Tek tek bütün gönderileri okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum ama,
Sizinki tam bir musibet bin nasihattan yeğdir misali olmuş
Büyük geçmiş olsun Bizde 3 arkadaş ilk defa uzun turlara çıktığımızda yolumuzda 8 km sürekli yokuş olduğunu bilmiyorduk elimizde bisiklet çıkardık
Kardeşim geçmiş olsun Allah (C.C) şifa versin inşallah
Hakikatten talihsizlikler peşini bırakmamış.
Okurken bir yandan güldüm, biryandan üzüldüm.
Ayrıca anlatım tarzın süper
geçmiş olsun, gerçi siz artık tecrübelisiniz ama bilmeyenler için de bi uyarı yapayım. eğer darbe aldığınız yerde hem şişme hem morluk varsa %90 kırılma çatlama durumu vardır. aman dikkat.
Motorculukta bir söz vardır " düşmemiş motorcu yoktur henüz düşmeyen motorcu vardır " sanırım bu sözü bisiklet içinde söyleyebiliriz, sezonun açılmasıyla beraber nerdeyse her gün bir kaza haberi okuyoruz birde okumadıklarımız var tabi...
Umarım ilk ve son düşmen olur geçmiş olsun. et ye biraz kemik suyu kaynat iç iyileşmeni hızlandırsın.
Geçmiş olsun üzüldüm. Ancak ders çıkarmanız iyi olmuş. Yazdıklarınızda bende ders çıkardım.
Aynı hatayı bende yapmıştım. Nisan ayında gıda çarşısından durmanda Bayındıra gittim. 2 saat 50 dk bisikletin üstünde kaldım 60km yaptım. Hiç su içmediğim için sıvı kaybından birkaç gün yattım.
Şu mesai saatinde iş yeri bilgisayarından hiç çekinmeden sonuna kadar yazdıklarını okudum. Bir arkadaşım var, hep şanssızlığından yakınırken kullandığı bir cümle vardır: "Gökten Hülya Avşar yağsa, bana Fatih Ürek denk geliyor" diye
Yazdıklarını okuyunca aklıma birden bu cümle geldi. Bir bisikletçinin yaşayabileceği tüm problemleri tek seferde yaşamışsın. Geçmiş olsun tekrar.