Scudo Sports

Aceminin talihsizlik dolu turu ve alınan dersler

Burda yazılanlar çok kişinin işine yarayacak bence. Çok iyi yazmışın mizahi yönüyle de daha okunası bir yazı ve ders alıncak bir macera. Büyük geçmiş olsun :$

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
Scudo
Walla okurken çok güldüm.. ilginç biz yazım şekliniz var :) çok ama çok geçmiş olsun

@obezkirpi çok geçmiş olsun, umarım daha fazla sıkıntı çekmeden sağlığınıza kavuşursunuz.

@obezkirpi öncelikle geçmiş olsun kardeşim kazalar herzaman olur önemli olan ders almak sende onunalmışsın sanırım ;)

Öncelikle çok geçmiş olsun dostum
Bahtsız bedeviden de betermiş senin durum ayrıca azmine de hayran kaldım.
Şahsen en çok, bu cümleye güldüm. :D
@obezkirpi

@obezkirpi kardeşim Karşıyaka dasın hiç pedallamadık senle görüşelim iyileşince :) en kısa zamanda iyileşirsin umarım , tekrar geçmiş olsun..

Uygulamalı ders niteliğinde bir yazı olmuş, eline sağlık. Çok geçmiş olsun @obezkirpi

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Vardır bunda da bi hayır de. En kısa zamanda iyileşmeni umuyorum. Kısa kısa turlarla kondisyon yapmanı öneririm iyileştiğinde :)

bidakine mutlaka gusül abdesti alıp öyle binin bisiklete :)
geçmiş olsun diyelim acı bir tectübe olmuş sizin için

• Beğen
Tepkiler: engin444
Hocam çok geçmiş olsun. 2 haftalık tatil evde heba olacak ama nasip tabi bu işler.

Yazim tarzin ve dilbilgisi kurallarına uyman da çok hoşuma gitti..

Bu arada 15 gün geçirmek için FM 2015 iyi bir fikir olabilir. Klavyeyle fazla iş olmuyor çünkü:)

Geçmiş olsun şansızlık. Allahtan daha büyük bir şey olmamış.

Gecmis olsun arkadasim, oldukca sanssiz bir deneyim yasamissin. Kirik kolla 40 km donmek kabus gibi bir durum olsa gerek. Yalniz oyle guzel esprili bir dil kullanmisin ki, okurken bir kac yerde kahkaha attigimi itiraf etmeliyim. Ozellikle anaanne eli benzetmesi bitirdi beni. :D

Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Güzel, maceralı ama biraz da sıkıntılı bir tur olmuş :)

ama ne macera... yanıktan kırığa ne zor bir gün olmuş... geçmiş olsun. dünya turu olmasa da bi ülke turuna bedel yani :)

keşke kırık olmasaymış.. o gerçekten kötü olmuş... ama yine de sana 2 tane iyi taraf buldum... 1- en zorunu yaşamışsın zaten, bundan sonra her tur tereyağ-kıl ikilisi gibi gelir artık :) 2- bisiklet yatarken biraz sen geriliyceksin, biraz sevgilin ilerleyecek, aranızdaki fark kapanacak :rolleyes:
imza: en bi polyanna candan :hhhhhh:

--- bir de, söylemeden geçmiyim, rahmetli hocamı hatırladım... fi tarihinde, kolu kırıkken girdiği yarışta, kendi eğittiği atla balkan şampiyonu olmuştu kendisi :)

Çok geçmiş olsun. Sonuna kadar keyifle ve gülerek okudum. En son satırda üzüldüm. Elinizdeki ile ilgili acil şifalar diliyorum. Ben de beyaz tenliyim. O güneş yakmaya karar vermişse yapacak bir şey yok. O bacaklar kollar yanacak. Tabiri caizse bacaklar ciğer gibi olmuş. Ona da ayrıca güldüm. Geçen sene ki turlarımdan birini hatırlattı bana. İlacı silverdin dir bilginize.. Şaka bir yana çok geçmiş olsun.

OKUDUGUM TRAJİ KOMİK Bİ OLAY, GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM

bunların hepsi başıma geldi de bir seferde gelmemişti. büyük geçmiş olsun.

ben de bir kere bileğimi bir kere dirseğimi kırdım. (bileğimi bisikleyle, dirseğimi buz pateni ile)
taksiyle eve tek döndüm (ertesi gün bir çift lastik, yama takımı ve pompa aldım durduk yere bir kaç kere lastiği soktum taktım. ilkinde levyeyi kırdım gittim bir tane daha aldım)
güneş yanıklarıyla rengarenk oldum.
sultanahmet meydanından inerken tamvay rayına ön tekeri sıkıştırıp takla attım. (kırıklar burada olmadı)
aç yola çıktım uzun süre yiyecek bulamadım. hatta küçük bir parça çikolatayı ısırıp biraz kola içince neredeyse ağlayacaktım.. o derece.
şehirler arasında tek başıma kaybolup fazladan 10 km kadar gittim..

Alçıyı fazla kafaya takma. bir yerden sonra alışıyorsun. kırık elini hiç zorlamaman lazım. ama tatile çok yazık olmuş. öte yandan durduk yere iyi macera yaşamışsın. Vazgeçmeyip sonuna kadar gitmeni takdir ettim ama durumu da kendi kendine zorlaştırmışsın. kaza yapmasaymışsın tadından yenmezmiş.

tekrar geçmiş olsun..

@obezkirpi Dostum Çok Trajikomik Bir Yazı oLmuş :) , En Son VasconceLos'un Şeker PortakaLı Kitabını Okurken BöyLe DuyguLar Hissetmiştim :) .. Çok Geçmiş oLsun .. Umarım Son Kazan Bu oLur ..

bahtsız bedevi bunu okuyunca şükür etmiş. beterin beteri var diye.

geçmiş olsun ne diyelim. lastik işini çözmek şart. bol miktarda iç lastik mi taşırsın tamiratı/değiştirmeyi mi öğrenirsin bilemem. Fakat lastik ve zincir olayı bence en önemlisi. tekerler ve zincir sağlam oldukdan sonra tek vitesli olarak da kullanabilirsin.

uzun yolculuklarda bence en dikkat edilmesi gereken konu rüzgar. iki gün önce istanbul içi yaklaşık 150 km yol yaptım. rüzgar beni deli etti. bir çocuğun babasını itmesi gibi beni sürekli geri iterek gitme kal diyordu. rüzgarlı havada bisiklet hiç sarmıyor

Geri