Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Goflet

Plân yapıldı zaten, 1. gün perşembe akşam Tekirdağ' a varıyoruz, perşembe ve cuma gecesi kalıyoruz. Cumartesi gün içerisinde sabah ya da öğlene de dönüşe geçiyoruz. Nasıl?

Scudo
kurallarım var ancak bu sefer

1 saat sürüş 10 dakika dinlenme şeklinde olsun...plansız durmak çok vakit kaybettirecek..kalabalık olunca toparlanmakta zor oluyor.

@Goflet

Orasi sana kalmis telsizden bildirirsin seyir esnasinda mola verilecek zamani. Ki 15 dakikalik 1 mola ve 2 5 er dakikalik mola yeterli bence.

1 saat sürüş 10 dakika mola derim...içimizde bu tempoyu tutturamayacak yok diye düşünüyorum..saati ben tutarım..

duruma göre esnetiriz tabi geride kalan olursa..

@Hasip Çehre

Isteyen istedigi yere gitmekte ozgur Hasip' cim karadan Bozcaada' da gormek isterim seni. Zaten antrenmansizsin yeni basladin bisiklete fazla zorlama.

benden de selamlar a.s.u.s

evet ama çok sıkı çalışıyorum bayrama kadar kondisyonumu yüksetebileceğimi düşünüyorum nolur benide götürün:::)))

@Hasip Çehre

Kondusyonun olsa da zor bu tur cekirdek ekibe ozel bir tur malesef Hasip. En erken Iznik' e katilabilirsin.

iznik performansıma göre belki tekirdağ turuna katılmaya hak kaanma ihtimalim olabilirmi:::))

selam gençler :D
Tekirdağa gidiyomussunuz ehh bende bi katılayım dedim grubumu bensiz yollamayayım oralara :D
kesin geliyorum hee biraz hamladık ama bakalım neler olcak
yalova dan sonrada şöyle Çanakkaleye uzanalım diyorum orada da çok güzel yerler varmış :D

@Aziz Özkan

geldin mi sonunda kayıp seni :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
18 Eylül Cumartesi Günü saat henüz belli olmamakla beraber Yenikapı' dan Feribotla Yalova' ya geçerek ertelenen İznik Turu' nu tamamlayacağız.

Detaylı bilgiyi zamanla vereceğiz, gelmeyi düşünenler kendilerini hazırlasınlar. Zaten ayrıca konu oalrak açılacaktır, şimdilik (link) detayları öğrenebilirsiniz.

Tur herkese açıktır, isteyen ve şartlarının uygun olduğu her binici katılabilir.

Geleceğinizi buradan bildirerek listeye isminizi ekletebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
gidon çantasının resmini atıcam photobucket bakıma girmiş :))

@Selim Leylak

para verseler kullanmam gıcığım imageshacke

Geri