Ahmet.YILDIZ
Aktif Üye
- Tepki
- 322
- İsim
- Ahmet YILDIZ
Ustalarım forumdaki restorasyonlarda baş takipciniz olarak izleye izleye kasap izleyen kedi gibi kendi kendime gaz vererek eski bir yol bisikleti aldım. Öyleki gece 01:00 kar yağışı altında 60km yol giderek aldım. bisiklet çok uyguna geldi açıkcası orjinal etiketleri duruyor birz fazla paslanmış paslanmış ama adam olur gibi geldi bana.
Öncelikle boya sökücü ve pas sökücü ile dağıtmayı ve temizlemeyi düşünüyorum. ve gerisinde neyapacağımı emin olun bende bilmiyorum. sizin fikirleriniz ve yönlendirmeleriniz ile ilermeyi düşünüyorum.
Boya sökücü ve pas sökücüdeki en iyiler hangileridir ne önerirsiniz?
Aklımda mavi ağırlıklı renklere boyamak var. mümkün olduğunca ucuza ve orjinal parçalarını kullanarak yenilemek istiyorum. vites konusunda kararsızım orjinalmi kalsın fixie mi dönüştüreyim bilmiyorum
Değerli filkirleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkürler
Öncelikle boya sökücü ve pas sökücü ile dağıtmayı ve temizlemeyi düşünüyorum. ve gerisinde neyapacağımı emin olun bende bilmiyorum. sizin fikirleriniz ve yönlendirmeleriniz ile ilermeyi düşünüyorum.
Boya sökücü ve pas sökücüdeki en iyiler hangileridir ne önerirsiniz?
Aklımda mavi ağırlıklı renklere boyamak var. mümkün olduğunca ucuza ve orjinal parçalarını kullanarak yenilemek istiyorum. vites konusunda kararsızım orjinalmi kalsın fixie mi dönüştüreyim bilmiyorum
Değerli filkirleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkürler