mtkeskin

Evet ya. Bir önceki akşam evin önünde epey çalışmıştım halbuki sök tak işini. Böyle olacağını bilemedim.:eek:

Benide dilimden 3 tane arı sokmuştu , çok kötü oluyor. Geçmiş olsun

teşekkür ederim dostlar. İyi dilekleriniz kendimi daha iyi hissettirdi.

@Engin ATAL

Hocam size de geçmiş olsun. Nasıl oldu da üçünü bir arada buldunuz?

Üçünü birden yemek isterken ısırmış olabilirler :D
Asıl üç arı birden Engin'i nasıl bulmuş onu sorgulamak lazım.

@levent.uncu

10-11 yaşlarındayken , yemeye çalıştığım kayısının üstündeki 3 arıyı göremeyecek kadar salaktım :D olanlar oldu ıssırınca

Geçmiş olsun. Talihsizlikler üst üste gelmiş.

Gecmis olsun dostum. Arida katil ariymis. :)

@Engin ATALYok böyle bir şey Engin bey bir an gözümün önüne geldide :) Allah korumuş diliniz şişip nefes borunuzu tıkamamış .....

• Beğen
Tepkiler: Engin ATAL
Geri