Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Scudo
@Selim Siliğ

helal bee..:)

Bakırköy çıkışlı sahilden devam ederek, yolda sahile çıkacak olan binicileri de toplayarak sirkecide ilk mola mayetinde son binicileri de tren garı önünden alarak, Sirkeci - Simit Sarayı' nda güzel bir kahvaltı sonrası Üsküdar vapuru ile Anadolu Yakası' na geçilecek. Üsküdar' da ise vapurdan inilerek Riva yolu üzerinden Polonezköy' e varılıp offroad ormana girilecek. Ortalama 40-45 km gidiş ve aynı şekilde dönüş olarak toplamda 100 km' ye yakın bir yol yapılacak.

Hareket Noktası: Sirkeci - Üsküdar Vapur İskelesi

Hareket Saati: 08:30

Çevirerek gelecekler uygun saatte sahil guzergâhina çıksınlar, biniciler toplanarak gelinecek.

Katılım Listesi:
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Adem Ay
5. ...
6. ...
7. ...

Katılacak arkadaşlar lütfen listeye ismlerini eklesinler.

http://i906.photobucket.com/albums/ac263/selimsilig/ASUS%20Pedal%20Grubu%20-%20Polonezkoy%20-%20Offroad/polonezkoyrota.jpg

@Selim Siliğ

son sınavım 28 Haziranda Fizik II . tur tarihinin sınav tarihine uymaması nedeniyle yine ve son kez gelemiyorum malesef .
ama 28inden sonra Aziz'i seleden indirebilen olur mu orasını bilmem artık :)
görüşmek üzere iyi yolculuklar beyler

@Aziz Özkan

ya bırak 24 saat ders mi çalışıyosun?...bir günde çalışmayıver ...sanki 1 haftalık tura gidiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Bakırköy çıkışlı sahilden devam ederek, yolda sahile çıkacak olan binicileri de toplayarak sirkecide ilk mola mayetinde son binicileri de tren garı önünden alarak, Sirkeci - Simit Sarayı' nda güzel bir kahvaltı sonrası Üsküdar vapuru ile Anadolu Yakası' na geçilecek. Üsküdar' da ise vapurdan inilerek Riva yolu üzerinden Polonezköy' e varılıp offroad ormana girilecek. Ortalama 40-45 km gidiş ve aynı şekilde dönüş olarak toplamda 100 km' ye yakın bir yol yapılacak.

Hareket Noktası: Sirkeci - Üsküdar Vapur İskelesi

Hareket Saati: 08:30

Çevirerek gelecekler uygun saatte sahil guzergâhina çıksınlar, biniciler toplanarak gelinecek.

Katılım Listesi:
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Adem Ay
5. ...
6. ...
7. ...

Katılacak arkadaşlar lütfen listeye ismlerini eklesinler.

http://i906.photobucket.com/albums/ac263/selimsilig/ASUS%20Pedal%20Grubu%20-%20Polonezkoy%20-%20Offroad/polonezkoyrota.jpg

• Beğen
Tepkiler: Goflet
bu havalar iyice bir acayip oldu..eskidende yazın yağmur yağardı ama maximumum 1 gün sürer sonra hava açardı.

bu seferki çok farklı 1 hafta oldu bitmedi..sanırım yanardağ patlaması etkilerini gösteriyor..o kadar buz eridi su buharlaştı...yeryüzü soğudu...bu yaz inşallah böyle geçmez diyorum.

@Goflet

Kaptan' dan coğrafik bir bilgilendirme. ;)

Yaz böyle geçmez de bu pazar böyle geçerse ASUS ikinci ıslak turunu tamamlamış olacak :D

@Selim Siliğ

Hava Yağmurlu Olursa, Yağmurluklar Benden Karaborsa Olarak :D

@Adem AY

nerden bu değirmenin suyu ?? bir yerden vurgun mu yaptın yoksa :)?

ikinci bir yağmurluk krizi gelmesinde . taksimdeki yagmurlu gunu hatırladım şimdi ve selimin getirdiği yagmurlukları :D . sadece göbek ve omuzların arasını kapatıyordu (kollar dahil değil) :D:D:D:D:D

nerde la kastepanım

getirin gece eve

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Goflet

Ayıpsın baba. Kastepanı özel saklıyorum başına bi hal gelmesin :D

Ve ASUS 6000 izlenimde :)

Akşama muhtemelen çıkıyorum ben bilginize, gelen varsa wiklesin ;)

@Selim Siliğ

kaptan böyle olur işte :))

kaptanım kusura kalma ..bu akşam işim var...ama bakarsın bir sürpriz...

@Goflet

Senin de hep işin var anlamadık gitti vallaaaa:D

Bende psikolojik olarak çöküntüdeyim bilen biliyo:D Uykusuzluk var benimde sürpriz ancak...

Bırakın yaa gelmeyecekseniz gelmeyeceğiz deyin kardeşim.. Sürprizmişmiş töbe yaa...

Ben çıkıyorum birazdan önce Ayhan Abi' ye formasını verip sonra Tekzen' e geçeceğim bilginize arz olunur. Saygılar.

Geri