Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Beyler yarin icin ozur diliyorum. Bugunku halisaha macinda kalbime bi dirsek darbesi aldim, kisa sureli bi kalp krizi gecirmisim doktorlarin dedigine gore, zira kalkip mac sonuna kadar devam ettim o halde ve hala sancim var sabaha kadar musade altinda kalacaksin dediler tekrarlama riskine karsin ama zorla cikabildim hastane duvarlari cok bunaltti eve yeni girdim. Cok konusunca biraz zorlaniyorum o anki durumuma gore telefonlara cevap veremeyebilirim, bilgilerinize. Gorusmek uzere.

Scudo
@Selim Siliğ

Selim çok geçmiş olsun. bir süre ne bisiklet ne futbol.. dinlen yat sadece. kafana da hiç bir şeyi takma. sen her zaman oldugu gibi elinden geleni yapıyorsun hayatındaki şeyler için. bunu olaylara dışarıdan bakan biri olarak söylüyorum. en kısa sürede moralini de seni de düzelmiş olarak göreyim.

akşamki tur için engin abi seni aradım ama ulaşamadım. ben saat 18:00 de sirkeci deltada olacagım. 20:00 de sirkeciden hareket ederiz.

Katılım Listesi
1.Aziz Burhan Özkan
2.Engin Yıldız
3.Okan Kendirci
4.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Dün akşamki antrenman iyi geldi.. Engin abi haberleşme problemi nedeniyle katılamadı ama Okanla tamamladık geceyi. Sirkeciden Yenikapıya kadar çok yogun bir trafik vardı. Ama Yenikapıdan sonra açıldı. Yenikapı-Florya ve Florya-Sirkeci arası baya tempolu gittik. Hiç mola vermedik. Hızımız 30-38 arasıydı hep. Toplam 41km yol yaptık. Son olarak fotograf malesef yok.

Pazar günü için hava iyi olacakmış. Pazar günü kesin çıkıyoruz. Aklında rota olan varsa paylaşsın konuşur değerlendiririz.

@Selim Siliğ
Allah iyiliğini versin,nerden bulaştın futbola.Beni de bi aralar şirket içi maçlara adam yokluğunda yazıyorlardı.İstemeye istemeye gidiyordum.İtiş kakışı pek sevmiyorum.Sakatlanma riski de yüksek.Boşver halı sahayı malı sahayı,bireysel sporlar en iyisi.Çevirmeye devam.Çok geçmiş olsun

hayırdır pazar günü tek tabanca takılıyorum galiba ? eğer kimse gelmiyorsa güzergah Kadıköy-Tuzla yaparım tek. hava yarın yağışlı değil bu arada. sıcaklık yine düşük tabi.

yarın sabah kadıkoy pendik güzergahında bineceğiz.

sabah 09:30 da kadıkoyde iskelede buluşup hareket edecegiz.

2.okan

@Aziz Özkan
ahh.. ah!... ... ... ... ... :(

@Selim Siliğ

Geçmiş olsun Selim. Ben de geçen hafta sonundan beri önce nezle, sonra da onun neden olduğu öksürük nöbetleri ve halsizlikle mücadele ettim. Hastalığı büyük ölçüde yendim ama hastalık yüzünden bir hafta bisiklete binemedim. Haliyle toparlanmak zaman alacak.

• Beğen
A.S.U.S. PG Çarşamba Antrenmanı

Tarih: 26.10.2011
Buluşma Yeri: Sirkeci Delta Bisiklet
Buluşma Saati: 19:30 - 19:50
Hareket Saati: 19:55
Güzergah: Sirkeci-Florya Sahil Yolu
Mesafe: Ortalama 40km

Not: Duruma göre mola verilebilir veya verilmeyebilir.
Not2: Hava durumu yağışlı olursa çıkılmayacak.

Katılım Listesi
1.Aziz
2.Okan
3.

Hanginiz bu gruba dahil olarak antrenmanları ve birlikteliği devam ettirmek istiyor?

Net olarak olumlu ya da olumsuz yanıtlarınızı alabilir miyim hepinizden buradan ya da telefon ile özelden vs. dostluğumuzu göz önünde bulundurmadan doğru ve açık şekilde istiyorum bunu.

Rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Öncelikle yazacagım yazıyı kimseyi kırma amaçlı yazmıyorum. Zira sizi nasıl kırarım sizlere saygım sonsuz. Hepiniz abimsiniz. Her zaman sizlere karşı samimi ve bir o kadar da saygılı oldum. Bu bundan sonra da böyle devam edecek asla saygı sınırlarımı aşmayacagım.

Söylemek istediğim nokta şudur; biz bu gruba forma yaptırma kararı aldıgımızdan beri (ki bu 2010 eylül ekim aylarına denk gelir) grubu büyütmeye daha ileri taşımaya çalışıyoruz. Forma yaptırarak bisiklet işinde ciddi oldugumuzu çevremize hissettirmek amaçlanmıştı ve bunu başardık. Hepimiz bir olduk paralarımızı birleştirdik ve formamızı yaptırdık.

Ancak büyük bir hevesle yaptırdıgımız formalarımızı yeteri kadar fotograflarda gösteremedik. Çünkü yaz aylarını iyi değerlendiremedik. Ben Çanakkaledeydim, Umut Abi tatilde, Selim işler nedeniyle çok yogun oldugundan dolayı yaz aylarında tur yapamadık.

Tur yapılamadıgı için gruptaki tüm arkadaşlar "haklı olarak" şikayetçiydi. Tüm düşünceler sonbahar ve kış aylarına kaldı. Peki şimdi her şey normal ve artık haftada 2 defa tur düzenlemeye çalışıyoruz. Yağış varsa haftada 1 çıkıyoruz ama mutlaka çıkıyoruz.

Peki arkadaşlar neden katılmıyorsunuz turlara? Tamam yazın tur düzenlenmedi diye çıkılmadı. Ama şimdi tur düzenleniyor neredesiniz? Her çarşamba her pazar hepinizin işi mi var Allah aşkına? Bu kadar mı yogunsunuz? Yogunluk varsa 1 defa gelememezlik edilir 2 defa belki 3 defa... Ama siz foruma "gelemiyorum" diye yazmıyorsunuz bile. Turlara katılmıyorsunuz. Biriniz beni arayıp "Aziz gel bi tur yapalım bu hafta" demiyor.

Biz bu kadar serbest yaklaşmıyoruz bu işe. Yani ne demek bu? Şu demek; Siz bir tura katıldıktan sonra ikinci turunuza 1 ay sonra katılırsanız ve bu arada bizimle hiç muhattap olmazsanız A.S.U.S.'a ciddi yaklaşmıyorsunuz demektir. En azından Selim ve ben bunu bu şekilde yorumluyoruz. Bizi önemsemediğinizi düşünüyoruz. "Biz bir grubuz ve hepimizin her tura katılamasa bile bu işi ciddiye alması gerekiyor." Hiç vaktiniz yoksa foruma girin bir şeyler yazın. Grup hakkındaki düşüncelerinizi belirtin. Gidilmesi gereken yerleri yazın. Hiç vaktiniz uymuyorsa bari bunu yapın.

Ama siz ne turlara geliyorsunuz ne foruma yazıyorsunuz ne bizimle iletişime geçiyorsunuz... Böyle grup olmaz arkadaşlar. Sevgili abilerim bu iş böyle olmaz kusuruma bakmayın. Amacım asla saygısızlık yapmak değil ama bu böyle olmaz.

Aşağıda son turlarımızın katılım listelerini yazıyorum. Bakın bakalım kimin kaç tane ismi var.

29 09 2011
aziz
selim
engin
fatih
yüksel
mertcan

08 10 2011
aziz
selim

09 10 2011
aziz
selim
okan
eray

19 10 2011
aziz
okan

22 10 2011
aziz
okan

26 10 2011
aziz
okan

Lütfen bundan sonra katılım sağlayın arkadaşlar. İşiniz varsa katılamıyorsanız (işiniz olabilir insanlık halidir, hepimizin hayatları farklı ve ailenize vakit ayırmanız gerekebilir bunlar normaldir) en azından bir mazeret belirtin. Biz sizi önemsiyoruz siz de bizi önemseyin.

Çarşamba akşamı, yani bu akşam için tura çıkacaksak haberleşelim ve bu konuları hep beraber konuşalım.

pazar günü yine antrenman turu yapılacaktır. saat ve rota belirlenecek buraya yazılacaktır. katılım sağlayacak olan olursa adını eklesin.

Katılım Listesi
1.aziz

• Beğen
Tepkiler: Uğur Demirtaş
Pazar günü Aziz' in de bilgisi dahilinde iptal olabilir, ya da en azından şöyle söyleyeyim ben yokum malesef. Bu doğrultuda cumartesi akşamı için bir tur yapabiliriz, şuan için saat belli değil ama muhtemelen 21:00 Sirkeci olacak buluşma ve gecikme olmayacak, 21:00' da kesin hareket yani.

Şuanlık katılım şu şekilde;

1. Aziz Özkan
2. Selim Siliğ
3. Selim Leylak
4. ..

Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
C.tesi sabah 07:00 de vardiya alıp 23:00'a kadar çalışacağım.Azizim nazik ikazında haklısın.Ailevi durumlar sözkonusu olunca bisiklet alt sıralarda kalabiliyor maalesef.Sizlerle pedal çevirmeyi gerçekten özledim.N'apalım,şartları zorlayalım bakalım.Ama gofret olsun pazar günü.O gelmezse ben de gelmem ;)

1. Aziz Özkan
2. Selim Siliğ
3. Selim Leylak
4. Engin Yıldız

akşam kırmızıları giyin de bi florya sirkeci yapalım gençler :rolleyes:

A.S.U.S. Pedal Grubu Pazar Antrenmanı

Tarih: 30.10.2011
Buluşma Yeri: Kadıköy de Eminönü İskelesi
Buluşma Saati: 10:30
Hareket Saati: 10:30
Güzergah: Kadıköy-Pendik Sahil Yolu
Mesafe: Ortalama 50km

Not: Duruma göre mola verilebilir veya verilmeyebilir.
Not2: Yağış yok, sıcaklık 10-15 derece arası
Not3: Rota eğer Gebze'ye kadar üzatılacaksa , D-100 karayoluna girilmesi gerekmektedir. Ayrıca Gebze git gel yaklaşık 90km'dir.

Katılım Listesi
1.Aziz Özkan
2.Okan Kendirci
3.Engin Yıldız
4.Faruk Karataş
5.Ömer
6.

• Beğen
Geri