Scudo Sports

Aceminin talihsizlik dolu turu ve alınan dersler

Tek tek bütün gönderileri okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum ama,
Sizinki tam bir musibet bin nasihattan yeğdir misali olmuş :)
Büyük geçmiş olsun :) Bizde 3 arkadaş ilk defa uzun turlara çıktığımızda yolumuzda 8 km sürekli yokuş olduğunu bilmiyorduk :) elimizde bisiklet çıkardık :)

Scudo
Kardeşim geçmiş olsun Allah (C.C) şifa versin inşallah
Hakikatten talihsizlikler peşini bırakmamış.
Okurken bir yandan güldüm, biryandan üzüldüm.
Ayrıca anlatım tarzın süper:)

vay arkadaş, series of unfortunate events gibi olmuş. :) geçmiş olsun.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/23/53502b6b2315b1a2364f1ceceb0090ac.jpg

En içten dileklerimle acil şifalar diliyorum. Ayrıca iradeniz ve azminiz hakikaten örnek alınacak kudrette.

O yanık nasıl bir yanıktır hiç farkına varmadınız mı :) Geçmiş olsun bu arada hem güldük hem üzüldük. İnsanın bazen kendiyle dalga geçebilmesi ne güzel..

Okurken hem üzüldüm , hem güldüm. Çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun, gerçi siz artık tecrübelisiniz ama bilmeyenler için de bi uyarı yapayım. eğer darbe aldığınız yerde hem şişme hem morluk varsa %90 kırılma çatlama durumu vardır. aman dikkat.

Çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Bayağı ders almışsınız yalnız. Henüz yazının tamamını okuyamadım ama kesinlikle okuyacağım.

Boşver de geç, bu deneyimleri para ile satın alamadığın gibi kitaplardan da okuyamazsın. Geçmiş olsun, bir an önce yollara dönmen ümidi ile....

kardeşim çok geçmiş olsun üzüldüm. ancak turu çok güzel anlatmışsın ayrıca cesaretin için tebrikler

Yaşadığın onca talihsiz olaya pozitif ve mizahi bakman benimde ders almamı sağladı.
Çok geçmiş olsun.

Motorculukta bir söz vardır " düşmemiş motorcu yoktur henüz düşmeyen motorcu vardır " sanırım bu sözü bisiklet içinde söyleyebiliriz, sezonun açılmasıyla beraber nerdeyse her gün bir kaza haberi okuyoruz birde okumadıklarımız var tabi...:uzgnm:
Umarım ilk ve son düşmen olur geçmiş olsun. et ye biraz kemik suyu kaynat iç iyileşmeni hızlandırsın.;)

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
Geçmiş olsun hocam 9:00 da uyandığında keşke uyumaya devam etseydin her şeyde vardır bir hayır.

Bir daha tura çıkmadan önce evde bulundur. Baktın tura çıkasın geldi sosla kendini gir poşete atla fırına.
Pişmiş tavuk ol tura çıkma.image.jpg

Geçmiş olsun , hem güldüm hem üzüldüm, iyi bir tecrübe olmuştur umarım. en kısa zamanda tekrar pedallamanız dileğiyle :)

Güzel başladı fakat yazının sonlarında içim daraldı resmen :S
Çok geçmiş olsun :)

En azından arkadaşlarına ulaşmışsın
ya bir de o yolu tek dönseydin

Geçmiş olsun üzüldüm. Ancak ders çıkarmanız iyi olmuş. Yazdıklarınızda bende ders çıkardım.
Aynı hatayı bende yapmıştım. Nisan ayında gıda çarşısından durmanda Bayındıra gittim. 2 saat 50 dk bisikletin üstünde kaldım 60km yaptım. Hiç su içmediğim için sıvı kaybından birkaç gün yattım.

@obezkirpi

Şu mesai saatinde iş yeri bilgisayarından hiç çekinmeden sonuna kadar yazdıklarını okudum. Bir arkadaşım var, hep şanssızlığından yakınırken kullandığı bir cümle vardır: "Gökten Hülya Avşar yağsa, bana Fatih Ürek denk geliyor" diye :D

Yazdıklarını okuyunca aklıma birden bu cümle geldi. Bir bisikletçinin yaşayabileceği tüm problemleri tek seferde yaşamışsın. Geçmiş olsun tekrar.

Geri