Evet dediği gibi oraya gidebilirsin. Sirkecide doğu bank ın karşısında altın han var en alt kata in saraçoğlu bisikleti bulucaksın. Gidersen bizi söylersin işe başlatmadan önce pazarlık yap fiyatı öğren öyle yaptırtmaya başla. Benden sana tiyo
sevgili dostlar ...
a.s.u.s pedal grubu
18 pazar günü iznik turu için ben bir arkadaş ayarlayarak
eskihisardan gelirim ve yalovada buluşmaca olur ...
saat 07.00 de bostancıdan hareketle 44 km sonra eskihisara bir saatte ulaşsam 45 dakika feribot sürüyor 08.45 de topçulardayım .
12 km sonra yalova düz yol ben saat tam 09.15 de yada aksilikler olur lastik felan patlama 09.30 da yalova feribot iskelesi önünde dikilirim...
pazar günü yalovaya yenikapıdan feribot saat 11.00 de var dostlar 08.00 de yok cumartesi günü saat 08.00 de var şimdi motoru seçerseniz tahminimce olması lazım
ekstradan bisiklete para alma olayı varmı yokmu ona bakmak lazım tahminimce eminönünden turyol var ....
saatleri kararlaştırırsak tam saat 10.00 da yalova feribot iskelesi önünde buluşmaca ben büyük olasılıkla iznik e gelirim daha önce gittim yol dümdüz yalnız dönüşte rampa var o da çok eğimli değil ....
hay allah kafa karışıklığı o.k dostlar bir kişi ayarlayamazsam bile ben cumartesinden gelebilirim ama tahminimce bir kişi gelir ....
evet cumartesi var saat 08.00 de bir saat sürüyor herhalde yalovaya varması ben saat 06.00 da çıkarak bostancıdan sizi yakalamaya çalışacağım benim toplam 44 artı 12 eşittir 56 km sonra yalova feribot iskelesinde 09.00 da olmaya çalışacağım ..... eskihisardan adım başı feribot var topçular 45 dakika sürmekte ...
dostum goflet teşekkür ederim
şimdi en geç 09.30 da ben kesin olarak yalova feribot iskelesinde olurum bir veya iki kişi ayarlayamazsam muhakkak tek geleceğim çünki iznik göl çevresi çok güzel ....