Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Bakırköy çıkışlı sahilden devam ederek, yolda sahile çıkacak olan binicileri de toplayarak sirkecide ilk mola mayetinde son binicileri de tren garı önünden alarak, Sirkeci - Simit Sarayı' nda güzel bir kahvaltı sonrası Üsküdar vapuru ile Anadolu Yakası' na geçilecek. Üsküdar' da ise vapurdan inilerek Riva yolu üzerinden Polonezköy' e varılıp offroad ormana girilecek. Ortalama 40-45 km gidiş ve aynı şekilde dönüş olarak toplamda 100 km' ye yakın bir yol yapılacak.

Hareket Noktası: Sirkeci - Üsküdar Vapur İskelesi

Hareket Saati: 08:30

Çevirerek gelecekler uygun saatte sahil guzergâhina çıksınlar, biniciler toplanarak gelinecek.

Katılım Listesi:
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Adem Ay
5. ...
6. ...
7. ...

Katılacak arkadaşlar lütfen listeye ismlerini eklesinler.

http://i906.photobucket.com/albums/ac263/selimsilig/ASUS%20Pedal%20Grubu%20-%20Polonezkoy%20-%20Offroad/polonezkoyrota.jpg

• Beğen
Tepkiler: Goflet
Scudo
lastikleri hazırlayın

offroad yollarrr

Bakırköy çıkışlı sahilden devam ederek, yolda sahile çıkacak olan binicileri de toplayarak sirkecide ilk mola mayetinde son binicileri de tren garı önünden alarak, Sirkeci - Simit Sarayı' nda güzel bir kahvaltı sonrası Üsküdar vapuru ile Anadolu Yakası' na geçilecek. Üsküdar' da ise vapurdan inilerek Riva yolu üzerinden Polonezköy' e varılıp offroad ormana girilecek. Ortalama 40-45 km gidiş ve aynı şekilde dönüş olarak toplamda 100 km' ye yakın bir yol yapılacak.

Çevirerek gelecekler uygun saatte sahil guzergâhina çıksınlar, biniciler toplanarak gelinecek.

Katılım Listesi:
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Adem Ay
5. ...
6. ...
7. ...

http://i906.photobucket.com/albums/ac263/selimsilig/ASUS%20Pedal%20Grubu%20-%20Polonezkoy%20-%20Offroad/polonezkoyrota.jpg

Yağmura gel A.S.U.S. çok şiddetli bir yağmur başladı. Hadi tura çıkalım :D

Sabah turundan döndüm fena yollar hava yağmur sonrası güneşle beraber harika.

@Selim Siliğ

ne ara yaptın la turu?

frenler nası?

forma geldi mi?

@Goflet

Çıktım 8 gibi bir Ortaköy parkına gittim geldim frenleri açmaya tutmuyor daha :D

Yok daha onunla uğraşıyorum deminden beri ;)

Katılım Listesi:
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Adem Ay
5. ...
6. ...
7. ...

• Beğen
Akşama 20:00 - 20:30 arasında Tekzen hareketle Yeşilköy tarafına gidecek ASUS. Gelen olursa listeye eklesin adını.

Yağmur şiddetli olursa çıkmayacağım.

1. Selim Siliğ
2. ...

• Beğen
yağmur yağacak sağnak dikkatli olun dostlar..özellikle farlarını tak selim kaptan..

@Goflet

Far kullanmam ben ön kaptan. Yansıtıcılı yeleğim ve yağmurluğum var :)

olsun...hava yağmurlu yinede tak sen bu günlük :)) s-sunn

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
bilgilendirme için teşekkürler Selim abi :)
Akşam yeşilyurt tarafında bekleyeceğim sizi uygunmudur ?

bu akşam için son anda bi plan değişikliği oldu kusura bakmayın cuma görüşmek üzere :)

Akşam büyük ihtimal çıkamayabilirim dostlar saatten ötürü...

Geri