@Rip
Evet dedi, Watsapp yazışmalarımız duruyor malesef. Ben artık işin 50 eurosundan 100 eurosundan vazgeçtim, bir an önce kadroyu teslim alıp paçayı kurtarma derdine girmiş durumdayım. Bundan sonra da ister dünyanın en eski, en köklü markası olsun, veya en pahalı, en çok satan markası olsun, asla markanın adına,sanına,heybetine kapılıp ona boş yere güvenmem. Çünkü bu markanın Türkiye temsilciliğinde lakabı "hallederiz" olan bir adam oturuyor olacak. Yani benim muhatabım bu adam olacak. Markanın merkezinin, benim bu adamla aramızda geçen talihsiz diyaloglardan haberi bile olmayacak. Bana o kadar talihsiz cevaplar verdi ki, inanamıyorum ben bu markanın 10.000 dolara kardro satıyor olduğuna. Böyle bir markanın Türkiye temsilcisiyle, böyle muhabbetleri yapıyor olduğuma inanamıyorum. Benden, kadrodan söktüğüm orta göbeği istediler. Cervelo ile hiçbir alakası-bağı olmayan, shimano marka orta göbeği görmek istiyorlar. Çok sıkılmış durumdayım yapmak zorunda kaldığımız görüşmelerden, boş bahanelerden, boş savunmalardan. Resmen kendimi boka basmış gibi hissediyorum ve şu an tek derdim bu boktan uzaklaşmak ve bir daha basmamak.