Scudo Sports

Accell Bisiklet'in büyük kadro göndermesi

Scudo
@isosel verdiği cevaplar şaka gibi, IQ'um 100'ün üzerinde olduğu için enayi yerine konmak istediğimi anlayabiliyorum, sanırım benim hatam. Çünkü söylediği bahaneler ancak 60-70 (geri zekalı) IQ seviyesini kandırabilir.

Bana fiyat çıkardı, "kargo ve gümrük dahil şu kadar" dedi. Ödemeyi yaptım. Şimdi diyor ki önümüzdeki ay Almanya'ya gideceğim, gelirken yanımda getireceğim. E-ben kargo ve gümrük masrafı ödemesi yaptım ama size?

Accell bisikletin Türkiye nin en profesyonel çalışan bisiklet firması diye duyuyordum doğruymuş bizde profesyonellik bukadar olur zaten fazlası zarar :bsmagryr: @Gökhan Akkaya gene şanslısın mtb göndermişler ya çocuk pisikleti gelseydi ;) yaylana yaylana binerdinunnamed (2).gif

@Serkan Mıstınoğlu inanın çok ilginç ya kötü zan'da bulunmak istemiyorum ama elimde değil :acpsnr: işte elimiz mahkum başka alınabilecek firma yoksa adamlar her türlü bizi ellerinde oynatabiliyorlar... Lamborgini mi bu ya 6 ayda gelsin!!

@isosel inanın en son tükkanlarına gittim ve malesef stresten sesimi yükselttim. Dedim ki abiler bakın, bu marka Cervelo, Salçano falan olsa tamam hadi diyeceğim, olur, normaldir diyeceğim. Ama markanızdan dolayı sizden beklentim yüksek, ve siz bu beklentiyi karşılayamamkta ısrar ediyorsunuz, ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar, siz sıradan bir marka mısınız? dedim. Haklısınız beyefendi diyor. Ben haklıysam neden 149 gündür bekliyorum :snzdglsn:

Dönüş bile yapmıyorlar. Sürekli kendimi hatırlatıyorum. En son attığım mesaja "tatildeyim şu an" diye cevap attı. Bisiklet cumhuriyetinin sahibi bu arkadaş. Sıradan bir personel değil.

@ERAY_HAYTA
Bende 1 adet bisiklet var, kaç ay oldu halen daha binemedim, binemiyorum. Hafif MTB olduğu için şehir içerisinde hiç zorlamıyor, kaldırımı - arazisiydi hepsini bir arada tek bisiklet ile halletmeye çalışıyorum.

@Tuars07
Ben de Accell Bisiklet'i çok kaliteli bir marka olarak bilirdim. Ama her insan gibi her firmanın da yanlışı olabiliyor. Asıl problem; bu yanlışı aylar süren zaman zarfında çözememiş olmaları ve kullanıcıdan para talep ediyor olmaları. Kullanıcı parayı tıpış tıpış ödediği halde inatla yanlış kadro gönderiyor olmaları.

@Serkan Mıstınoğlu
Sizin mesele de en az benimki kadar vahimmiş. Firma ile olan görüşme trafiği "Kişisel muhabbet" seviyesine indiği an olay orada kopuyor zaten. Yakında size espri falan yapmaya da başlar bahsettiğiniz kişi.

@Gökhan Akkaya espiriyi daha ilk temasa geçtiğimde yaptı zaten. Kadroda çatlak vardı, bu yüzden irtibata geçtim kendileriyle. "Boya çatlağı bu" dedi. Ben espri yaptığını düşünüp konuyu uzatmadım. Fotoğrafları Cervelo'ya gönderdiler ve boya çatlağı olmadığına karar verildi. Bu sefer de aynı kişi bana "sen orta göbeği çok sıkmışsın kardeş, ondan çatlamış" dedi :snzdglsn:

Hani bakkala ayıplı bir ürünü götürürsünüz, her sözünüze bir cevabı olur ya, onun gibi aynı. Sanırsın bu adamın sattığı en ucuz bisiket 22.000 TL değil :snzdglsn: Sanırsın bu adam ciklet satıyor. Bahaneleri, savunma şekli o düzeyde çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@ERAY_HAYTA finlandiyada öyle bir şey kesinlikle yaşanmaz dimi hocam? sadece Türkiyede olur. dünyadaki en iyi karbon bisikletler finlandiyadakilerdir dimi? Ayrıca size kırgınım, son mesajınızda finlandiyada yaşadığınız ve karbon bisiklet kullandığınız üzerine basa basa vurgulamamışsınız :(

@isosel
Bana yazılım tarafında proje bazlı iş teklifleri geldiğinde 1 ay demeye utanıp 3 hafta diyorum büyük çaplı bir proje değilse. Karşı taraf 3 haftayı çok bulup 2 haftaya indirmeye çabalıyor.
2 haftada halledilebilecek işi 6 ayda halledemesem acaba bana para verip iş bekleyen - hizmet bekleyen kişi; benim hakkımda ne düşünürdü?? Empati yapıyorum, düşünüyorum yalnızca :D Olayın vehameti o zaman ortaya çıkıyor.
Benim sorunum haftalar içerisinde halledilebilirdi, Serkan Mıstınoğlu'nun problemi ise en fazla 2 ay sürmeliydi. Aliexpress'den ücretsiz ve takipsiz şekilde gönderilen kargonun mile ulaşma süresi en fazla 60 günü buluyor.
Çinden 1 dolara aldığım ürün bile çok daha hızlı ulaşıyor elime.

@Serkan Mıstınoğlu
Benim arka kaliper ayağı çatladığında "Sen vidayı çok sıkmışsın, tork anahtarı kullanmamışsın, amatör müsün sen?" diyenler ile aynı kafa. Kadronun sahte olduğu ortaya çıkınca hiçbirinden ses soluk çıkmaz oldu uzunca bir süredir.
Yani bu insanlara nasıl ders verilir inanın bilmiyorum :) En saygın markalar - distribütörler bile bunu yapıyorsa diyecek söz bulamıyorum.

@Gökhan Akkaya bundan sonra senin adın Hacı olsun. Hacı Bektaşi , Hacı Bektaşi Veli.
Eski yunan filozoflarından öğrencilerine bir tavsiyesi: - Evlenin . Iyi bir evlilikse mutlu olursunuz. Kötü ise filozof.
Ha Accell mi onlar dondurmacı olsun bundan sonra kahramanmaraş dondurmacısı. Külahı boş versin , kulahla beraber dondurmayı elinden alsın. Arada cingirdaklara vursun. Dikkat çeksin. Hep beraber salak salak gülelim. Adamı dondurmadan nefret ettirir.
Desene yeni episode çekiyor Accell.
99 lük tespih al. Sorarlarsa hatırası var dersin.

@Serkan Mıstınoğlu nedense aklima Eric the Viking filmi geldi. Konu başka tabi. :D:koptum::komik::)

Valla ağlanacak halimize gülüyoruz :) Nedense içimde tarifi imkansız bir mutluluk var. Korkuyorum ki bu mevzu yüzünden akli dengemi kaybetmiş olmalıyım, yoksa ortada gülünecek bir durum yok :)
Burada kurulan muhabbet ortamı güzel, insanlar duyarlı, yalnızca bu sevindirici.

@Serkan Mıstınoğlu
@Gökhan Akkaya

cervelo'nun cimer i olsa ona yazmak lazım ama beyhude :aglyrmngaa: Hayırlısı, Allah muhtaç etmesin ne diyim ...

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Atasoy
Ellerinizden öpüyorum abi, cuk diye yerine oturdu bu video :) Genel Müdür kelimesini duyunca içime soğuk sular serpilmişti. "Ulan koskoca Genel Müdür benim konumu araştırma emri vermiş" Sonunda sabretmemin mükafatına kavuşacağım demiştim :) Hatta Genel Müdür seviyesinden ilgilendiklerini duyunca kendimi; olduğundan daha değerli hissetmiştim ne yalan söyleyeyim :) Ama yaşanan trajedi ortalıkta :D Büyüyünce ben de Genel Müdür olacağım.

@Serkan Mıstınoğlu

Bunu cidden dediyse oha diyorum. Hatta Osman Baydemir'in dediğinden diyorum. Bence dolar-euro bazında ne verdiyseniz geri alın, ayıptır günahtır. Memlekette herkes böyle böyle bir yerlere gelmeye çalışıyor, garip olanı maddi anlamda başarıyor da.

Aynı fiyata carraro almak yerine daha düşük donanımlı giant aldım. 3 sene oldu iyiki giant almışım diyorum. Komponentleri yükselttim ama kadroyu değiştirmeyi hiç düşünmüyorum

@Rip

Evet dedi, Watsapp yazışmalarımız duruyor malesef. Ben artık işin 50 eurosundan 100 eurosundan vazgeçtim, bir an önce kadroyu teslim alıp paçayı kurtarma derdine girmiş durumdayım. Bundan sonra da ister dünyanın en eski, en köklü markası olsun, veya en pahalı, en çok satan markası olsun, asla markanın adına,sanına,heybetine kapılıp ona boş yere güvenmem. Çünkü bu markanın Türkiye temsilciliğinde lakabı "hallederiz" olan bir adam oturuyor olacak. Yani benim muhatabım bu adam olacak. Markanın merkezinin, benim bu adamla aramızda geçen talihsiz diyaloglardan haberi bile olmayacak. Bana o kadar talihsiz cevaplar verdi ki, inanamıyorum ben bu markanın 10.000 dolara kardro satıyor olduğuna. Böyle bir markanın Türkiye temsilcisiyle, böyle muhabbetleri yapıyor olduğuma inanamıyorum. Benden, kadrodan söktüğüm orta göbeği istediler. Cervelo ile hiçbir alakası-bağı olmayan, shimano marka orta göbeği görmek istiyorlar. Çok sıkılmış durumdayım yapmak zorunda kaldığımız görüşmelerden, boş bahanelerden, boş savunmalardan. Resmen kendimi boka basmış gibi hissediyorum ve şu an tek derdim bu boktan uzaklaşmak ve bir daha basmamak.

• Beğen
Tepkiler: Rip
@Teksaslı Necmettin daha iyisi senın olsun kardeş ne dıyım. burda olması ımkansız avrupa da işler duzgun ılerlıyor mağaza larda.. öyle 49 kadro ıstedın sana 60 kadro gondermıyorlar.. ımkansız yanı.. özenle kargolayıp gonderıyorlar aldıgınız seylerı ayrıca sahte mal yok burda hıc.. avrupa her turlu ıyı malzeme bulma acısından.. özel fırmalar cok pahalı ama genelde spor mağazasından alıcaksın burda veya baska ab ulkesınden de getırtebılırsın buraya gumruksuz.. kırdımsa affola sizi bilmeyerek. selamlar.

Gerçekten de her yazılanı hayretle okuyorum.
Yazılanları görene kadar büyük kurumsal bir firma olduğunu düşünüyordum, hatta fabrikası izmir'e yakın manisa da olduğu içinde bir sempatim vardı :) birde en önemlisi orda tasarımcı olarak çalışan bir arkadaşım var. bunlar beni hep bianchi ye çekmişti ve sonunda ordaki arkadaşımın da tavsiyesi ile Bianchi almıştım. ama bu yazılanlardan sonra ilk aklıma gelen bir an önce elimden çıkartmak oldu.

gerçekten yaşadıkların çok can sıkıcı ve tam bir Bahtsız Bedevi Hikayesine döndü :)
geçmiş olsun umarım en kısa sürede sorunun çözülür.

Geri