@ghkoseoglu
Seninle ne kadar iyi anlaştığımızı sen biliyorsun

1 kadro yüzünden aramız bozulmasın diye "Accell ile bir bağın var mı?". Konu açarsam veya şikayet edersem aranın bozulacağı - arada kalacağın bir durum var mı diye özellikle sormuştum; Yok demiştin. Yoksa kafa yapısı olarak nadir uyuştuğum insanlardansın. Abi diyordum aramızdaki samimiyete rağmen

Kırıldım yani bu konuda Accell taraftarı olmana, o yüzden konuşmak istemedim. Özelden yazdığın cümlelere kırıldım, alındım burada yalan konuşacak değilim.
Seninle bir alakam yok abi zaten benim, ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Sana neden kırık kadroyu verip utanmadan paranı alayım? Senle alakası olmayan bir konu yüzünden neden cebindeki parandan edeyim seni? Bana iade teklifini Accell yapsın yapacaksa. Zaten ucuza sattın kadroyu Allah razı olsun diye kaç kere söyledim.Ben senin cebinden para çıksın veya sen uğraşmak zorunda kal istemiyorum. Arada kal istemiyorum, en başında da seni düşündüm. Yoksa 200 benim için para değil, senin içinse paranın p'si bile değil; Kullandığın aletleri az çok biliyoruz

En başından beri seninle aram bozulmasın diye uğraştım. Ama sen yolun yarısında yön değiştirince bu sefer ben arada kaldım ne yapayım abi
Tüm iyi niyetimle yazıyorum buraya. Yoksa ben 200TL verir yaptırırdım kadroyu. Seninle aramın bozulduğuna değmedi yani. Başta "Bunu bana özel yaptılar, sıkıntı olur hiç girme o topa" desen inan bu noktaya gelmezdi. Ben de memnun değilim senle dargın olmaktan, alttan alamıyorum kusura bakma
@PanigaleR
Kadro mukavemeti ile alakalı doğrudan, sağ olun var olun ancak yapılan olumsuz eleştirilere de iyi niyetle yanıt vermeye çalışıyorum. Yoksa tartışmaya döner, amacından şaşar konu.
Yoksa bisiklet ile uzaktan yakından alakası olmayan biri bile anlar kadroda kusur olduğunu.
@mariokaldato
Abi desteğin için çok sağ ol ancak bundan sonra bir ürün alırken "Garantisini unutarak" satın alacağım. Hakkımızı savunalım dedik, hakkımızı da alamadık üstüne üstün insanlarla aram bozuldu durduk yere. Astarı, masrafını geçti bir nevi. Desem ki kadro sağlam ancak kaliper dayanıksız; Onu da diyemiyorum çünkü arazi görmedi bu alet. 2 kere patika araziye girmişimdir, 56-60KG biriyim. Kendisi dayanıklı mı onu bile bilmiyorum. Bir de araziye girsem, 180mm doğru dürüst, sorunsuz hidrolik frenler kullansam ne olurdu çok merak ediyorum. Benim gönlüm rahat, gece kafamı yastığa koyduğumda huzur içerisinde uyuyabiliyorum çok şükür. İadesini verecekler fatura fiyatı üzerinden, verdikleri parayla giriş seviyesi karbon kadro bile alamayacağım; O yüzden iade istemedim başından beri.
@ghkoseoglu
Ayrıca yazdığında "Senden bir isteğim olmadığını" söyledim. Accell'in vazifesi iade teklif etmek, seni zarara sokmak istemedim yine ben suçlu çıktım